• Thor
    2.6k
    Fakat ne znam zakaj se vodi tolika rasprava (no ovo je Zona pa se raspravlja i o cevapima :lol: ) jer SS Kranjcu ce kupiti i napuniti najodaniji navijaci naseg kluba. Otpasti ce sigurno oni koji su kupovali karte za dva derbija i 5 europskih tekmi. Nece im se dati "tuci" za kartu. Otpasti ce oni koji ionak nisu bas najdosljedniji u dolascima,stariji gradjani vjerojatno, itd.
    Karte ce htjeti osigurati i kupiti najodaniji i oni koji su redoviti i najvjerniji. Tak si nekak mislim. A ti su najbitniji u ukupnosti za atmosveru,navijanje. Grupa ce sigurno popuniti jug i dio istoka. Ostatak istoka i bar pola zapada ce popuniti oni koji nisu bas grupa ali su na svim tekmama i vecini gostovanja. A i ti (ukljucujem tu i sebe i ekipu sa zapada oko sebe) nece samo sjediti na tribini. Dakle biti ce,nadam se probrana ekipa koja ce svaku tekmu navijati i raditi atmosferu. Dio ovog zapada i/ili dio istoka ce se izmjenjivati ovih koji ce doci povremeno.
    Tak da se ja ne brinem za atmosferu i ekipu na Kranjci. Biti ce top!
    Vidimo se u Osijeku! Ajmoooo dinamooo
  • Gospon Fulir
    25
    Najveći problem opet će biti onaj koji nas guši i na maksimiru - razdvojenost tribina. Da su tribine kranjce mogle biti spojene u luku bilo bi to donekle i podnosljivo, navijanje se lakse spoji i prelije na obje tribine. Čim je zjap od 20 metara od ruba navijacke tribine gubi se sinkronizacija i decibeli i to jako, a o istok/sjever zjapu da ne pricamo.
    BBB ima kapacitet kao grupa (šira) držati konstantu 3000+ ljudi. Kad bi bili na istoku ludilo bi se prelilo prema manjem sjeveru i jugu, pola stadiona bi gorilo. Ovako su sjever i sjeveroistok izgubljeni za neko ultra navijanje smjestanjem grupe na jug, a ne mozes ocekivati od kibica i turista sa jugozapada/zapada da nadomjeste.
    Bojim se ogromni minus za atmosferu, ali vjerujem da klub i udruga imaju neku logiku iza svega toga. Pozitivno je filtriranje jezgre grupe i bolja kontrola tribine i redova sto ce dugorocno pojacati atmosferu na novom maxu + sigurnosni elementi i vise love u klupskom proracunu jer ce se istok moci prodati po finoj cijeni karta, nije sve crno naravno, jos par sezona cemo istrpiti ako smo sve ove godine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet