• Dani Olmić
    2.2k
    losija je, itekako je losija

Nisam rekao da ne valjaju, ali je Dinamo ukupno bolja ekipa - Ovo je danas bila prilika, nudili su se a i bolji smo bili
  • Carrasco
    7.1k
    Kako vam se da toliko srat milu vam majku jebem? Kakve živote živite kad sve frustracije istresate na klubu kojeg kao volite?
  • Samo Dinamo ja volim
    36
    svakako je prolazan al prvih 11 vrijedi 100 milijuna dok nama 25 miljuna,još nismo dorasli ovom nivou ali svaka čast dečkima za borbenost
  • Davieboy86
    1.4k
    Samo sam cekao ultra debilne fraze tipa :“ Sjebali smo u Zagrebu!“ :rofl: Jbno ste mastoviti! Danas smo isli totalno max kolko ide i siguran sam da nije bilo tog crvenog da bi barem imali priliku za kaos do kraja! Sta je trebao Kova skakati na korneru kod prvog gola u Zg?Ili objasniti Psihu da ne samara druge? Cak i ako je takticki zasrao u Zg , u Belgiji ih je doveo skoro do cilja. Jbga nije islo i to je to. Nova skola sa ono 20 novih igraca. A tko nije gledao Juve, Viole ili Lille , veze nema o cemu jbno trkelja. Opet nabijem na tuki kvazi Dinamove fejk navijace te one koje ne vjeruju procesu! Pickice! Svi na Goricu! Dinamo Svetinja
  • Zambatine škude
    4.4k
    Ma ovo je onaj luzerski Dinamo koji igra dobro, dovede se u situaciju da nadoknadi minus, pa dobi neki gol iz odbijanca, igrač dobije crveni radi divljanja i sve se raspadne.Markelo

Da se ne zajebavamo, ne znamo sami kako smo do 1:3 došli, od onog njihovog prvog gola i penala do Livakovićevih obrana i onih još par šansi. Luzerski Dinamo je dobivao golove ni iz čega, ovdje je visio svaki put kad ovi pređu centar.

Ali s obzirom na sve okolnosti uoči tekme, svaka čast ekipi. Sve ti se otvorilo za čudo i onda si vratio poklone.
  • Mr Anderson
    18k
    Šteta, bili smo blizu. Ona situacija u sudačkoj nadoknadi kad je Lisica ušao sa strane u 16 se mora iskoristiti. Falilo je danas širine na klupi.
  • Domi92
    50
    Na kraju krajeva, ovo je očito sezona gdje se učimo i postavljamo temelje za dalje. Vjerujmo procesu i nadajmo se da nakon ljeta dolazi sve na svoje mjesto. Recimo da veznu liniju imamo, ako Livi ostane golmana imamo, obranu u načelu imamo. Forsira se 4-3-3, znači na ljeto će se riješiti krila + drugi napadač koji dolaze na ostatak recimo posložene ekipe. Ako je trebalo ovu godinu pregrmiti da bi od iduće sve štimalo onda ok. Prvenstvo treba riješiti i iduće dvije tekme bi mogle biti ključ
  • Thor
    2.1k
    bas o tome sad mislim...steta da
  • Kumerle
    2.5k
    Screenshot-20260226-234513-Chrome.jpg

Tko je ovaj 1 koji nas je zacopro?!
    Nikad više anketu neću stavit!
  • Davieboy86
    1.4k
    Nije do onoga koji sere nego do onoga koji mu daje mogucnost da sere jbga :rofl:
  • Zagi
    15.7k
    Da se ne zajebavamo, ne znamo sami kako smo do 1:3 došliZambatine škude
    Tak da smo zabili 3 gola, fulali prazan gol i pogodili vratnicu u prvih 90 minuta.
    Vratar je dio ekipe.
  • Boycie
    3.8k
    Nisam citao nista prije samo sam dosao napisati vjerojatno 10ti komentar da Varela nemre igrat ni u Kustosiji i da je sramota da uzima mjesto nasim deckima. Stojketa bi storpedirao za primjer svim buducim igracima. Zadnji put mi je tako digao zivac Stojanovic u Lisabonu. Svaka cast boysima opet na euro lekciji. Dinamo svetinja!
  • vjeko1701
    23.1k
    A baš posran način da ispadneš nakon kaj si zbilja dao sve da ispraviš lošu prvu utakmicu.
  • Praskaton
    5.6k
    Samo sam cekao ultra debilne fraze tipa :“ Sjebali smo u Zagrebu!“ :rofl: Jbno ste mastoviti!Davieboy86

Evo i Bruno Goda isto kaže
  • Mr Anderson
    18k
    Da nije bilo Livakovića, bilo bi 6/7 : 3 za ove. Momci su odigrali odlično, bez Hoxhe i Belje, 90 odličnih minuta, ali pogledajte ciste obrane Livakovića, bez njega bi nas I ovaj Genk jadni nakantao.El Madrigal

A kaj Livaković nije dio ekipe?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.