• Masto
    1.3k
    ja sam mislio da se plaća mjesečno 20 eura, kad sam vidio da se godišnje plaća odma sam se učlanio
  • Madness
    110
    mislim da se taj problem neće riješiti prije prelaska na Kranjču.
  • NitkoBitan
    36.3k
    Nažalost postoje ljudi koji nisu učlanjeni u klub iz određenih razloga.Madness

Pa takvih je vecina. Dinamovih navijaca sigurno nema samo 60 tisuca sto god mi mislili.

A i tu je faktor da neki koji su clanovi idu sa neclanovima pa cekaju slobodnu prodaju da zajedno uzmu.
  • crophantom
    3.8k
    zašto? Pa zato što tu živi gro simpatizera i navijača hajduka koji ne mogu baš često gledati hajduk u zagrebu, pogotovo na Maksimiru.NKDZ86

mogu ga gledati 2 puta godišnje na Lokmotivi (neznam koliko ih je bilo zadnji put) i 2 puta u Gorici na 13 minuta autom.
    još 2 puta godišnje u VŽ na sat i nešto autom i 2 puta u KC na sat i pol autom.

Ne kazem da nece biti niko, ali nece ih sigurno sad 1000 kupiti ulaznice za Zapad, nece ni 100, u situaciji kad bi najradije da prvenstvo završi danas i da zaborave da je ova sezona postojala.
  • Madness
    110
    Slažem se, većina nečlanova je u zoni komfora što se tiče ulaznica jer zna da bez obzira na sve neće izvisiti za kartu. Poslije preseljenja na novi stadion dogodine, jednostavno će biti prisiljeni na učlanjenje ako žele do ticketa.
  • Droljo
    27.3k
    Moja ticala su očitala popriličnu dozu sarkazma ovod...
  • BlueNinja
    198
    Ekipa trenutno radim na potpunoj atomatizaciji brojanja prodanih karata i stanjem kroz vrijeme, mislim da sam porkrio dosta slučajeva jer ima tu prometa cijelo vrijeme s držanjem karata u košaricama pa oslobađanjem nakon X minuta.

Brojevi mi izgledaju ok pa samo molim da potporu dežurnih brojača :wink:

LINK: https://preview.zona-karata.live

Sekcija Prodaja po razdoblju informacija Stvarno prodano

i

Popup za pojedini sektor, Slobodna mjesta kroz vrijeme graf

NAPOMENA: Prikupljanje podataka je krenulo jučer tako da bi od danas u 00:00 na dalje trebale biti ok brojke.
  • Hnlovac
    5.1k
    Kao što se i očekivalo, prodaja je eksplodirala, ovim tempom sutra do kraja dana rasprodan stadion
  • NerminB
    1.3k
    koji imaju problema s učlanjivanjem zbog kojekakvih razlogaMasto

Kakvih? Uclanjen sam kao prijatelj kluba i sve funkcionise bez ikakvog problema.
  • NKDZ86
    8.1k
    stvarno mi nisu jasni ljudi koji se ne žele učlaniti u klub, a navijaju za njega i idu bar na 4,5 tekmi u godini...
  • Masto
    1.3k
    nisam puno ispitivo, reko sam im da se jave na email pa nek rješavaju
  • NitkoBitan
    36.3k
    Niste ni svjesni koliko je prosjecan covjek inertan i sto sve nece smislit da ne ostane siromasniji za 20 eura.

Na Kranjci itekako ima smisla gurat tu pricu al jednog dana na novom Maksimiru tko oce kupit kartu nek kupi bio clan ili neclan, bolje da nas se uclani 20 tisuca pravih koji to smatramo navijackom obavezom nego da se nekog vuce za rukav popustima i besplatnim ulaznicama.
  • podravskimodrikibicPMK
    43
    Cisto informativno u prodaji je B1 ,,rijekin" navijacki sektor Opus Arene za finale kupa (jedva su rasprodali B3, B2 jos u prodaji, B4 jos ne) cijena je ista ko i za naš-20 eura, prodaja im ide jako sporo, vjerojatno budu rasprodali ali ne puno prije tekme pa eto ako neko zeli kupiti pa lagano na naš zapad

Ne kazem da preporucam, nisam nikad probao tako nesto tako da na vlastitu odgovornost, ja samo prenosim informaciju
  • Liks90
    5k
    1552 otišlo danas za derbi, ostalo 5096 ulaznica
  • deda
    45.2k
    Uglavnom popadali ZD1, ZD2, ZG3 i ZG4 u zadnjih sat i po.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.