• vlatkomarkovic
    2.9k
    Mnogi spominju novce, novci i nisu i jesu problem…. Ali se ne događa ništa vanserijski…

Samo se nadam da je sada svima jasno da idemo na ljeto u opet barem mini remont… Ovaj put se nadam s 2-3 juniora na koje se ozbiljno računa i s novim trenerom….
  • Laugreano
    5.1k
    Pa realno jedino statistika ga je i prodala.
  • T90d
    2.7k

Namjerno izostavljen. Jer mislim da će igrati tek ako apsolutno sve opcije otpadnu i da ga od ljeta više nema u momčadi. Status isti kao kod Perića.
  • rioda
    13.2k

Prije Torrentea je sigurno, još bar par mjeseci.
  • emilperska
    14.4k
    Status isti kao kod Perića.T90d

A nije isti. Perić ni ne trenira s prvom. KTC je u kadru kao 4.stoper.
  • T90d
    2.7k

Popravljeno.

22 igrača + 3 golmana
  • Common Sense
    1.3k

Stalna samo mjena jest.
    Nadam se samo da i iduće ljeto nećemo ponovno slušati istu mantru od Kovačevića (ukoliko on uopće ostane trener) kako ima puno novih igrača i da mu trebaju 2 ciklusa priprema da ih ukomponira.
    I da nećemo ponovno bacati novce na vezne igrače koji imaju radijus kretanja bacača kugle.
  • Hrvatski Gradjanski
    196
    Da je na ove i očekivane prodaje dovesti Rodrigueza i Jagušića ovo bi bio vrhunski zimski doselekcijski rok.
  • Jurki
    22.3k
    U Germanijakovom tekstu se spominje RPG, koji je potpisal ugovor s Turcima, pa me zanima kak je moguce da se jos uvijek spominje kao kandidat za odlazak iz Dinama?
  • vlatkomarkovic
    2.9k

Taj ak ode sad ode, ak ne otici će ljeto, ak ostane ne znam kakva kataklizma nam se mora dogoditi da dobije koju minutu… Mikic je ispred njega, a vidiš da radije igra Goda stopera nego Mikic desnog beka, a Galesic u Europi može čistog desnog beka igrati samo u pretkolima….
  • Jurki
    22.3k
    ne govorim o minutama, vec o tome ako je ugovor između Dinama i Turaka potpisan, ako je Rpg potpisal ugovor s Turcima, odradio 2 treninga s njima.

Kak se moze voditi kao nas igrac?
  • Filip Međimurje
    1k
    Na stranu sve ostalo, ali ako ništa drugo, ovime bi se trebala povećati motivacija i razina zadovoljstva igrača, što je s mentalne strane dosta bitno. Sada će svaki znati da je potencijalno prva zamjena.

Dok si zakucan za klupu i znaš da nema šanse da dobiješ ni garbage time, logično se uvlači negativa i nemir u svlačionicu. Koliko god mi govorili da su profesionalci, psihologija, hijerarhija i kemija grupe su itekako važni. Ovim potezom bi se to, barem u teoriji, trebalo poboljšati.
  • Kujtim Shalla
    8.4k
    Imam neki osječaj da ako ode i Villar/zašto nisam bio i sami znate ,a sad vidim da je labav i nije ratnik pa neka i ide ako nema muda potući se za poziciju jer takvi nam ne trebaju,onda sam ubjedjen da dolaze dva j nema igrača i da Boban sprema teren za neki boom
  • Filip Međimurje
    1k
    Nadam se Daniju ko suncu u ovim tmurnim danima! :grin:
    Nekako mi ima smisla da dok završe svi prijelazni rokovi, a mi malo napunimo kesu, da imamo bolju pregovaračku poziciju. A i sam igrač bi vjerojatno volio osjetiti kako biti bitan u momčadi, pogotovo dok igraš europske tekme. To je baš Dominguez naglasio u nekom intervjuu, da mu je super što je sad bitan u takvom klubu kao Dinamo, da to što je u Barci odigro tih par minuta mu ne znači kad je tamo bio doslovno nebitan.
  • Fatos Beqiraj
    1.2k
    Ne znam sta Boban sprema, ali jedino sto bi trebalo mozda ovoj ekipi nakon sad sto je Livakovic dosao, je jedna klasa na jednoj krilnoj poziciji svejedno kojoj. Ne mislim sad na ovog malog iz Barce, nego neko tko ce bit prevaga , moze i iskusniji bit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.