• vjeko1701
    24.4k
    Ak nije dirao loptu, zašto je tako fijukavo i nekontrolirano odletila od Fruka u smjeru u kojem je.

Al ako pričamo o VAR provjeri. Na onoj snimci se jednako tolko (ne)vidi Domingezov kontakt s loptom i kontakt s Frukom.
  • MateG
    249
    vjerojatno postoji u MUPu negdje :joke:
  • pjetlić
    311
    Ma cista lopta je to bila.

Jos sam pod dojmom od jucer, nesto nemoguce za opisati.
    Vrtim si u glavi stalno jednu sliku, covjeka na tribini s bijelim stapom, sa takvim sretnim osmijehom, pjeva, blazenog lica, kak da to nekome opises tko nije bio tamo i dozivio. Totalno me ta scena tamo obuzela na par minuta, mislim si koja sreca je tu medu nama na tribinama, roditelji se grle s djecom, pola ekipe na rubu suza, ne znaju jel bi skakali, pjevali, plakali, plesali... A grmi ko da nas je 50.000.

Hvala živote :heart:
  • Mr Anderson
    19.1k
    Pogledao sam nekoliko puta tu snimku Sergijevog starta, nema to veze s penalom, nemojte srat bezveze ili odite tam na sportnet pa se ulizujte kmetovski riječanima i tovarima da je Rijeka oštećena.
  • Ludovic IX
    11.4k
    500-700 auta, kombija u koloni od Osijeka do Zg...kak se može vozit u gužvi cijelo vrijeme oko stotke kad nitko ne radi gluposti.. za razliku od odlaska/povratka sa mora
  • Mr Anderson
    19.1k
    Koliko sam uspio poloviti jučer igru, imam dojam da su kod Riječana najbolji bili naši bivši igrači, Gojak i Pavić.
  • Laugreano
    5.6k
    Nikakav penal. Sergi nije dirao loptu, ali nije bilo ni kontakta sa nogom Fruka. Fruk je sam pao ili se bacio preko lopte.
  • Ludovic IX
    11.4k
    meni jedino negativno od jučer - Galešić je zasluzio najmanje poluvrijeme s obzirom kako igra a posebno s obzirom da je Valinčić bio najgori jučer
  • Mr Anderson
    19.1k
    Nikakav penal. Sergi nije dirao loptu, ali nije bilo ni kontakta sa nogom Fruka. Fruk je sam pao ili se bacio preko lopte.Laugreano

Pa da, Sergi je uklizao ispred njega, nije ga dirao, Erceg je bio na par metara i odmah je pokazao da nema ništa, a i VAR se složio s njim. Fruk je išao lukavo na iznuđivanje.
  • Guela16
    10
    Pronađena jučer Aircash kartica na jednom odmorištu, ako neka zna nekog da ju je izgubio neka se javi u inbox.
  • Paggini
    82.7k
    Kakav smo mi klub kad ne znamo ni taj kup namjestiti kako Bog zapovijeda.

Jesmo rekli da Radeljić neće igrati ostatak polusezone a lik igra sve tekme i onu jučer, jesmo rekli da ćemo pustiti riječanima jer nam daju Radeljića (kojem ističe ugovor i dolazi besplatno), jesmo rekli da ćemo oboje po osovini dobro poznatoj kriminalnoj s Miškovićem dogovoriti sve da sjebemo tovare?

I onda imamo dvije stative, dva gola, tri mrtvaca i valjda 10 odličnih prilika?
  • Hnlovac
    5.4k
    Edit : dvoličnost
  • Paggini
    82.7k
    Tek sada na videu MaxSporta vidim neko riječko krme na Zapadu kak psuje Stojketa i gađa ga čašomHnlovac

A dobro hahaha, nije da je Dantas dobio porciju piva i upaljača kad je korner izvodio hahah, nismo ni mi baš fina gospoda u smokinzima bili
  • Hnlovac
    5.4k
    ajde fer onda
    Dakle napaljena i mal seljo atmosfera kak god , al ajd finale je
  • Mali Zeus
    20.8k
    Poprilično sam siguran da je penal bio (Dominguez nije dirao loptuFan

Poprilično sam siguran da je obrnuto. Penal nije bio, a Dominguez je dirao loptu, malo pogledaj ponovno snimku pa će ti biti jasnije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet