• Jaro
    11.7k
    jedini minus kod ovog posla je posudba s opcijom otkupa. Talijani, a i Torino nas je vec sjebao i ne bih se cudio da ispadnu i na ljeto opet imas razocaranog Kuleta u klubu s kojim ne znas gdje ces.
    Boban i ekipa su trebali uciti na greskama prethodnika u poslovima s digicima…
  • Dzoni
    3.7k
    Nadam se da će bar sad s ovim prodajama priključit prvoj momčadi bar jednog, ako ne dva juniora, pa makar da treniraju s prvom momčadi, uče od njih i tu i tamo uđu zadnjih par min
  • El Madrigal
    809

Dati im 3 milje i 10 % od idućeg transfera, uzmi ili ostavi. Više neće dobiti
  • CastAway1986
    5.2k
    realnost je takva da je ovo nevjerojatno cifra za koju on ide, s obzirom na njegovu kvalitetu.Žan

Ajde kad si tako sposoban nađi nam špicu za te novce koja ce isporuciti ovoliko golova a da je vječno druga opcija..
  • zmujcinslbrod
    60
    jedna Barcelona godinama nema zamjenu za Lewu a Lewa je već zakapario vizu za starački dom.
    Dosta klubova isto tako ima jednu pravu i jednu "polovnu" špicu, treća opcija bude junior ili polivalentni veznjak...
  • Nogo
    10.1k
    Villar ide u Elche!
    Španjolac se u subotu nije pojavio na treningu, navodno je otišao u Španjolsku završiti transfer.
    /Ničota
  • Krizy
    66.9k
    Elche također igra bez ofenzivnog veznog, 4-3-3 i 3-5-2. Baš me zanima kako će se tamo snaći.

Valjda ćemo izvući pola od uloženog, a meni osobno neće faliti njegove instagram poruke.

Sad vidim da je ponikao u Elcheu, otišao u Valenciju kao mlad pa se vratio u Elche za četiri milijuna eura, razvio i otišao u Romu.

Ovo će biti njegov treći dolazak u Elche.
  • Peškaman
    8.5k
    Oko cijene za koju prodajemo Kulenovića sam baš 50/50.
    Dobijamo 500k€ za posudbu + 3mil€ ako Torino ostane u ligi + bonusi za golove/asistencije (100k€) + 10% transfera.
    Osigurano 3,5mil€ od kojih Legii iz Varšave dajemo 360k€, znači 3,14mil€.
    Jesu li 3mil€ dovoljna da ostanemo bez igrača kao što je Kulenović i oćemo li uspjeti nadoknaditi odlazak.
    S druge strane imamo Bakrara i Topića koji mogu pokriti opciju drugog napadača, pogotovo kada se Lisica vrati na krilo.
  • hardek
    8.4k
    Villar ide u Elche!Nogo

Zanimljiv izbor kluba. Inače Elche mi je jedna od najzabavnijih ekipa ove sezone u ligama 5 za gledanje.

U svakom slučaju od preširoke klupe, polako postajemo tanki. Nadam se 1-2 ulazna transfera do kraja roka.
  • hb1
    360
    Mozda je i Kulenovicu dosadilo biti druga opcija sa ovakvom statistikom, slazem se sa upisima koji tvrde da necemo naci ovu statistiku i da prihvaca biti stalno drugi izbor.
    Sretno dalje Sandro, hvala na energiji i emocijama!
  • Nogo
    10.1k

Ja se isto nadam bar 2 dolaska,ako ne i 3.
    Napadač, krilo, vezni.
  • Omake
    15.3k
    Sretno Villaru u rodnoj grudi.

6 Mišić, Bennacer
    8 Zajc, Stojke, Soldo, Vidović

Sasvim dovoljno , možda još jedan igrač kojem je progresija forte, a može pokriti i 6 i 8. U slučaju Bennacerove ozljede.
  • modri-kibic
    1.3k
    Kada se zatvori prijelazni rok u ligama petice vjerujem da će onda netko osvanuti kod nas.
  • emilperska
    14.4k
    Nama nedostaje 27 mil EUR cca u blagajni koji se moraju nadoknaditi transtferima ako se uzme kao fiksno da cemo se dotelit do play offa LP.

I to nije ništa novo niti se to događa samo ove sezone. Ono što otežava planiranje je da u momcadi nema nekog tko ide sigurno za 15 milijuna EUR i da računaš na to da njegovim transferom rješavaš 50% rupe i ne ovisiš o ulasku u LP.

Ovo što se sada radi je po meni logično i normalno. Prodajom igrača koji nisu u prvih 11 će se namaknuti cca 10 mil EUR +/- ovisno o bonusima i uštedjeti će se nekih 2 do 3 mil EUR na plaćama igrača koji nisu u 11.

Time se olakšava funkcioniranje kluba, razgovori s bankama i faktorinzima i omogućava se normalno funkcioniranje klubu do ljeta da osvoji naslov i krene u pohod na LP. Ta rupa onda vise nije 27 nego bliže 15 i to se zlu ne trebalo pokrpa Valinčićem i Dominguezom u slučaju potrebe na ljeto.

A nekako imam feeling da ce se netko još i dovesti.
  • miro
    8.4k
    Ne znam samo s kojom lovom, fali nam 20 milja za skupit prodajom, a i to ne vidim kao mozemo napravit bez prodaje jos barem 3-4 igraca od kojih ce jedan bit Dominguez
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.