• fakin
    3.9k
    Vjerujem da ce se prebacivanjem na Kranjcu povećati clanarina na 30 eur i naravno samo ce clanovi moci kupiti kartu za utakmice
  • Paggini
    81.4k
    Cisto informativno u prodaji je B1 ,,rijekin" navijacki sektor Opus Arene za finale kupa (jedva su rasprodali B3, B2 jos u prodaji, B4 jos ne) cijena je ista ko i za naš-20 eura, prodaja im ide jako sporo, vjerojatno budu rasprodali ali ne puno prije tekme pa eto ako neko zeli kupiti pa lagano na naš zapad

Ne kazem da preporucam, nisam nikad probao tako nesto tako da na vlastitu odgovornost, ja samo prenosim informaciju
    podravskimodrikibicPMK

Jebo ih ja, bitno da su cmoljili zašto smo mi dobili jug, da oni kao prvaci imaju pravo na navijačku tribinu. Mislim, malo mi je žao što nisu (i vjerojatno neće) sve rasprodati, bilo bi fkt ikonski da oni napune sjever, mi jug (i ostatak stadiona :snicker: ), baš bi bio prekrasan dekor.
  • pešća
    1.3k
    ako neko zeli kupiti pa lagano na naš zapad

Ne kazem da preporucam, nisam nikad probao tako nesto tako da na vlastitu odgovornost, ja samo prenosim informaciju
    podravskimodrikibicPMK

Prenosiš informaciju od koga, od sebe? Mislim kakva ti je to ideja da kupiš za njihov sjever i s tom kartom probaš na zapad koji je već PUN i na kojem vrijedi pravilo 1 osoba 1 stolica (i svatko na svom mjestu koje piše na ulaznici).

Više mi ima smisla uzet na njihov sjever i probat nekako doći do našeg juga s tom kartom.
  • KtcGoat
    4.4k
    Niste ni svjesni koliko je prosjecan covjek inertanNitkoBitan

Previse hahahah, osobno znam ljude koji mi na pitanje kada ce se uclaniti vec 2g govore "budem"
  • criticus
    7.6k
    Kako mislite ući sa dinamovim obilježjima na tuđu navijačku tribinu meni nikako nije jasno... stvarno mislite da će policija radit 2 dana cirkusa oko prometa, vremena dolazaka odlazaka, kojekakvih glupih pravila i onda pustit lika u "Najte kaj zameriti" majici da uđe s armadom na tribinu?
  • NKDZ86
    8.1k
    i onda pustit lika u "Najte kaj zameriti" majicicriticus

da uđe lik s tom majicu na krivu tribinu, ja bi ga pustio :rofl:
  • Keyser Soze
    19.1k
    Svaki put isto, kao da sam na osječkom forumu, a ne na Dinamovom. Nismo još u fazi da 20.000 članova kupi kartu, sad smo došli do toga da to radi malo više od 10.000 članova što je i dalje odlično, znači da će Kranjča biti samo i isključivo naša. To naravno ne znači da se sad odjednom stvorilo 5000 tovara koji jedva čekaju pohrliti na Maksimir i gledati kako im punimo klub na -15 bodova razlike. Dinamo je klub koji ima puno više navijača od brojke članova i naravno da ima ljudi koji nisu redovni, nisu članovi, a derbi će doći pogledat, dapače, takvih je najviše.
  • Rile
    151
    jel imaš broj posjeta site-u i ako da, jel ima više posjeta od sinoć?

Pitam jer su sinoć oni tovarski genijalci (Siempre, Puba, Zoki) dobro izreklamirali, kukaju zbog grba Hajduka sa zvijezdom, baš ih je zapeklo. :grin:
  • criticus
    7.6k
    Otvorilo se nešto karata za istok za kup.
  • dinamofan
    38

Slažem se. I dovoljno je baciti oko nakon utakmice na društvene mreže bude podosta provokatorskih objava sa zapada. Pogotovo koliko sam skužio kupuju ZD 10. Do jutros je samo par karata u tom dijelu prodano sad odjednom 80ak rekao bi da su to oni.
  • criticus
    7.6k
    Pogotovo koliko sam skužio kupuju ZD 10. Do jutros je samo par karata u tom dijelu prodano sad odjednom 80ak rekao bi da su to oni.dinamofan

A mooožda je i to jer nema drugih karata za ZD više. Eto samo da dodam i tu opciju.
  • dinamofan
    38
    Ma da, ne kažem da ih bude par tisuća..ali me dovoljno naživcira svaki put nakon utakmice kad vidim videe da su se slikali okrenuti prema torcidi i raznih provokacija..a obično su svi u tom krajnjem dijelu zapada i dolje i gore pa tko bude tamo bacite pogled tko ne skače kad im zabijemo 5 golova :grin:
  • criticus
    7.6k
    Ma opusti se kolega. To je pojedinačno, pa i naši isto to rade na Poljudu. A ako je neko toliko hrabar da i skače na njihove golove pa svaka mu čast. Moga bi i ja prošetat do kraja zapada da vidim to na djelu.

Opustite se, uživajte u derbiju i jednom od posljednjih punjenja tovara na našem dobrom starom Maksimiru. Ne opterećujte se ovakvim stvarima.
  • Liks90
    5k
    4883 za derbi još
  • Ludovic IX
    11.2k
    jel moguće da nismo više od 3 godine dobili doma Hajduk.. stvarno je vrijeme
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.