• deda
    45.2k
    Fataju članovi zadnji vlak.

Stanje u 10,58 prije početka slobodne prodaje:
    ZD 785
    ZG 1.719
    SG 3.897
    Ukupno: 6.401
  • deda
    45.2k
    700 komada u 10m
  • Rile
    152
    koja ekipa :grin:
    Znači, nije ti problem čekat 11:00 da kupiš kartu al ti se problem učlanit.
  • fakin
    3.9k
    Vjerojatno su to tovari
  • Masto
    1.3k
    mogu također zamisliti da ce dosta iz dijaspore doć koji imaju problema s učlanjivanjem zbog kojekakvih razloga
  • Droljo
    27.3k

Jel nije njima to rešeno sa opcijom prijatelj kluba ili tak nešto?
  • jedan u nizu
    18k
    Ma kakvi tovari sta vam je.
    Sigurno se nade neki padobranac, ali njima je Poljud zadnje dvije tekme poprilicno slabo popunjen, predaleko su od nas, predaleko od Rijeke, oni svi zele sto prije zavrsiti ovo prvenstvo.

Da je napeto, sigurno bi ih bilo vise, ali za ovaj derbi mislim da ce ih biti minimalno van juzne tribine.
  • Hnlovac
    5.1k
    I dalje je lose što sa članovima ne možemo popunit stadion
  • Masto
    1.3k
    nisam se puno informirao o temi, pitao sam ih i sto se tice prijatelja kluba dal su pokušali, kažu da su probali da nije prošlo nešto tako
  • crophantom
    3.8k
    zasto bi tovari hrlili na Maksimir na -15, daj molim te, ne hrle nesto ni na Poljud.

Vidim da me kolega vec preduhitrio
  • deda
    45.2k
    Uvijek vi jebenu istu priču s tovarima. Zadnjih 5-6 derbija su bili isti uvjeti i način prodaje i koliko ih je bilo? A da ne govorim da sada ne mogu skupit 10 keka na Poljudu u kakvom su modu. Bit će dobro ako uopće kupe box na jugu.
  • NKDZ86
    8.1k
    vrlo vjerojatno ih je dosta u toj brojci.

zašto? Pa zato što tu živi gro simpatizera i navijača hajduka koji ne mogu baš često gledati hajduk u zagrebu, pogotovo na Maksimiru.
    Ja znam 1 koji ide na zapad i to godinama, vjerojatno će i sad
  • Paggini
    81.5k
    Ja mislim da nitko neće na zapadu navijati za Dinamo a imam sumnje i za sjever gore, ja osobno ću sakriti obilježja zlu ne trebalo!!!
  • Ivan0302
    1.6k
    Jebote više xće hajdukovaca biti na Maksimiru nego dinamovaca... šramota
  • Madness
    110
    Nažalost postoje ljudi koji nisu učlanjeni u klub iz određenih razloga. Dobro je pitanje kako to riješiti, jer u nekim slučajevima i poduža edukacija te objašnjavanje važnosti samog čina učlanjenja u klub nemaju željenog efekta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.