• Str1nger Bell
    3.4k
    Bravo za decke i pristup, kostao nas je trener koji je ove prosjecne belgijce docekao na Maksimiru kao da su Manchester City.

Druga stvar, N.B. nikad nebi uveo Varelu nit bi dopustio da mu netko slaze momcad radi nekakvih bonusa, zato Kovacevic nikad nece imat autoritet u svlacionici, a zbog toga se desavaju ovakve stvari poput Stojkovicevih.

Dečkima jos jednom svaka čast.
  • Mr Anderson
    18k
    Nema tih rijeci koje mogu opisati sto mislim o stojkovicu debilu, samo fizicko nasilje s takvima trebaPetar86

Ajde bogati, da nije bilo Stojkovića ne bi ni došli do produžetaka.
  • Domi92
    50
    Nakon svega šteta, ali dečki su zaslužili pljesak za prvih 90 min. Druge godine pametnije, nadam se da će neki biti u toj jebenoj Barceloni (Kustošiji), a ne ovdje. Kova, ako ostaješ nakon sezone, barem budi svoj, vjerujem da si bolji trener nego kaj to trenutno izgleda, ali imaš neku kočnicu i ne usudiš se. Usudi se jebemu, mi smo Dinamo!
  • Dani Olmić
    2.2k
    Svaka cast na borbi i super utakmici. Vratit se nakon 1:3 u Zagrebu je stvarno vrijedno pohvali.

Mislim da smo pali od losije ekipe i zbog nekih glupih odluka trenera tj teske gluparije niskog IQ stojkovica

Steta, bas je i on super utakmicu odigrao… vec sam prije dolazka kovacevica znao da on nije trener za klub poput Dinama, to je jednostavno stepenica previse za njega

On mora trenirat klub kojem je HNL plafon a ne klub koji ima prioritet igrat u europi i napravit dobar rezultat
  • lukaoj
    195
    Stojkovic treci crveni ove sezone, meni nas najdrazi igrac, ali jebemu mater
  • emilperska
    14.9k
    I jedno nepopularno..

Ovaj kadar od 15 igraca s 3 krila i 2 spice ne bi izdrzao ritam od 2 utakmice do kraja ožujka jer slijede i 2 vjv tekme Kupa. U HNLu bi bilo kikseva kao i u studenom.

Moramo prezivit Goricu i biti spremni za titovu skoljku. Nakon toga ce stvari sjesti u ravnotezu. A Boban ima ljeto da vidi što i kako dalje..
  • Mathiasovi Chageri
    7.7k
    Hvala Tobiasu Lawalu što smo došli do prilike stići dva gola minusa, Livakoviću koji je skinuo par čistih šansi, Stojkoviću na vrhunskom kretenizmu i Vareli što u meni budi ksenofobne primordijalne osjećaje.

Kakav vintage Dinamo u Europi, sad možemo danima plakati za Godinom prečkom i Lisičinom zabijanju glave u teren kod vraćanja na povratnu u zadnjoj minuti.
  • marcio amoroso
    49.3k
    Dečkima kapa dolje.

U skladu s mogućnostima smo odigrali dobru tekmu. Kompletni bi imali više šanse. Šteta da bar nismo pobjedili.
  • lukaoj
    195
    nije losija ekipa, nemojte pricati gluposti, Genk ima drugu najbolju ekipu u Belgiji koja je daleko ispred nase. To kaj su oni malo losiji na tablici ne znaci da nemaju kvalitete.
  • hb1
    438
    Hvala ekipi na tribinama koja uvijek pobjeđuje gdje god igrali!
  • Petar86
    1.3k
    gle, sve je to meni jasno i da ne ponavljam mantru o kravi i prolivenom mlijeku, ali ne mogu opisati kako me nanervira kad jebena odrasla osoba i profesionalac nema kontrolu nad samim sobom. Ponasa se na momente kao najveca uvrijedena frajla
  • mali M
    9.7k
    Iskreno, baš nisam ništa očekivao od ove tekme, tako da činjenica da sam je gledao na iglama do kraja je već fascinantna! Bravo momci, barem ste ginuli do kraja
  • Peškaman
    8.6k
    Meni je ovo osobno neuspjeh u Europi, Genk je bio prolazan.
    Koštala nas je prva utakmica,a Stojkoviću za onaj potez mjesec dana posjete psihijatru.
  • shameless86
    1.6k
    jos mi kroz misli prolazi povratna lisice u 94,da se nitko nije nasao tamo..steta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.