• ZrnTSCHeZ
    1.8k
    Kriv je Belupo koji gleda što je najbolje za njih, štiti svoje interese i ne daje reputacijski popust.
  • FelceAzzurro
    1.4k

Pojedinci štite svoje dzepove. Kad se namire svi, Belupu ce ostati nesto simbolicno...
  • Mali Zeus
    20.2k
    ja mislim da pišeš notorne pizdarije.
  • Mali Zeus
    20.2k
    naravno da nisi. Svaka sekunda svog vremena koju bih dao tom četniku je jedna sekunda preveć.
  • Mali Zeus
    20.2k
    al ajd da nemamo dobru momcad pa nam jaga nasušno treba. A imamo i Stojke i Topić su dobri, a treba gurati i dečke iz naše škole.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.4k

Ne vidim zašto bi Vidović pristao na odlazak u Rijeku, prestar je on za stepenicu dolje ako misli nesto od karijere napravit (pod tim mislim postat reprezentativac, lige petice neke itd). Financijski isto tako. Ovo do 4 mil se slažem da se isplati probat i ide ide ili nejde nejde
  • zmujcinslbrod
    108
    dosta o prošlosti, zanima me budućnost i dovodimo li koga sada?
  • User123
    46

Da, s dio s Vidovicem je upitan, premda ako ne bude igrao gotovo godinu dana u Dinamu mozda bi i pristao na transfer kao okosnicu za prodaju dalje. Ako ne on, onda neko drugi, on nije toliko bitan u toj shemi. S Frukom bi se potencijalno dobila slicna situacija kao s Ademijem( iako su potpuno drugaciji tip veznog igraca), a svi znamo koliko je Ademi Dinamu dao i znacio. Vise od Olma, Modrica, Baturine, Gvardiola i ostalih primjera koji su jaci igraci od njega. Fruk je igrac od 24 godine koja bi kod nas bio u najboljim godinama(7,8 godina top nogometa) jer transfer u top klubove lige 5 sto zbog godina sto zbog fizickih kapaciteta ne bi ostvario. To je ono sto nam treba, ne treba se svaki igrac gledati kao daljnja prodaja. Meni se taj transfer svida jer u njemu vidim odlicnog igraca koji bi sljedecih 7,8 godina Dinamu donosio prevagu u HNLu i Europi. Razina potencijalna je manja od recimo Sucica i Baturine, ali i dalje dovoljno velika za okosnicu ekipe i taman onolika da nam ne ode za godinu dvije..
  • Guzy91
    3
    Moguce ,frustracija.
  • marcio amoroso
    48.9k

Koju poziciju bi igrao Fruk?
  • User123
    46

Ako se drzimo formacije 4-3-3 isturenu 8 koja ima elemente 10ke. Na to bi morali imati defanzivnu 6icu tipa Šunjića i drugu 8icu poput Misica ili Solde- igraca koji bi bio odgovoran defanzivno. Smatram da bi dovoljno dao naprijed da se isplati raditi ovakva kombinacija zbog njega
  • Zagi
    15.2k
    To se onda zove klasičnih 4231.
  • marcio amoroso
    48.9k
    Ako se drzimo formacije 4-3-3 isturenu 8 koja ima elemente 10ke. Na to bi morali imati defanzivnu 6icu tipa Šunjića i drugu 8icu poput Misica ili Solde- igraca koji bi bio odgovoran defanzivnoUser123

Onda je to 4-2-3-1, a jasno je rečeno da će se forsirati 4-3-3 sa dvije paralelne osmice.

Fruk je odličan igrač da se razumijemo, ali u ovom sistemu on nema mjesta. Jednostavno nema mjesta.
  • User123
    46
    Jagusic, Vidovic i Stojkovic su takoder blize 10ki nego 8ici. Ako zeis igraca koji zna i radi prevagu to je tako, ista stvar s Frukom koji je bolji igrac od sve trojice nabrojanih.
  • User123
    46

Ne slazem se, Misic je u PAOKu igrao 8icu,a tip 6ice pout Šunjića pokriva veliki dio sredine omogucuje da Fruk igra 8icu u formaciji 4-3-3
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.