• NitkoBitan
    35k
    Odlaskom Villara smo malo tanki u vezi, osobito s obzirom na Bennacerovu sklonost ozljedama.Mali Zeus

Jel se Jagusic i dalje boji konkurencije u Dinamu? Skegro procijenio da ce se lakse nametnut u klubovima liga petica haha.

A i zao mi je Belupa, ocito osim Dinama nemaju konkretnu ponudu :fear:
    Zimski prijelazni rok u ligama petica zavrsava preksutra, a nitko "izvan" nece iskrcat 4-5 milja za igraca osrednjeg kluba hrvatske lige.

Da Belupo i Skegro imaju pameti Jagusic bi vec sutra zavrsio u Dinamu. Trazili bi malo vecu ponudu od ljetos, a Boban bi pristao, ne sumnjam u to. Kako drugi dio sezone odmice trebali bi podebljat bodovnu prednost i dat vise prilika mladim igracima u sto Jagusic svakako spada.
  • Zagi
    14.8k
    Kad ulazi s klupe on gotovo u pravilu donosi presing, energiju ili gol... to je kvaliteta sama po sebi i nešto što jasno definira njegovu vrijednost kao zamjenskog napadača.Eduardo

U mojoj viziji Bakrar bi sve to trebao raditi, još i bolje. Brži je, agilniji, također voli "raditi" .
    No to otvara onda pitanje desnog krila , barem do povratka Lisice koji je po meni daleko iznad konkurencije ali ta mononukleoza ...
  • GOAT
    4.7k
    No to otvara onda pitanje desnog krilaZagi

Dani Rodriguez nadam se
  • Jos-Optimus
    9.4k
    Kratki inside:

Neki će još možda otići, a možda i ne. Uglavnom su upiti za ove što ne igraju i za neke što igraju. Ja se nadam da će doći pojačanja, trebala bi, ali možda i neće. Javim i ostalo kad saznam.
  • Keyser Soze
    18k
    Da sam ja Boban, poslao bi u Koprivnicu ponudu 2 milijuna + postotak za Jagušića sad kad se čini da neće u lige petice.
  • Zagi
    14.8k
    Jos objasnio. Miran sam.
  • GOAT
    4.7k
    Stopirala BarcaKeyser Soze

Zašto mi Barcelona nije draga
    maxresdefault.jpg
  • Zagi
    14.8k
    Kaj je sa Cordobom, još nemre participirati ili se ne računa na njega?
  • CastAway1986
    5.2k
    ne pravim se pametan nego govorim realno , mi cemo dobiti 500K do kraja sezone a ostalo ako ovi ostanu u ligi a tu se nikad nezna s talijanima..Jeli tih 500K vrijedno da se rjesimo druge špice koja nam puno donosi kad uđe kao zamjena nisam siguran..S druge strane razumijem i Kuleta ako zeli ici jer mu je ovo mozda i posljednji vlak za ligu petice ..Neznam konkretno da li sam zadovoljan ovom posudbom ili ne , pomiješani su mi osjecaji...
  • Zagi
    14.8k
    Da Belupo i Skegro imaju pametiNitkoBitan
    Dam se kladiti da je Dalićeva rata već uplačena i ovaj će ga voditi na prvenstvo. Dati mu par minuta kaj bi mu diglo cijenu te će ga prodavati na ljeto.
  • Laugreano
    5.1k
    Jbt prodali smo Kuleta za 500k vise nego Soudanija. I 500k vise nego Henriqueza I Hodžića zajedno.
  • Mali Zeus
    20.1k
    navodno dolazi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.