• Josip Frank
    237
    Trebamo se rješavat ove Barine prevare i poslat ga u Kustošiju što prije
  • hardek
    8.9k
    Minimalno 2 krila koja mogu raditi razliku 1 na 1 na ljeto.
  • Orc123
    15.1k
    Izgubili smo utalmicu kad smo poceli mijenjati...mi na klupi nemamo kvalitetu za Europu....otislo puno igraca, trebalo se dovesti barem vezni i krilo.....

U situaciji kad nemamo Benaccera nama je prva zamjena Soldo koji jednostavno nema kvalitetu, Lisica miljama daleko od forme kaj je i normalno...Bakrar najvise polazao na krilu, danas ni minute na krilu da ih stisnemo.
    Varela nije igrac za seniore...
    Vidovic, ja za njega ne znam kaj da opce velim....

Nemamo sirinu, nemamo osim Hoxhe igraca koji igra 1 na 1....

Vec mi glupo da se spominje obranu....oni su danas napravili 4 peilike...a kolko bi trebali? Po prilikama izglednim smo bili isti ali mi svoje nismo zabili, o i jesu...to je razlika.....
  • joesimunic
    50
    Ukoliko Barca ponudi neku lovu za Domingueza ili Varelu poslat ih na prvi avion
  • Olmic
    5.5k
    Nazalost nemamo sirinu, nemamo zamjenu za hoxhu, soldo, varela i takvi bi trebali biti 22,23 igraci a ne u prvih 16,17
  • Orc123
    15.1k
    ajd ne seri .Ako je tebi Dominquez danas bio problem onda jako puno znas o nogometu...
    Jbt koji smo mi smradovi...ovi dolje od jednog Mlacica napravili Hayp ko da je Canavaro, a mi najboljeg igraca po svim parametrima osim naravno po parametrima strucnjaka poput tebe, od njega radimo panja.....stvarno ni ne zasluzujemo nista!
  • joesimunic
    50
    Slazem se da nemamo neku ekstra sirinu ali ovu utakmicu nisu izgubili igraci s klupe neko starteri
  • joesimunic
    50
    decko je prestravljen u Europi, a dokazuje se protiv Vukovora i Gorice, danas sporiji od Misica, napravio 15 faula a da nije jednom uzeo loptu, 1% nije bolji od Galesica, za 5+ miliona bi ga danas prodo.
  • Ritam Ulice
    2.4k
    Da smo zabili sve one prilike drugacije bi se pisalo. Ali nismo jer je Topic kasnio na loptu. Onaj jedan lucidan prodor ga ne spasava cinjenice da nije igrac za ovaj klub.

A Varela ako zaigra u Barceloni uclanit cu se u NH i ic cu biciklom svuda.
  • Orc123
    15.1k
    nadam se da nemas nikakvih doticaja s nogometom osim komentiranja na ovom forumu jer bi to bilo pogubno...laku noc.
  • Goncalo Santos
    3.4k
    Od toga da smo prenatrpani u veznom redu, dosli smo do toga da nam ipak fali opcija pogotovo za europu. Koliko god volim soldu, nije mi utjesno viditi njega kako ulazi s klupe kad lovimo rezultat...

Da se razumijemo nista vise me ne bi tjesio ulazak ljube, villara i mudrazije.

Fali nam jedan klasni veznjak jos.
  • Praskaton
    5.5k
    Šunjić uz Mišića a ispred njih desetka.90% defanzivnih problema riješeno.
  • Kujtim Shalla
    8.7k
    Za kolo dva u HNL ćemo se svi veseliti da smo 7,8 bodova ispred tovara ,eto to nam je neko mjerilo. A činjenica je da smo ovaj prelazni rok prespavali. Malo zahtjevnije utakmice i odmah se sve mame i nedostatci otkriju. Krila meh, Ljubo i Villar bi nam sad dobro došli i više mi se ne čini kao dobar potez što smo ih se riješili. Ostali na Belji još ne razumije . Al nema druge ,guramo dalje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.