• rokikaciga
    11.5k
    Nije u promptu prema CHATGPT napisano da provjere sve uvjete za transfere i posudbe.
  • Dinamo-SB
    1.1k
    Iz ove perspektive gdje nemamo trenutno 3. napadača ne bi bilo loše da je možda tu Kulušić s nama,ali opet mali me neugodno iznenađuje u Vukovaru. Iako nije mali toliko loš u utakmicama Vukovara koliko mu je slaba realizacija. Možda je to samo dio puta koji treba proći i dio sazrijevanja. Vidit ćemo na kraju sezone,prerano je još za konačnu evaluaciju.
  • Ritam Ulice
    2.4k
    Kulušić, Topić i Soldo nisu igrači za Dinamo. Vjerujem da su i oni sami toga svjesni.
  • FazeN
    5.6k
    Iz ove perspektive gdje nemamo trenutno 3. napadačaDinamo-SB

Jbg slažem se, pokušali smo dovesti napadača, prva opcija nas je odbila i ošla u drugu ligu, a za alternativu se tražilo previše love.
    Mene više brinu krila no budemo vidjeli.
  • Olmic
    5.5k
    prva opcija nas je odbila i ošla u drugu liguFazeN

Tko je taj
  • Kujtim Shalla
    8.7k
    Tajkoji je otišao u drugu ligu kraj Dinama a bio prva opcija očigledno nije dobro scoutiran ako je istina. Jer čovjeku fali daska u glavi a te se stvari brzo primjete , e moj Džemo ,Đani se ćorava posla :lol:
  • Zagi
    15.5k
    Drugi rang neke lige ili
    "neku drugu ligu" ?
  • Elpaello
    0

I vise ne mozemo raskidati posudbe kao sto je bio slucaj kod Zivkovica.
    Mogao bi Neva ostati kod nas vrlo lako moguce
  • Jurki
    23.3k
    zakaj bi Nevistic trebal na posudbu tj ostati kod nas?
    Nek Poljaci pljunu milju i vozdra.. ili ona opcija da raskinemo ugovor s njim.
  • Efes Pilsen
    15k
    Neka ga nose za simoblicni team building ekipi, samo neka ga nose.
  • CastAway1986
    5.4k
    Kulušić, Topić i Soldo nisu igrači za Dinamo. Vjerujem da su i oni sami toga svjesni.Ritam Ulice

Sreca pa se tebe ne pita..
  • Elpaello
    0

Nekako mi se cini da Poljaci ne zele tako
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.