• NitkoBitan
  13.4k
  Vrlo jednostavna anketa vezana za kupnju godišnjih ulaznica. Slobodno napišite i obrazložite svoj odgovor.
  1. Hoćete li uzeti godišnju ulaznicu za sezonu 23/24? (104 votes)
    Hoću, uzeo sam ju i prošle sezone.
    54%
    Hoću, ali ju nisam uzeo prošle sezone.
    11%
    Neću, iako sam ju uzeo prošle sezone.
      3%
    Neću, nisam ju uzeo ni prošle sezone.
    17%
    Još razmišljam.
    15%
  2. Za koju tribinu namjeravate (ili razmišljate) uzeti godišnju ulaznicu? (104 votes)
    Zapad dolje.
    13%
    Sjever dolje.
    66%
    Dvoumim se.
      3%
    Ne planiram uzimati godišnju.
    18%
 • deda
  29.1k
  Iz ovih rezultata ankete dalo bi se zaključiti da čak možemo očekivati porast broja prodanih sezonskih. Na sjeveru sigurno.
 • NitkoBitan
  13.4k
  Iz ovoga zakljucujem da ce mahom svi koji su imali godisnje za sjever prosle sezone uzeti i ove, a neki ce uzeti za sjever ove iako prosle nisu uopce uzimali.

  Za sada se otprilike podudaraju postotci ovih koji jos razmisljaju hoce li uopce uzeti godisnju i onih koji namjeravaju (razmisljaju) kupiti zapad dolje ili se dvoume izmedu kupnje sjevera i zapada (to je vjerojatno vecina istih ljudi stavila).

  Dao bih zakljuciti da je rijetko tko siguran da ce uzeti godisnju za zapad dolje. Mislim da je korekcija cijene za zapad dolje prijeko potrebna (ili neka alternativa poput otvaranja zapada gore ili stavljanja rubova zapada dolje po nizoj cijeni).
 • mokoxax468
  393
  Planiram kupiti za zapad dolje. Cijena je previše skočila u odnosu na prošlu godinu, no svejedno kupujem jer znam da ću ići na 90% domaćih utakmica, tako da će mi se svejedno isplatiti
 • Mr Anderson
  5.8k
  Kupiti ću je ipak iako je drastično poskupila. Navikao sam se kroz sve ove godine imati godišnju, nekad za istok sada za zapad. Kupiti ću je iako ostajem pri stavu da je poskupljenje preveliko i neopravdano.
  Ako već ne smanje cijenu za sve, mislim da bi trebali smanjiti za djecu, odnosno maloljetnike. Ili povećati im popust ako su članovi, npr. na 50%.
 • miro
  3.4k
  Jel se zna možda statistika od prošle sezone, koliko je prodano godišnjih po pojedinoj tribini?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.