• Bosskovitz
    20.4k
    meni nijedan strucnjak ne moze dokazati da "New Trafford" dzamija ili ZG muzicka akademija nisu rugla.jakov1

A zašto bi netko tebi to dokazivao, po čemu si ti relevantan za prosudbu je li nešto ruglo ili remek-djelo? Upravo takvo razmišljanje, gdje stadion prozoveš džamijom jer te stup podsjeca na minaret, je primjer koji odlično pokazuje zašto je bolje da o takvim stvarima odlučuje struka.
  • Hnlovac
    4.4k
    struka u Hrvatskoj bi faksimilno dograđivanje jednokatnica u centru nazvala kicem, a štite limenke u Zapruđu

Nisu ni oni bezgrešni

Ista ta struka je u Bjelovaru osmislila ovaj DEBILNI dizajn krova na stadionu, nepotrebne konstrukcije i stupovi visoki po 20ak metara, dok krov ne pokriva ni sve sjedalice na stadionu

arena-bjelovar-stadion-(1).jpg

Kažem, i neda mi se ulaziti u diskusije s komentarima od 300 redova, treba ih slušati ali i oni znaju zabrijati opako
  • Zoran
    529
    Bio sam proslu subotu na stadionu u Bjelovaru. Sada je to super stadion, rade se jos pokraj pomoćni tereni. I ova nadogradnja stadiona je super, ali ova ideja s krovom iz golova je katastrofa ( možda je dobra za Arape jer spavaju na nafti, ali kod nas čisti promašaj. Za tu lovu se moze puno gladnih usta nahraniti).
  • pešća
    1.2k
    Meni lijepo izgleda novi stadion u Bjelovaru, odnosno lijepo će izgledati, ali da se krov nije mogao pomaknuti nekoliko metara prema terenu da ne kisnu ljudi na stadionu mi nikada i nikako neće biti jasno. To mi je više pokazatelj da netko sa titulom nečega nikada nije pohodio nogometnu utakmicu nego da jednostavno ne zna svoj posao.
  • jakov1
    1.5k
    A zašto bi netko tebi to dokazivaoBosskovitz

Dobro stari, ne moras bit doslovan. Ocu rec da strucnjak moze savrseno argumentirano predstaviti kao remek djelo nesto sto je prosjecnom laiku ruglo, a takve egzibicije bi pale na referendumu, anketi, mjerenju decibela ili bilo kojem drugom nacini ispitivanja glasa naroda.

stadion prozoveš džamijom jer te stup podsjeca na minaret

Duboke isprike, onda je to jedno sekularno ruglo.
  • Bosskovitz
    20.4k
    Ocu rec da strucnjak moze savrseno argumentirano predstaviti kao remek djelo nesto sto je prosjecnom laiku ruglojakov1

Nas dvojica se zapravo slazemo sve do kraja na kojem ti tvrdis da ipak treba poslušati laika, a ja velim da treba poslušati stručnjaka.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.8k
    Ne vidim potrebu u tome da ljudi biraju između više opcija jer iz toga ćeš dobiti barem trećinu onih kaj će idućih 100 godina bit nezadovoljni zašto se njihova opcija nije napravila. Ovako kad se dobije konačan prikazan svi će prihvatit i to je to. U svakom slučaju je bolje nego sad, jel.
  • Zagi
    16.3k
    Zanimljivo , vidim da OFIS grupa koja je projektirala stadion u Mariboru (to im je tada bio prvi takav projekt) visoko kotira.
    @SAS1987 ili netko drugi tko zna ... Kaj vele Slovenci na stadion?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet