• vjeko1701
    30.2k
    Ak nije dirao loptu, zašto je tako fijukavo i nekontrolirano odletila od Fruka u smjeru u kojem je.

Al ako pričamo o VAR provjeri. Na onoj snimci se jednako tolko (ne)vidi Domingezov kontakt s loptom i kontakt s Frukom.
  • MateG
    401
    vjerojatno postoji u MUPu negdje :joke:
  • pjetlić
    517
    Ma cista lopta je to bila.

Jos sam pod dojmom od jucer, nesto nemoguce za opisati.
    Vrtim si u glavi stalno jednu sliku, covjeka na tribini s bijelim stapom, sa takvim sretnim osmijehom, pjeva, blazenog lica, kak da to nekome opises tko nije bio tamo i dozivio. Totalno me ta scena tamo obuzela na par minuta, mislim si koja sreca je tu medu nama na tribinama, roditelji se grle s djecom, pola ekipe na rubu suza, ne znaju jel bi skakali, pjevali, plakali, plesali... A grmi ko da nas je 50.000.

Hvala živote :heart:
  • Mr Anderson
    22.6k
    Pogledao sam nekoliko puta tu snimku Sergijevog starta, nema to veze s penalom, nemojte srat bezveze ili odite tam na sportnet pa se ulizujte kmetovski riječanima i tovarima da je Rijeka oštećena.
  • Ludovic IX
    12.8k
    500-700 auta, kombija u koloni od Osijeka do Zg...kak se može vozit u gužvi cijelo vrijeme oko stotke kad nitko ne radi gluposti.. za razliku od odlaska/povratka sa mora
  • Mr Anderson
    22.6k
    Koliko sam uspio poloviti jučer igru, imam dojam da su kod Riječana najbolji bili naši bivši igrači, Gojak i Pavić.
  • Laugreano
    6.1k
    Nikakav penal. Sergi nije dirao loptu, ali nije bilo ni kontakta sa nogom Fruka. Fruk je sam pao ili se bacio preko lopte.
  • Ludovic IX
    12.8k
    meni jedino negativno od jučer - Galešić je zasluzio najmanje poluvrijeme s obzirom kako igra a posebno s obzirom da je Valinčić bio najgori jučer
  • Mr Anderson
    22.6k
    Nikakav penal. Sergi nije dirao loptu, ali nije bilo ni kontakta sa nogom Fruka. Fruk je sam pao ili se bacio preko lopte. — Laugreano

Pa da, Sergi je uklizao ispred njega, nije ga dirao, Erceg je bio na par metara i odmah je pokazao da nema ništa, a i VAR se složio s njim. Fruk je išao lukavo na iznuđivanje.
  • Guela16
    40
    Pronađena jučer Aircash kartica na jednom odmorištu, ako neka zna nekog da ju je izgubio neka se javi u inbox.
  • Paggini
    101k
    Kakav smo mi klub kad ne znamo ni taj kup namjestiti kako Bog zapovijeda.

Jesmo rekli da Radeljić neće igrati ostatak polusezone a lik igra sve tekme i onu jučer, jesmo rekli da ćemo pustiti riječanima jer nam daju Radeljića (kojem ističe ugovor i dolazi besplatno), jesmo rekli da ćemo oboje po osovini dobro poznatoj kriminalnoj s Miškovićem dogovoriti sve da sjebemo tovare?

I onda imamo dvije stative, dva gola, tri mrtvaca i valjda 10 odličnih prilika?
  • Hnlovac
    8.1k
    Edit : dvoličnost
  • Paggini
    101k
    Tek sada na videu MaxSporta vidim neko riječko krme na Zapadu kak psuje Stojketa i gađa ga čašom — Hnlovac

A dobro hahaha, nije da je Dantas dobio porciju piva i upaljača kad je korner izvodio hahah, nismo ni mi baš fina gospoda u smokinzima bili
  • Hnlovac
    8.1k
    ajde fer onda
    Dakle napaljena i mal seljo atmosfera kak god , al ajd finale je
  • Mali Zeus
    22.2k
    Poprilično sam siguran da je penal bio (Dominguez nije dirao loptu — Fan

Poprilično sam siguran da je obrnuto. Penal nije bio, a Dominguez je dirao loptu, malo pogledaj ponovno snimku pa će ti biti jasnije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.