Thor
Gospon Fulir
NORTE
Dugo se pričalo o grupi na istoku što bi bila totalna navijačka ludnica, doslovno sadašnji skraćeni sjever duž travnjaka i to članova i godišnjaka (a imamo ograničen broj godišnjih ulaznica na Maksimiru).Ja ne kuzim kakve nebuloze pisete o ‘steti grupe’ i slicno.. pa grupa sama odlucuje na koji ce tribinu, ako je odluceno da je to jug vrlo je jasno sto se time zeli dobiti (micanje padobranaca s tribine, prije svega). — ksapi
Neće biti zjap jer su tribine jedna uz drugu, praktički spojene, samo bez kutova.Najveći problem opet će biti onaj koji nas guši i na maksimiru - razdvojenost tribina. Da su tribine kranjce mogle biti spojene u luku bilo bi to donekle i podnosljivo, navijanje se lakse spoji i prelije na obje tribine. Čim je zjap od 20 metara od ruba navijacke tribine gubi se sinkronizacija i decibeli i to jako — Gospon Fulir
fakin
crophantom
modri-kibic
Dođeš doma, vec te čeka prekrsajna u sanducicu. — crophantom
purger39
Mali Zeus
Pisao sam vec da propustanjem istoka na Kranjci gubimo mogućnost postati hit u Europi, ovako cemo iza gola biti jos jedna u nizu navijackih grupa. Mozda nekome to nije bitno, ali meni bi bilo na ponos da klinci u madridu, barceloni, ateni, berlinu ili pragu gledaju videe s nasih tekmi lige prvaka radi kaosa na tribini koja je 90% vremena u tv prijenosu. Zamislite svakih par tekmi koreografije preko cijelog istoka, strobovi, dimne, baklje, a sve uzivo u prijenosu. Ali dobro, odluceno je ocito i to je to. — fakin
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.