Keyser Soze
Cini mi se s obzirom na reprezentativnu i klupsku epizodu, da bi i Hoxha mogao biti uskoro u tom rangu... — promatrac67
Orc123
vlatkomarkovic
Skoro svi klinci koji su "pobjegli" iz Dinama nisu bili teški socijalni slučajevi nego baš naprotiv, većina takvih su iz okej do odličnih financijskih sredina.. — mali M
ti pričaš o onim prosječnim igračima koji nebi ni ionako dohvatili prvu momčad pa se odlučuju za odlazak, a takvih je u jednom Dinamu more.. — mali M
Nisam spljuvao i maknuo sve agente oko Dinama nego one koji su kratkovidni u ovoj situaciji... — mali M
Nema potrebe za insajderskim informacijama koje već svi znamo, nisi nam otkrio toplu vodu da Dinamo ima postotak od iduće prodaje... Tako Dinamo posluje već desetljećima... — mali M
Zagi
Da, a? Prezime?ja ti garantiram da ćemo za 2-3 godine imati stopera (koji nije mali Jakir) od minimalno 15 milijuna eura + dobar postotak za prodati…. — vlatkomarkovic
vlatkomarkovic
vlatkomarkovic
Tvrdica McTvrdi
Po meni su samo Dominguez i Valinčić — Keyser Soze
Keyser Soze
mali M
Pogledaj podcaste i intervjue, osobito Barine, pa možda skuzis nekoliko imena i neke intervjue igrača koji su sami rekli neke stvari…. — vlatkomarkovic
Mislim ne da mi se vise raspravljati s tobom jer lupaš po svome, a ne razumiješ se uopće — vlatkomarkovic
Osobno poznajem dosta ljudi iz nogomet — vlatkomarkovic
Jurki
rokikaciga
Znaci juniori na stipendijskim ugovorima imaju 1000-1500 eura place minimalno — Jurki
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.