• Thor
    2.6k
    Fakat ne znam zakaj se vodi tolika rasprava (no ovo je Zona pa se raspravlja i o cevapima :lol: ) jer SS Kranjcu ce kupiti i napuniti najodaniji navijaci naseg kluba. Otpasti ce sigurno oni koji su kupovali karte za dva derbija i 5 europskih tekmi. Nece im se dati "tuci" za kartu. Otpasti ce oni koji ionak nisu bas najdosljedniji u dolascima,stariji gradjani vjerojatno, itd.
    Karte ce htjeti osigurati i kupiti najodaniji i oni koji su redoviti i najvjerniji. Tak si nekak mislim. A ti su najbitniji u ukupnosti za atmosveru,navijanje. Grupa ce sigurno popuniti jug i dio istoka. Ostatak istoka i bar pola zapada ce popuniti oni koji nisu bas grupa ali su na svim tekmama i vecini gostovanja. A i ti (ukljucujem tu i sebe i ekipu sa zapada oko sebe) nece samo sjediti na tribini. Dakle biti ce,nadam se probrana ekipa koja ce svaku tekmu navijati i raditi atmosferu. Dio ovog zapada i/ili dio istoka ce se izmjenjivati ovih koji ce doci povremeno.
    Tak da se ja ne brinem za atmosferu i ekipu na Kranjci. Biti ce top!
    Vidimo se u Osijeku! Ajmoooo dinamooo
  • Gospon Fulir
    26
    Najveći problem opet će biti onaj koji nas guši i na maksimiru - razdvojenost tribina. Da su tribine kranjce mogle biti spojene u luku bilo bi to donekle i podnosljivo, navijanje se lakse spoji i prelije na obje tribine. Čim je zjap od 20 metara od ruba navijacke tribine gubi se sinkronizacija i decibeli i to jako, a o istok/sjever zjapu da ne pricamo.
    BBB ima kapacitet kao grupa (šira) držati konstantu 3000+ ljudi. Kad bi bili na istoku ludilo bi se prelilo prema manjem sjeveru i jugu, pola stadiona bi gorilo. Ovako su sjever i sjeveroistok izgubljeni za neko ultra navijanje smjestanjem grupe na jug, a ne mozes ocekivati od kibica i turista sa jugozapada/zapada da nadomjeste.
    Bojim se ogromni minus za atmosferu, ali vjerujem da klub i udruga imaju neku logiku iza svega toga. Pozitivno je filtriranje jezgre grupe i bolja kontrola tribine i redova sto ce dugorocno pojacati atmosferu na novom maxu + sigurnosni elementi i vise love u klupskom proracunu jer ce se istok moci prodati po finoj cijeni karta, nije sve crno naravno, jos par sezona cemo istrpiti ako smo sve ove godine.
  • NORTE
    24.1k
    Ja ne kuzim kakve nebuloze pisete o ‘steti grupe’ i slicno.. pa grupa sama odlucuje na koji ce tribinu, ako je odluceno da je to jug vrlo je jasno sto se time zeli dobiti (micanje padobranaca s tribine, prije svega).ksapi
    Dugo se pričalo o grupi na istoku što bi bila totalna navijačka ludnica, doslovno sadašnji skraćeni sjever duž travnjaka i to članova i godišnjaka (a imamo ograničen broj godišnjih ulaznica na Maksimiru).

Mislim da se ovom odlukom za jug išlo u korist kluba zbog zarade od ulaznica, a na uštrp izgleda grupe i atmosfere koju bi klub godinama imao.

Što se tiče baš učlanjenih u grupu u ovoj godini mislim da ih je 2000+.

