• rioda
    15.7k
    Znači da bi logika raspodjele sadašnjih godišnjaka sa sjevera trebala biti jug + južni dio istoka. Oni sa zapada ostaju na zapadu i vjerojatno manji dio prelazi na istok.

Bit će sigurno biranja tribine i prema cijeni... Jug bi onda trebao nekako biti zaštićen u toj prodaji, ali kako... :sweat: Trebat će to klub sve dobro iskomunicirati, vjerojatno i provesti neke ankete ili nešto, da bi se otprilike dobile informacije od ljudi.
  • NitkoBitan
    36.5k
    Oni sa zapada ostaju na zapadu i vjerojatno manji dio prelazi na istok.rioda

Ja bih bas rekao da veci dio zapada prelazi na istok nego sjevera. A i zapad na Kranjci je dosta malen, nece bit tu mjesta za sve godisnjake sa zapada i zbog cijene i zbog malog kapaciteta jer dosta ide i sponzorima itd.
  • rioda
    15.7k
    Koji su onda finalni kapaciteti tribina uopće? Jer sam i ja naišao na ove brojke u kojima za jug stoji nešto više od 1.800, a očito nisu točne.
  • NerminB
    1.3k
    Nadam se da ce jedan dio karata za jug ici u slobodnu prodaju clanovima, da mozemo i mi sto sa strane dolazimo naci svoje mjesto na jugu :grin:
  • M94
    2.6k
    Nesto manje od 3.000.Papastrumf

U jbt...
    Na kraju ispada da je trebalo vodit evidenciju dolazaka na utakmice za pravo prvokupa za jug. :smile:
  • Droljo
    27.5k
    Nadam se da ce jedan dio karata za jug ici u slobodnu prodaju clanovima, da mozemo i mi sto sa strane dolazimo naci svoje mjesto na juguNerminB

Bude mjesta na istoku. Jug bi trebali kupiti naj redovitiji valjda.
  • fakin
    4.1k
    i kako se onda planira 2900 ljudi smjestiti na tribinu od 2000 kapaciteta?
  • Niko1986
    6.6k
    kako se onda planira 2900 ljudi smjestiti na tribinu od 2000 kapaciteta?fakin

Vjerujem da solidan broj godišnjaka za sjever neće uzeti za jug, nego za istok
  • Pacho
    16.7k

Ovako otprilike:

images?q=tbn:ANd9GcRp2DJQjCrCGYKjxmz4Ssa0nn2Z1BQpgPJRBJENgC3UiQ&s=10
  • FelceAzzurro
    1.6k

Tko ima najviše plavih žetončića ima pravo prvokupnje. Ako imaš one s logom buldoga, ti vrijede dva boda.
  • blue heart 72
    3.4k
    Kak sam i prije napisal ima Boysa i "boysa". Dobro se zna tko je dio neke šire jezgre grupe. Ja bi rekao da u širu jezgru na ovaj ili onaj način ulazi 1000-1500 ljudi. Definitivno bi oni trebali biti prioritet kaj se prodaje za jug tiče. A sada za ostatak, kaj ja znam koji model izabrati. U svakom slučaju mislim da će klub i Boysi sjesti za stol i dogovoriti neki razuman ključ na koji način da se riješi ta situacija. Za sve ostale postoje preostale tri tribine. Iako mislim da će i na zapadu biti nezadovoljstva kod nekih, ako izvise za zapad, ali mislim da će kod njih to preseljenje sa zapada na istok, nekako proći bezbolnije
  • rioda
    15.7k
    Po meni je tu ključno da se istok odvoji po sektorima i da ovaj dio najbliže jugu bude osjetno jeftiniji nego središnji dio tribine. Sigurno da postoji dio trenutnih godišnjaka sa SD koji bi se rado prebacili na istok, samo bi vrlo lako mogli odustati od toga ako će biti prevelika razlika u cijeni.
  • Jima
    1.5k
    Kad se na kraju igra zadnje kolo? 23 ili 24.5? Budu ovi lumeni iz HNS-a to već jednom objavili.
  • KtcGoat
    4.6k
    Ako ste zavrsili sa raspravom o tim sirotinjskim mjestima, zna li netko kakva je situacija sa skyboxovima? Zanima me gdje ce biti parking za moju G klasu iz 2027?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet