• JMastermind
    1.5k
    Stigli doma.

Stari moj, ako je ovo bila generalka, pa sad već suza ide kad pomisliš što će bit na Kranjči.

Naklon svima danas.
  • Hebimir Strašni
    222
    Jesam ja to krivo ubral ili pobjednik kupa dobiva samo 20k eura ? To im nebu dosta ni za račun sa benzinske na putu do Zagreba.
  • fakin
    4.1k
    podijeliš na igrače i stožer i svatko dobije 80 eura
  • NoSkillan
    259
    KAKOOO JE DOBROOOO, VIDJETI TE OPEEET
  • Logistika
    1.5k
    Sjedim na poslu gledam proslavu i hoce mi neke suze od ponosa. Neka specifična baš sezona i sportski i navijački. Nezz kako ce Kova u iducoj sezoni i sta nosi buducnost. Ali onaj njegov osmjehić na kraju e tu me počelo lomit,jer sam se sjetio koliko sam znao sasrati po njemu (ne tako ni po portalima i forumima,vise u krugu ekipe) ...ali kako je vrijeme islo svi su poceli neke simpatije imati po malo i prema njemu. Sorry Kova jbg i mi volimo dinamo emotivni smo,ali čestitam,zaslužio si ovo,i donio si oba pehara. Želim i tebi i nama puno ovakvih trenutaka u budućnosti. Gledam ono dns zamisljam Kranjcu i sto kaze ekipa ako je ovo bila generalka,podgrupe nek kupuju sto vise sezonskih bit ce ludilo. VOLIM OVAJ KLUB I VOLIM BLUBAĆE !
  • fakin
    4.1k
    inače, pobjednik kutije šibica, amaterskog malonogomentog turnira dobije 13 000 eura i to u sportu koji ima 10-12 ljudi u zapisniku,

pobjednik hrvatskog nacionalnog profesionalnog nogometnog kupa, dobije 20 000 eura.
  • Thor
    2.6k
    Kako je dobrooo vodjeti te opeeet... :love: :strong: bravo dinamo,bravo tribine,sve bravo! :heart: predivan dan,predivno druzenje i navijanje sa sinom i frendovima i dobio sam osim cestitke najdrazeg kluba i na kraju i pehar za rodjendan! :love: :strong: :party: savrsen dan,dan za pamcenje!
    Voooolim te dinamoooo!
  • dinamozivivjecno
    3.1k
    Upravo stigao doma, kakav dan kakva atmosfera, bila mi je cast prisustvovati ovakvom dogadaju.
    SVE SMO IM UZELI !!! :strong: :strong:
  • Mrvica
    4.3k
    Na kraju sezona iz snova. Teška dominacija u prvenstvu, nadigravanje Rijeke u finalu.. Dupla kruna, kakva ljepota! Moram pohvaliti ekipu, itekako trebam pohvaliti trenera Kovačevića koji je u mnogim situacijama bio popljuvan od strane mnogih, osporavan i ne znam šta još. Čovjek je izdominirao SHNL, pokupio kup i to na odličan način. Svaka čast gospodinu Kovačeviću i čestitke na svemu što je napravio u ovoj sezoni. Dečki su se borili, atmosfera je bila strašna (eto šta znači stadion sa dobrom akustikom). Ljepota od jučerašnjeg dana, a i današnje jutro je jako lijepo!

NADMOĆNIJI SUPARNIK, NE DAMO IM NIŠTA!
  • Ludovic IX
    11.4k
    Nisam ni sumnjao da ću vidjet bar dva članka "da li je rijeka oštećena?"

Penal i drugi gol stojketa.

Prvo, penala nema a drugo, radeljic se baca belji u noge i kakva je tu odgovornost belje ako mu i je stao na nogu.
  • Fan
    2.3k

Poprilično sam siguran da je penal bio (Dominguez nije dirao loptu i Fruk je pao preko njega), a faul Belje sigurno nije bio.
    No i bez obzira na to, Rijeka osim prečke nije napravila apsolutno ništa čime bi se moglo uopće reći da bi ta jedna odluka mogla promijeniti tijek susreta. Ovo je bilo doslovno šetanje i zasluge apsolutno idu Kovi i igračima što su ih jednostavno pojeli i to je to.
  • Jurki
    24.7k
    Cestitke svima na povratku Rabuzina u pravu vitrinu.
    Kaj se same utakmice tice.. realan rezultat je trebal biti 6:1 za nas.
    Promasili smo cudesa, al nema veze.
    Navijanje je stvarno bilo top i jedva cekam da dojdemo na Kranjču.. bit ce jebacke grmljavine.
    Bome je gust gledati nogomet 10 metara od terena.
  • MM17
    336
    Kad bi barem postojala snimka dronom iz zraka kolone na A5 na povratku.... Bilo nas je gro i još više
  • Krulek
    1.2k
    Bio na utakmici, na istoku, sreći nema kraja nakon ovakve igre, pobjede i toliko dinamovaca na jednom mjestu u mom Osijeku. Posebna kapa dolje BBB- ovcima na navijanju i bakljadi koja je bila gospodska u odnosu na riječane. Sve čestitke!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet