• kariola86
    286

Na stadionu KSC-a zaista je utvrđeno oko 6.200 nedostataka.

Posebno kritično:

konstrukcija krova

djelomično neispravno pocinčani vijci → opasnost od hrđe

Izvor: https://www.ka-news.de/ksc/ksc-stadion-ueber-6-000-maengel-zwingen-zu-sanierung-im-wildpark-113758543
  • Droljo
    26.2k
    djelomično neispravno pocinčani vijci → opasnost od hrđekariola86

Mi ćemo derat kromove šarafe. Nema brige.
  • ShanKu
    2.1k
    Švabe savjetuju, pojma nemam otkud sada to, samo sam naletio na ovo... pa da podijelim tu

Edit: izvor: trust me burazer :sweat:

Screenshot-20260319-220218-Facebook.jpg
    Screenshot-20260319-220228-Facebook.jpg
    Screenshot-20260319-220258-Facebook.jpg
  • Denle
    119
    Izvor: trust me burazer
  • ShanKu
    2.1k
    evo dodao izvor u post :sweat: hvala
  • Dinaminjo
    2k
    Sad kad se Poljud rusi, mozda se moze ici ja 40.000 jer sam prilicno siguran da se islo na 35 da se ne bi obnovljena "ljepotica" uvrijedila
  • Thor
    2.2k
    Iskreno. 40 je po meni skroz dobro i dovoljno za sve. I dinamo i repku. Jedino kaj su vjerojatno troskovi odrzavanja veci a i onda brijem da valjda konstrukcijski mozda nije isto ni vizualno.
    Nemam pojma
  • Hnlovac
    4.5k
    Za repku je i 5000 previše. Godinama već nema nikakve atmosfere , navijanja ili ičeg ,već samo gomila naših verzija ćacija i unaprijed podijeljenih karata

Svaki put se nanovo negativno iznenadim kakve su tribine na repki
  • Thor
    2.2k
    to za repku se slazem da se razvidnilo i da samo instagramuse i ini takvi dolaze na sponzorske karte (zato ne idem vec godinama na repku) ali brojka se bu napunila na stadionu tak da nema straha.
    Kap koja mi je prelila casu je da je moja zena, koja prati nogomet otprilike kao ja heklanje (ok zna da igramo u kockastim i da je Modric nas igrac) dobila karte od sponzora preko firme za Njemacku i charter na ime koje nije mogla prenijeti nikome osim drugome u firmi itd. I kaj je najbolje onda je tam i otisla. A ja sam pokusavao kupit kartu prije toga bez uspjeha
    Ne znam ko se radi toga vise lose osijecao. Ona ili ja. Ona kaj ide a zna da je to za nju samo izlet neki a da meni koji ne idem to dio i bit zivota ili ja koji sam se osjecal usrano da takvi sada samo dobiju karte ...a onda se setim kak se nejad putovalo kombijem,jelo sendvica,zicalo,skidalo do gola na granici za preglede,kak se navijalo za repku... i jbg nemam volje vise se ni truditi za kupiti kartu repke i ici na tekme s ovakvim navijacima kao moja zena i stotine takvih na tribini.
  • NitkoBitan
    35.8k
    Ovo su budalastine razine kuglofa i plavih vulkana, a ne bih rekao da je slucajnost da (opet) izlaze, i to neposredno prije objavljivanja AU natjecaja za novi stadion.
  • Jurki
    23.9k
    Svaki put se nanovo negativno iznenadim kakve su tribine na repkiHnlovac

Dobro velis 5000 je dosta. Npr u Vzu bilo 10 000 ljudi, a atmosfera je bila bolja na nekim karminama taj dan.
    Hns je htel da se navijaci maknu sa tribina, to su i dobili.
    Znam da bas za tu tekmu u Varazdinu su dobili karte ljudi koji stadiona nisu vidjeli u zivotu, a upitno je i dal na tvu.
    Od nogometnih momcadi jedino me Dinamo moze tak razveseliti, naljutiti i nabiti tlak na 300 dal u pozitivnom ili negativnom kontekstu.

Ovo za 40 tisuca mjesta na novom Maksu su pizdarije,
    35 tisuca dosta, 3 tribine na 2 etaze, koje se mogu "prekriti" na manjim tekmama, navijacka na 1 etazu i bok.
  • Liks90
    4.4k
    Ak bi jednog dana kojim slučajem novi Maksimir bio domaćin finala Europa lige(zakaj ne), kapacitet mora biti minimum 40 000 mjesta po Uefinim pravilima…treba ciljat takodjer ka tome.
  • Jurki
    23.9k
    hvala, ali ne hvala.
    Ne treba ni Hrvatskoj ni Zagrebu taj i takav sigurnosno organizacijski trosak.
    Zamisli da je finale Olympiakos - Galatasaray?
    Garantiran recept za katastrofu.
    Za kaj? Jednu utakmicu u 10 godina.
  • Liks90
    4.4k
    nebudes ti plaćao trošak…ne slažem se po tom pitanju…a s obzirom ko nam vodi grad, tak me briga za troškove jer se ovi nebudu maknuli nikad sa vlasti. Ak želimo bit ko svi drugi normalni gradovi, onda je to opcija, po cem je Budimpešta bolja od Zagreba, da ima finale u svom gradu, a mi ne? Novi stadion ne znaci samo da gledamo Dinamo-Kurilovec…za to nam ni ne treba novi stadion Ak ćemo tak
  • Nolifer
    14.3k
    tak me briga za troškove jer se ovi nebudu maknuli nikad sa vlasti. Ak želimo bit ko svi drugi normalni gradovi, onda je to opcija, po cem je Budimpešta bolja od Zagreba, da ima finale u svom gradu, a mi ne?Liks90

Prvi dio jedino ovisi o nama samima, dal ćemo ostat doma na izborima ili dić guzicu, pa na glasanje kontra njih i nakon toga na pivu.

A drugi dio se apsolutno slažem s tobom kolega i nisu oni ništa puno bolji od nas...

:up:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube