• Fatos Beqiraj
    1.7k
    Po meni top pojacanje, moze bit zamjena McKenni, sumnjam da je Torrente po Bobanovom gustu svejedno.

Downgrade je na mckennu ali u slucaju dobre love za scotta imamo zamjenu a lovu od scotta ulozit u nesto drugo
  • Amigo86
    64
    Haza napisao si da jedan stoper odlazi sigurno to znači da je onda dominguez prodan? Pošto si rekao da mckenna nije...
  • Zagi
    17.4k
    Više ćemo dobiti od Radeljića nego od Bennacera.
    Pa kome pravo kome krivo.
  • KristijanHR
    333
    Puno bespotrebne negative oko Radeljića, slično kao i oko Bakrara. Ja mu želim dobrodošlicu u najveći hrvatski klub, da ga ozljede zaobiđu i neka ostavi dubok trag u klubu!
  • Josip Frank
    265

1. Haza i ja smo rekli kompletno iste stvari samo na drugačiji način, složio sam se s njim i zahvalio se na odgovoru
    2. Ovo je bilo dok sam bio vruć nakon utakmice, po meni zavrijedilo ban (hvala moderatorima što nisu bili aktivni tada hahaha)
    3. Haza na kojeg se referiraš je to također rekao, mislim da je on otišao tako daleko da je rekao da je Jagušić naš, nisam siguran...
    4. Dani je bio rješen s Barcom, trebala je biti posudba bez mogućnosti otkupa, ali onda je igrač usporio proces i kasnije se ozlijedio ( tako sam čuo )
    5. Cordoba je trebao dobiti priliku u kupu i onda se ozlijedio, to svi znaju
    6. Tu se radilo o Valentinu Mihaili, jedinom realnom promašaju, za koji se ispričavam jer sam plasirao još nepouzdanu priču pod vašim pritiskom, igrača smo pratili, to pouzdano znam

7. Odgovorno tvrdim da je La Bomba najbolji forumaš kojeg smo ikad imali i jako mi fali ma zoni @LA BOMBA :pray:
  • NitkoBitan
    36.2k
    Ako je vec tako nadam se da cemo se osigurat od scenarija Dine Perica. Koliko se puta uhvatio za koljeno i sepao nije mi svejedno, nema veze sto u karijeri nije puno izostajao, dovoljno je samo jednom da pode po zlu i gotova karijera. Takva konstitucija povlaci i rizik.
  • Jos-Optimus
    10.3k
    a ja odgovorno tvrdim da ti nemaš nikakve info nego cijelo vrijeme lupaš dvosmislene informacije i govoriš pouzdane info kada je nešto načelno poznato. Prestani izigravati insidera jer to nisi. Ljudima je zbog takvih kao ti prisjelo "informiranje". Zna se tko su ljudi koji imaju info, provjereno, ti taj nisi.
  • DerHerrKool
    653
    iako vjerojatno neće igrati finale kupa protiv nas.Haza
    Ako je ovo istina, šansa da Rijeka osvoji kup se prepolovila. Bez obzira jel on igrač za Dinamo ili nije tam je najbolji stoper definitivno.

7. Odgovorno tvrdim da je La Bomba najbolji forumaš kojeg smo ikad imali i jako mi fali ma zoniJosip Frank
    Nadam se da se zajebavaš, al si nekak brijem da odgovorno tvrdiš gluposti
  • Fatos Beqiraj
    1.7k
    Najdrazi dio ovog posla sto je Miskovic izvisio
  • Nolifer
    14.6k
    Zadovoljan sam! Po meni top pojačanje. Neka ga ozljede zaobidju i siguran sam da uz Galešića neće bit brige u obrani. Tako da dobar posao. Još da probaju piknut Smolčića i ok... :ok:
  • scooniepenn
    6.7k

Daj mi objasni ovu tvoju logiku. Dakle, i sam kazes da je downgrade u odnosu na McKennu. A onda mrtav hladan na to dodas da ako se McKenna proda imamo spremnu zamjenu, a lovu od Scotta mozemo iskoristiti za nesto drugo. Dakle, oslabit cemo poziciju lijevog stopera, ali nema veze, jer cemo kupiti desno krilo. Super
  • Fatos Beqiraj
    1.7k
    puno veca je zarada nego downgrade.
  • rokikaciga
    13.3k
    Kaj se tresete, kao da nemaju Zvone i Dabac neku mrcinu spremnu ako Scott ili Sergi odu. No štres.
  • marcio amoroso
    50.4k
    Uz Radeljića, bih probao dovesti Smolčića iz Coma, ostao bez trenera ili ostaje bez, pa bih iskoristio priliku...Nolifer

Pošto su ostali ili ostaju bez trenera iskoristio bih priliku pa uz Smolčića uzeo Perronea i Da Cunhu. Možda čak i Paza.
  • Fan
    2.2k
    Haza napisao si da jedan stoper odlazi sigurno to znači da je onda dominguez prodan? Pošto si rekao da mckenna nije...Amigo86
    Možda se radi o Torrenteu, netko ga želi upiknut nakon prošlosezonskih dobrih igara u Europi za niske pare zbog ozljede...možda.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.