• vjeko1701
    24.5k
    Al on igra lijevo ali i zlu ne trebalo može pokrpati desno i polušpicu/špicu. Naglašavam, zlu ne trebalo.

Prve tri europske utakmice nemamo Stojkovića, Vidović će vjerojatno na njegovo mjesto.

Sezona je duga, može se nabiti i 50 utakmica. Za minimalan trud i manje od 500k (neki signing fee + plaća) dobiti opciju za sve tri ofenzivne pozicije koja je ujedno i miljenik navijača, mentor mladima i legenda kluba. Meni je to ok, ako su svima očekivanja usklađena.
  • Fan
    2.3k
    Fantastičan gol, ali na temelju 3,4 gola i par asistencija ove sezone ga sigurno ne bi dovodio niti za rezervnu opciju, možemo mi i bolje. Treba se maknut općenito od tih emocija i više se fokusirat na to što nam može donijeti na terenu, a mislim da on više ne može ispunit zahtjeve koje mi imamo.
    Edit: Vidim sad 15 asistencija, to je malo ozbiljnija brojka, pogotovo jer treba uzet u obzir da su Cipar i HNL tu negdje (bez zajebancije), ali svejedno mislim da je njegovo vrijeme prošlo i da bi imali više koristi od nekog mlađeg, potentnijeg krila.
  • modri-kibic
    1.5k
    Nije to problem, problem je kada na terenu nije ni sjena onoga kao prije.Dzoni

Ja sam uvijek za Oršića, ali onog Oršića kojeg svi pamtimo. Ne bi volio kada bi mu krenulo loše i da mu ekipa u Kranjči jebe sve po spisku kao prošle sezone povratnicima sa Zapada. To nisu zaslužili, pod cijenom da više nikada ne odigraju ni sekunde za Dinamo. Jedini primjer povratnika je Livaković koji je svojom pojavom na terenu i svlačionici donio iskustvo, povjerenje i napredak. A čisto sumnjam da Oršić može sve to donesti osim pojavom u svlačionici.
  • Ivdzo11
    9.7k
    Iz Maksimira su najavili da, između ostalih pozicija, traže dva krilna igrača u ljetnom prijelaznom roku. Posljednjih dana s raznih izvora, a najviše se radi o onima iz menadžerske branše, stižu nam informacije da je Dinamo zainteresiran za dovođenje Ikera Almene (22), još uvijek nogometaša Hajduka.
  • Paggini
    84k
    Zašto nisi kopirao dio članka di je iz kluba potvrđeno da se uopće ne interesiramo za lika
  • GOAT
    7.4k
    Ludilo članak :lol: brat je napisao 2000 riječi o tome kako ima informacije da smo zainteresirani i onda na kraju "a ipak nista"
  • rokikaciga
    14k
    Kakav Almena jebo vas Almena.
  • Crni86
    21.7k
    Almena je Topic za siromasne
  • NitkoBitan
    36.7k
    Ako smo u potrazi za dva krilna igraca pretpostavljam da odlaze Topic i Hoxha, a ostaju Lisica i Vidovic. Varela u Dinamo 2.

Realno trebamo dva nova startera na krilu ako ciljamo na nesto ozbiljno u europskim natjecanjima.
  • Omake
    17.4k
    Almena nema ni šuta ni centaršuta da bi nama bio zanimljiv. Svašta se izmišlja, malo toga pametno.
  • Ivdzo11
    9.7k
    stavio sam clanak u drugoj temi di je sve napisano, ovako ovdje stavio samo za raspravu..
  • Krizy
    71.6k
    Almena s 22 godine ima tri gola i pet asistencija u karijeri.

Lovro Banovec je za Vukovar u ovoj sezoni upisao tri gola i šest asistencija.

Žan Trontelj, desni (wing)back, ove sezone ima tri gola i pet asistencija za Goricu.

Kakav mrtvi Almena :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.