• rokikaciga
    11.5k
    Nije u promptu prema CHATGPT napisano da provjere sve uvjete za transfere i posudbe.
  • Dinamo-SB
    1.1k
    Iz ove perspektive gdje nemamo trenutno 3. napadača ne bi bilo loše da je možda tu Kulušić s nama,ali opet mali me neugodno iznenađuje u Vukovaru. Iako nije mali toliko loš u utakmicama Vukovara koliko mu je slaba realizacija. Možda je to samo dio puta koji treba proći i dio sazrijevanja. Vidit ćemo na kraju sezone,prerano je još za konačnu evaluaciju.
  • Ritam Ulice
    2.4k
    Kulušić, Topić i Soldo nisu igrači za Dinamo. Vjerujem da su i oni sami toga svjesni.
  • FazeN
    5.6k
    Iz ove perspektive gdje nemamo trenutno 3. napadačaDinamo-SB

Jbg slažem se, pokušali smo dovesti napadača, prva opcija nas je odbila i ošla u drugu ligu, a za alternativu se tražilo previše love.
    Mene više brinu krila no budemo vidjeli.
  • Olmic
    5.5k
    prva opcija nas je odbila i ošla u drugu liguFazeN

Tko je taj
  • Kujtim Shalla
    8.7k
    Tajkoji je otišao u drugu ligu kraj Dinama a bio prva opcija očigledno nije dobro scoutiran ako je istina. Jer čovjeku fali daska u glavi a te se stvari brzo primjete , e moj Džemo ,Đani se ćorava posla :lol:
  • Zagi
    15.5k
    Drugi rang neke lige ili
    "neku drugu ligu" ?
  • Elpaello
    0

I vise ne mozemo raskidati posudbe kao sto je bio slucaj kod Zivkovica.
    Mogao bi Neva ostati kod nas vrlo lako moguce
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.