Najveći problem opet će biti onaj koji nas guši i na maksimiru - razdvojenost tribina. Da su tribine kranjce mogle biti spojene u luku bilo bi to donekle i podnosljivo, navijanje se lakse spoji i prelije na obje tribine. Čim je zjap od 20 metara od ruba navijacke tribine gubi se sinkronizacija i decibeli i to jakoGospon Fulir
    Neće biti zjap jer su tribine jedna uz drugu, praktički spojene, samo bez kutova.
  • ksapi
    7.9k

Sigurno je da grupa ovo NIJE odlucila ni zbog cega povezanog s klubom i zaradom, nego iskljucivo zbog navijackih stvari.
  • fakin
    4.1k
    Pisao sam vec da propustanjem istoka na Kranjci gubimo mogućnost postati hit u Europi, ovako cemo iza gola biti jos jedna u nizu navijackih grupa. Mozda nekome to nije bitno, ali meni bi bilo na ponos da klinci u madridu, barceloni, ateni, berlinu ili pragu gledaju videe s nasih tekmi lige prvaka radi kaosa na tribini koja je 90% vremena u tv prijenosu. Zamislite svakih par tekmi koreografije preko cijelog istoka, strobovi, dimne, baklje, a sve uzivo u prijenosu. Ali dobro, odluceno je ocito i to je to.
  • NKDZ86
    8.2k
    Jbg, zakinuli smo klince diljem Europe za gledanje takvih scena, tko će odgovarati za to...
    Pa nisu bbb cirkus
  • Crusades
    23.8k
    Nakon ciparske djece koja su ostala bez Ivušića, sad će i klinci iz madrida, barcelone, atene, berlina i praga ostat bez naših videa.

Dokle na djecu!???

Jel nije ovo njegovo spamanje više?
  • crophantom
    4k
    Dođe netko na sjever, snima, popije šamar i s mobom u dupetu bježi s tribine, a kolega bi stavljao BBB u krupni kadar TV prijenosa, da se klinac u Barceloni malo razveseli.
    Dođeš doma, vec te čeka prekrsajna u sanducicu.
  • modri-kibic
    1.5k
    Dođeš doma, vec te čeka prekrsajna u sanducicu.crophantom

Nema veze, glavno da si hit u Europi.
  • Paggini
    82.5k
    A zamislite, samo zamislite da izadjemo na Balkanski Navijači FB stranici...

Ili, ovo se ne usudim ni zamisljati, hooligans cz

Generacije zaljubljenika u boyse smo unistili s ovom odlukom
  • Marktwain
    1.4k
    Ništa od najlajkanije grupe na Tiktoku.
  • purger39
    134

Dragi, koje nebulozne izjave daješ to je za psihijatriju...
    Jedina navijačka skupina koja je bila na istoku je bila Kohorta na gradskom vrtu i bila je sprdnja svih navijačkih skupina baš zbog te pozicije.

Plus nisu bitni klinci po Europi već su bitni klinci koji se vežu za Dinamo, a to su klinci iz ZG i ostalih mjesta koji će se zaljubiti u Dinamo i Boyse jer će sjediti na tom istoku i gledati Boyse u elementu. Tako sam se ja zaljubio u Dinamo i Boyse, tako se zaljubio moj mali od 5 godina kojem je zanimljivije gledati Boyse nego tekmu, tako su se zaljubili i drugi klinci, i tako će se zaljubiti nove generacije koje će dolaziti na stadion...

Ps: hvala kaj se vraćamo na istok... :heart:
  • Mali Zeus
    20.7k
    Pas mater, boysi na jugu. To sigurno neće izgledati super na instagramu i tik toku kak bi bilo na istoku.
  • Mali Zeus
    20.7k
    Pisao sam vec da propustanjem istoka na Kranjci gubimo mogućnost postati hit u Europi, ovako cemo iza gola biti jos jedna u nizu navijackih grupa. Mozda nekome to nije bitno, ali meni bi bilo na ponos da klinci u madridu, barceloni, ateni, berlinu ili pragu gledaju videe s nasih tekmi lige prvaka radi kaosa na tribini koja je 90% vremena u tv prijenosu. Zamislite svakih par tekmi koreografije preko cijelog istoka, strobovi, dimne, baklje, a sve uzivo u prijenosu. Ali dobro, odluceno je ocito i to je to.fakin

Briljiraš, al svaki dan. :heart:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube