• Droljo
    26.2k
    Sviđa mi se dio sa 'naprednim sustavima rasvjete i ozvučenja'. Da mi puste slayere na poluvremenu pa da umrem na miru. :ok:
  • Hnlovac
    4.5k
    doslovno nemamo ništa od organizacije finala Europa Lige

Kaj tocno Zagreb i Dinamo dobiju od nekog Finala tipa Galatasaray - Napoli ili slično? Samo ce nam zapisat grad i vandalizirat, polijepit naljepnice po sjedalima, zjebat stolice i airbnbovi ce 1 noć bit puni i tjt

Ionako u finalima publike iz grada domaćina bude valjda 10ak%. Za Dinamo benefit 0.

Veći benefit bi imali kad bi kao država organizirali U21 euro ili svjetsko, karte bi bile cjenovno pristupačne, pozitivno bi utjecalo na naše akademije, ne bi nam stranci pišali po gradu, a za to natjecanje mogu se prijaviti i manji stadioni
  • Liks90
    4.4k
    pa dobro, to sam naveo kao primjer, može bit bilo kaj, Al Ak je 35 000 dosta za bilo kakvo natjecanje malo jače od HNL, u vidu reprezentativne utakmice ili malo jače europske, onda okej
  • Hnlovac
    4.5k
    mislim realno, da najave finale konferencijske na stadionu od 35 somova, nisam načelno protiv, ak ne moglo bit u Pragu na 19 000 kapacitetu može i ovdje. Samo da se kapacitet ne planira prema tome
  • Papastrumf
    22k
    Uzalud pisete, stadion sigurno nece imati vise od 35.000 mjesta, moze biti jedino nesto manje od toga.
  • Mali Zeus
    20.4k
    . i jbg nemam volje vise se ni truditi za kupiti kartu repke i ici na tekme s ovakvim navijacima kao moja zena i stotine takvih na tribini.Thor

tako po svojoj ženi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube