• JMastermind
    1.5k
    Stigli doma.

Stari moj, ako je ovo bila generalka, pa sad već suza ide kad pomisliš što će bit na Kranjči.

Naklon svima danas.
  • Hebimir Strašni
    220
    Jesam ja to krivo ubral ili pobjednik kupa dobiva samo 20k eura ? To im nebu dosta ni za račun sa benzinske na putu do Zagreba.
  • fakin
    4.1k
    podijeliš na igrače i stožer i svatko dobije 80 eura
  • NoSkillan
    259
    KAKOOO JE DOBROOOO, VIDJETI TE OPEEET
  • Logistika
    1.5k
    Sjedim na poslu gledam proslavu i hoce mi neke suze od ponosa. Neka specifična baš sezona i sportski i navijački. Nezz kako ce Kova u iducoj sezoni i sta nosi buducnost. Ali onaj njegov osmjehić na kraju e tu me počelo lomit,jer sam se sjetio koliko sam znao sasrati po njemu (ne tako ni po portalima i forumima,vise u krugu ekipe) ...ali kako je vrijeme islo svi su poceli neke simpatije imati po malo i prema njemu. Sorry Kova jbg i mi volimo dinamo emotivni smo,ali čestitam,zaslužio si ovo,i donio si oba pehara. Želim i tebi i nama puno ovakvih trenutaka u budućnosti. Gledam ono dns zamisljam Kranjcu i sto kaze ekipa ako je ovo bila generalka,podgrupe nek kupuju sto vise sezonskih bit ce ludilo. VOLIM OVAJ KLUB I VOLIM BLUBAĆE !
  • fakin
    4.1k
    inače, pobjednik kutije šibica, amaterskog malonogomentog turnira dobije 13 000 eura i to u sportu koji ima 10-12 ljudi u zapisniku,

pobjednik hrvatskog nacionalnog profesionalnog nogometnog kupa, dobije 20 000 eura.
  • Thor
    2.6k
    Kako je dobrooo vodjeti te opeeet... :love: :strong: bravo dinamo,bravo tribine,sve bravo! :heart: predivan dan,predivno druzenje i navijanje sa sinom i frendovima i dobio sam osim cestitke najdrazeg kluba i na kraju i pehar za rodjendan! :love: :strong: :party: savrsen dan,dan za pamcenje!
    Voooolim te dinamoooo!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube