• fakin
    3.2k
    To je to.

Došli: Tabinas, Livaković (posudba)

Otišli: Ljubičić, Perković, Pavić, Kulenović (posudba), Villar (posudba), Mudražija (posudba), Kulušić (posudba)

Doći mogu sad samo slobodni igrači, a otići još mogu u nekoliko aktivnih liga: Slovačka, Bugarska, Poljska, Moldavija, Litva, Švedska, Norveška, MLS.
  • rioda
    14k

Fali ti Živković
  • bazooka93
    143
    kulusic bi odlicno dosao dinamu za roster jer je i u sibeniku cesto igrao krilo a gradjom je dosta slican belji sigurno bi sad imao svoje minute jer vidim da se na cutuka ne racuna.
    Prognoziram nakon dugo dugo vremena jako komotno prvenstvo i odvajanje od hajduka pogotovo kad ne budemo igrali na dva fronta. Pa cisto da se i neki klinac isprofilira iz akademije ne bi bilo lose.
    Dogodine B ekipa ce pokazati tko moze a tko ne.
  • rokikaciga
    11.5k
    Kulusic zasad ne pokazuje da je kvaliteta za Dinamo. Neka njega na posudbama dok se ne isprofilira, mlad je
  • badjibadara
    8.9k
    Kulušić zasad ne pokazuje da je kvaliteta za Vukovar.
  • Droljo
    25.4k
    Meni je on kod nas izgledao ok. Bio ga je pun teren.
  • Teofil Kateran
    3.8k
    Meni je on kod nas izgledao ok. Bio ga je pun teren.Droljo

Na ljetnim pripremama... Tada je i Villar bio zvijer i nositelj veznog reda, a Mudražija golgeter.
  • scooniepenn
    6.4k

Više puta sam pisao pa neću ponovno. Navedi mi jednu kvalifikaciju ili karakteristiku u kojoj je Škegro ispred Bare. Samo jednu, koja preteže na stranu Škegre kao menadžera.
  • Dadox
    1.3k
    Ne znam zašto mene pitaš jer ih ja nikada nisam uspoređivao…
  • scooniepenn
    6.4k
    Ne pitam, već sam se referirao na upis u kojem ih stavljaš u isti koš. Daleko je Bara od velikog gospodina, ali Škegro niti ima ozbiljne reference niti se ponaša profesionalno i u duhu obostrano plodonosne suradnje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.