• rioda
    13.2k
    Baš bi me zanimali rezultati neke ankete ovdje o njegovom transferu. Ni sam ne mogu procijeniti je li mi žao, drago ili svejedno :lol:
  • über alles
    2.4k
    Ovak ko lik najdrazi igrac,steta kaj ide,sretno dalje !
  • hardek
    8.4k
    Nikad neću zaboraviti kad mu se vikalo chu-chu na kup utakmici protiv niželigaša. Kakav put je prešao od onda, nevjerovatno. Ako je istina da odlazi, sve najbolje u nastavku karijere Kule
  • NKDZ86
    7.4k
    Ne znam zašto ide, žao mi je zbog toga, ali šta je, tu je...
    Najviše je dao u sezoni kad je Jakir uveo formaciju s 2 špice, on i Petko i kad smo okrenuli prvenstvo i završili s duplom krunom, puno važnih golova od Kranjče, Gorice...

Kule uvijek ćeš ostati zapisanim zlatnim slovima u srcima i na dresovima navijača, hvala za sve kaj si dao za naš dinamo.

Falit ćeš sigurno u svlačionici, puno si joj značio po svim pričama igrača, a i kapetan momčadi te nominirao kao drugog najboljeg igrača lige.

Sretno dalje.
  • Praskaton
    5.4k
    Pomiješani osjecaji kod njegovog odlaska.Realno dao je maksimum s obzirom na kvalitetu,odlazi za lijepe novce.
    Da je izabrao ostat do kraja karijere nebi mi bilo žao.
    U svakom slučaju sretno Kule
  • Nolifer
    13.7k
    Ostavio bih ga do ljeta, jer nam treba, kaj ako se neko ozljedi, imamo li zamjenu?

U svakom slučaju žal mi je kaj sad ide, mislim da je mogo još više dat, da ga se znalo iskoristit kako treba.

Shvaćam da mu se neda sjedit na klupi.

Sretno Kulen! :strong:
  • emilperska
    14.4k
    Da se ne zaboravi..

2599701.jpg
  • Jurki
    22.2k
    Ni sam ne mogu procijeniti je li mi žao, drago ili svejedno :lol:rioda

Da je borac, fajter, nas - je.
    Dal je zasluzil biti rezerva u Dinamu - nije.
    Dal je kvaliteta za prvu špicu - nije.

Kulen - cesto osporavan, marginaliziran, ali svojim radom se izborio za sve.
    Sretno, bit ces uvek jedan od nas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube