• mrgud
    701
    Topić može isto igrati napadača
  • NKDZ86
    7.4k
    3.5mil e za Kulenovića je premalo...
  • OsamŠest
    6.9k
    3,5m za Kulenovića vam je premalo, a kupnja od 5m za Belju previše, daj nemojte jebat..
  • Pavinho
    436
    a koliko bi trebalo biti...bit ce tu jos nesto od bonusa, a 5mil za Belju koji je po mome misljenju puno bolji igrac je bilo "puno"
  • Jurki
    22.3k
    Verona 5 milja (posudba s opcijom kupnje) ili Torino 3,5+ bonusi (posudba s obveznom kupnjom)
    Rađe biram ovo drugo.

Talijani su cigani i mislim da bi Verona prije namjerno ispala iz lige nego da moraju otkupiti igraca od 5 milja ako slucajno ne zadovolji.
    Kako god to nelogicno zvucalo.
  • Dzoni
    3.7k
    Već sam govorio ranije, sjetite se ovih komentara kada budete cijenili tuđe igrače u kontekstu dovođenja u Dinamo.
    Kule vrijedi po TM 4mil, ima 26 godina(dakle gotov igrač) nije prva špica i želi ić. Realna cijena po svemu
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Zna li netko koliki postotak ima Legia od iduceg transfera?
  • criticus
    5.8k
    Torino sutra praktički igra utakmicu za ostanak u ligi.
  • NKDZ86
    7.4k
    Ispod cijene se ne prodaju igrači ko Kule sa brutalnom statistikom u okviru svoje minutaže i zalaganjem na terenu ko Kule. To može napraviti i reći samo neznalica koja nema pojma o nogometu.
    Ovo je prodaja na prvu priliku, ne cijenimo svoje igrače.
    Ni Villar nema šta ići za ispod 2.5 mil e.

Edit : @Crni86 minimum 4mil e, a ja ne bi ispod 5mil e.
  • deda
    43.3k
    Onda imamo problem veliki jer znači da je Boban neznalica.
  • Crni86
    19.6k
    spod cijeneNKDZ86

A koja je to realna cijena za kuleta?
  • Maki17
    282
    Ničota opet sere, sve rasprodajemo, nemamo ni za biber, plače kasne. Ne razumijem zašto su svi tekstovi o Dinamu tako crni a kad pišu o Hajduku kod njih sve super. Trebalo je provjetriti svlačionicu i nije prošao nijedan stožerni igrač. Jedino ako ode i Villar možda bi trebalo nekoga dovesti. Kaj mislite o povratku Kačavende, ne igra u Austriji a mislim da njemu odgovara ovakva igra u vezi
  • Orc123
    14.8k
    3,5mil eura za Kuleta je puna saka brade....previse puta sam ga gledao da ne bi bio upoznat sa njegovim limitima. Dugo je u Dinamu i doslo je vrijeme za rastanak i da svoje mjesto đokera s klupe prepusti nekome drugome, a Dinamo da uhvati zadnji vlak za zaradu na njemu. On ce isto tako dobiti bolji ugovor i novi izazov, a to mu treba. Kule je za razliku od Mudrija prava definicija dinamovca i ono da ne bi nikad otisao u Hajduk cijenim i zelim mu svu srecu svijeta i da se vrati u klub u nekoj drugoj funkciji jer takvima su uvijek vrata kluba sirom otvorena.

govorio sam da je promasaj jos kad smo ga dovodili iz Loxe. Njega su krizni totalno izbacili iz pogona. To nije slika igraca koji je bio prije toga. S druge strane, ako je Stojke divlji igrac kaj tek reci za Kaču, on nema uopce poziciju, moze igrat sve i nista. Nema on kvalitetu za Dinamo. Ne moze doc uopce do minuta u Lask-u, kako ce onda u Dinamu? Na kraju ce zavrsiti u Loxi i tjt....
  • ZrnTSCHeZ
    1.8k
    Kačavenda je s aspekta klubova vrha HNLa propal, a na shortlisti je jednog kluba donje polovice lige
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.