• fakin
    2.9k
    kako mi je tužan ovdje kuletov video.

šteta, zaista je šteta da nam odlazi ovakva osoba.

sretno kule i nadam se da ćeš se uskoro vratiti, nikad neću zaboraviti tvoj gol za 2:1 na poljudu prošle sezone.
  • Ivan0302
    1.4k
    Uh kakav video, srce me steglo...

Hvala ti Kule:srce:
  • NKDZ86
    7.4k
    Ne znam kojeg sam igrača iz novijeg vremena tako zavolio, pravi old school igrač, naš Kule :heart:
  • NitkoBitan
    35k
    Puno sam ga puta sprdao ali mogu rec da mi je zao sto odlazi jer je iskreni Dinamovac i stvarno je vecinu vremena davao sve od sebe. Sa druge strane mislim da je zasluzio priliku u ligama petica (dapace, mozda je ovo i iznad svih ocekivanja) i s obzirom na okolnosti ostanak u Dinamu bi bio los izbor za njega (po meni).

Sretno!
  • Kepec
    8.3k
    Koliko puta je ušao s klupe i donio novu energiju, pritisak na protivničku momčad i zabijao golove kad je bilo potrebno. Jedan od onih koji je uvijek iskreno pokazivao emocije, preko kojeg se točno znalo po govoru tijela kakvo je stanje u svlačioni.

Koliko se veselim ponedjeljku i ponovnom susretu s Livakovićem toliko sam tužan jer u 60. minuti Belju neće zamjeniti Kulenović sa svojim početnim sprintom. Dozu agresive i svježine koju bi unio svojim ulaskom mu mnogi nikad neće priznati, kao niti sve važne golove i poteze koje je imao. Pamtit će ga ljudi kao drvo od kojeg se sve odbija, igrač koji ništa ne donosi, a ustvari je upravo suprotno i tek ćemo postati svjesni i govoriti "eh da nam je sad Kulenović da stisne gore".

Žalosno je da je otišao bez pozdrava, toplo se nadam da je ovo samo privremeno doviđenja i da će se jednog dana vratiti u svoj Dinamo i da mu se navijači zahvale kako spada jer vjerujem da čak i oni koji ga ne vole kao igrača imaju negdje duboko u sebi onu iskru koja se zapali kada ulazi, kada slavi nakon tekme, kada slavi golove.

Ponavljam, tek ćemo postati svjesni bez koga i čega smo ostali.
  • Crni86
    19.6k
    Uf pogledao video od kuleta…. Kakva emocija… izbor pjesme je mozda najidealniji u ovoj situaciji…

Gubimo jednog velikog velikog velikog dinamovca. I dobrog igraca. Rade bi volio da je ostao i zadovoljio se tom ulogom drugog napadaca, a opet mislim da je fer da se isproba u ligama 5 pa mozda i da dokaze da moze vise.

Ne kaze se bezveze da tek kada nesto izgubis, shvatis koliko ti je to znacilo. Hvala ti Kule na svemu, mislim da cemo svi pratiti tvoje nastupe u Torinu i da cemo svaki tvoj gol proslaviti kao da si ga dao za nas Dinamo. Nadam se da ovo nije zbogom vec samo dovidenja!
  • Nogo
    10.1k
    Kule frajeru, kada sam pogledao riječi i video srce me steglo i suze došle na oči.
    Hvala ti na svemu, hvala ti što si živio Dinamo!
    Jedan od težih odlazaka.
    Uf,
    sretno Kule!
    :heart:
  • Jurki
    22.4k
    Kule doviđenja, nikako zbogom!

Jednog dana mozda opet.

DZIS :heart:
  • Mrvica
    4.1k
    Jedan od igrača za kojeg smo znali govoriti da je drvo, a dosta puta je bio heroj. Čovjek koji je možda neke svoje nedostatke nadopunio srcem i željom da pomogne klubu, puno puta je to i uspio. Mogu reć da mi je stvarno žao, ali eto ispunio je svoj dječački san i to kao što kaže 127 puta je ispunio taj san da igra za naš sveti klub. Iskreno se nadam da će se nametnuti u Torinu i da će ostvariti sve što je naumio u karijeri. Sretno ratniče! :heart:

E da, bitno je naglasit DZIS! :strong:
  • Dzg69
    112
    Hvala ti na svemu,za nas ces uvijek biti heroj ulice
  • Bernard
    1.1k
    Heroj ulice Sandro Kulenović.
    Sretno dalje momčino!!
bold
italic
underline
strike