• Big Daddy
    1.7k
    Nove generacije se radjaju., a jos k tome, navijat ce na novim stadionima Kranjci i Maksimiru, tak da nam se svijetla budućnost smiješi.
  • Liks90
    5k
    928 Gorica Istok
  • BlueNinja
    174
    Kako bi uopće mogli dodavati gostujuće utakmice, trebalo je pokriti i sustave prodaje karata koje koristi ostatak HNL-a. Nije baš bilo plug & play :sweat:

Za početak sam u preview verziju ubacio padajući izbornik koji omogućuje filtriranje svih online dostupnih utakmica iz HNL-a.

:point: https://zona-karata.live?preview=true

Trenutni (glavni) web i dalje radi po starom, prikazuje samo Dinamove utakmice, bez ovih novih dodataka.

Bacite oko pa javite dojmove :up:
  • Dudu
    3k
    Po meni, sad je malo previse svega, vise mi se svidjalo dok je jednostavno bilo.
  • Liks90
    5k
    i meni da…Al čovjek se potrudio…mene osobno ne zanimaju drugi klubovi pa tak i tak te filtere neću ni gledat :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.