• Jurki
    24.5k
    ja bi McKennu ostavio u kadru. Ako se nekog treba/mora prodati, najlakse bumo nadomjestili Domingueza. Hoxhu isto prodati, vidjet kaj s Cordobom, platili smo ga pun kurac.
    Dobra je stvar kaj ugovori istjecu Zagorcu, Rpgu, Pericu koji imaju ogromne ugovore.
    Ostaje nam jedino Mmaee na velikom ugovoru koji ne participira.
    Probat ftopiti Mudraziju kam god.
    Bilo bu definitivno prometno i ovog ljeta.
  • Josip Frank
    265
    jesam li ja sebe ikad nazvao insiderom, uostalom na ovom forumu sam skoro 4 godine i nikad se nisam mješao u transfere osim kad sam znao nešto više od ostalih smrtnika
  • Fatos Beqiraj
    1.7k
    mozda se radi o Galesicu :yikes:
  • Odani Zgd
    1.1k
    Jel ima kakvih novosti u vezi Livakovića?Jel ostaje s nama ili ćemo morati po novog golmana?
  • Haza
    12.3k
    Haza na kojeg se referiraš je to također rekao, mislim da je on otišao tako daleko da je rekao da je Jagušić naš, nisam siguran...Josip Frank

Nisam, samo sam napisao da smo krenuli po Jagušića i šta smo ponudili. I na ljeto i na zimu sam imao konkretne brojke, ali nikad nisam napisao da je riješen, to je napisao Faze. Iako ništa protiv njega, nekad stvarno bude blizu riješenog pa sve propadne nenadano.
    Ovo za Radeljića sam napisao jer više nisam mogao čitati šizofreniju na temu njegovog dolaska. Realno nikad jednostavniji transfer s iznimno malim rizikom, dolazi ti igrač tvog govornog područja, dobrog karaktera, iskustva igranja Europe, bez odštete, i uz sve silno želi doći u Dinamo, zar stvarno postoje upitnici kod ovog transfera?
    Ajmo bolje energiju usmjeriti na neke druge stvari.
  • Josip Frank
    265
    tako je, Faze je to napisao, pardon
  • rioda
    15.5k
    ja bi McKennu ostavio u kadru. Ako se nekog treba/mora prodati, najlakse bumo nadomjestili DominguezaJurki

Ja mislim baš obrnuto, lakše ćemo nadomjestiti McKennu nego Domingueza, ako gledamo stil igre...
  • Nolifer
    14.6k
    Pošto su ostali ili ostaju bez trenera iskoristio bih priliku pa uz Smolčića uzeo Perronea i Da Cunhu. Možda čak i Paza.marcio amoroso

Nije ti ovo FM, treba bit realan

:lol: :joke:
  • Praskaton
    5.8k
    Matkovic,Radeljic i svi ostali hnl patuljci nisu pojačanja za Dinamo.Popuna kadra da iako bi tu volio vidit Zebića.
    Kao i svi nadam se da će Radeljic grijat klupu i bit spreman nekad uletit.Nikako za prvog stopera.
  • GOAT
    6k
    Da Cunhumarcio amoroso

Ako taj Da Cunha kaze ne onda moze i onaj iz Uniteda
  • scooniepenn
    6.7k
    Da je tako lako naci igraca klase McKenne ne bismo vec godinama kuburili s lijevim stoperima. Brzo se covjek navikne na bolje kao i u zivotu.
  • scooniepenn
    6.7k

McKenna je okosnica kao sto je svojevremeno bio Teo. Niti pod razno ga ne bih prodavao.
  • Nogo
    10.7k
    24 sata doznaje
    @Haza :clap:
  • Omake
    17k
    slažem se oko Radeljića. Čovjek je jako rijedak profil. Dva metra, lijeva noga, odlična duga na krilo, dobar pas u zadnju trećinu na osmice. Sve da se i ne snađe sljedeće sezone, lako će se prodati.
  • Ritam Ulice
    3k
    Stjepan Radeljic u dresu Dinama.. hjebote zivot da mi je to netko rekao prije mislio bi da je lud.. s druge strane gledao sam Spikica, sad Soldu i Topica, ne bude ni taj Radeljic tolki problem.. nadam se.. :fear:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.