• Keyser Soze
    17.8k
    Cini mi se s obzirom na reprezentativnu i klupsku epizodu, da bi i Hoxha mogao biti uskoro u tom rangu...promatrac67

Ma nema šanse, ima 27 godina i formiran je igrač. Moźeš ga prodat za 5 milijuna max. Ja pričam o ciframa od preko 10 milijuna, tipa Sučić, a trenutno ne vidim igrača za tu cifru.
  • Orc123
    14.6k
    i Franjic nije vrijedio7,5 mil eura pa wu nam dali tada tolko....uvijek se dogodi da bas netko zeli tog igraca, a Valincic i Dominguez sigurno na ljeto su 10+.....
  • vlatkomarkovic
    2.8k
    Skoro svi klinci koji su "pobjegli" iz Dinama nisu bili teški socijalni slučajevi nego baš naprotiv, većina takvih su iz okej do odličnih financijskih sredina..mali M

100% laž, ali vidim da se ne razumiješ i lupetaš bezveze… Ja ne mogu navoditi imena jer bi bilo nepristojno i nije moje da iznosim tuđe financijske situacije…. Pogledaj podcaste i intervjue, osobito Barine, pa možda skuzis nekoliko imena i neke intervjue igrača koji su sami rekli neke stvari….

ti pričaš o onim prosječnim igračima koji nebi ni ionako dohvatili prvu momčad pa se odlučuju za odlazak, a takvih je u jednom Dinamu more..mali M

Da, pričam i o njima jer dosta njih vade njih kao primjere “propalih talenata”

Nisam spljuvao i maknuo sve agente oko Dinama nego one koji su kratkovidni u ovoj situaciji...mali M

Agenti su agenti, ak si tak pametan i dalekovidan i znaš kako će izgledati budućnost odi u agente pa im objasni situaciju i kak si ti pametan…. Osobno poznajem dosta ljudi iz nogometa i da citiram jednog: “Kad si ti tako pametan gdje ti je lova?” sto on meni kaže kada se zanesem i mislim da sam pametniji od njega pa me spusti na mjesto….

Nema potrebe za insajderskim informacijama koje već svi znamo, nisi nam otkrio toplu vodu da Dinamo ima postotak od iduće prodaje... Tako Dinamo posluje već desetljećima...mali M

Ma nemoj, molim te, koliko je postotak od Kacavende ako ga otkupe, Štefulja bio, koliki postotak od Ivanuseca imamo, zašto sada ne možemo se odreći postotka od Livija, šta ćemo dobiti za Šutala, ako se proda, koliki je postotak od prodaje Vrbe i Pavica…

Mislim ne da mi se vise raspravljati s tobom jer lupaš po svome, a ne razumiješ se uopće…. Ovo za postotak sam ti rekao kako ljudi ovdje kontradiktorno navijaju da mali propadne, a nama je u interesu da uspije….

A i ne daj Boze ozlijeda ja ti garantiram da ćemo za 2-3 godine imati stopera (koji nije mali Jakir) od minimalno 15 milijuna eura + dobar postotak za prodati….
  • Zagi
    14.3k
    ja ti garantiram da ćemo za 2-3 godine imati stopera (koji nije mali Jakir) od minimalno 15 milijuna eura + dobar postotak za prodati….vlatkomarkovic
    Da, a? Prezime?
  • vlatkomarkovic
    2.8k

Prati naše mlađe generacije, nemres ga fulati da hoćeš….
  • Zagi
    14.3k
    Mene zanima da ti napišeš svoju predikciju pa nek stoji.
  • vlatkomarkovic
    2.8k

Ne brini se ti prijatelju ništa, kako sam svašta ostvareno najavio tako će se i ovo ostvariti… a i tko prati ostavio sam trag gore, sam kaj ne gledaš juniore pa nisi skužio nit će itko tko ne gleda juniore skužiti….
  • Tvrdica McTvrdi
    4.1k
    Po meni su samo Dominguez i ValinčićKeyser Soze

Moris iznimno teško/nema šanse bez Lige prvaka i velikog natjecanja kaj nebumo doživjeli prije ljeta 2028. Ovo ljeto jedino Dominguez, samo kaj me ekipa nije uvjerila da zna velike cifre izvlačit
  • Keyser Soze
    17.8k
    Pretpostavljam da misliš na Zebića. On, Mikić, Radoš bi stvarno mogli biti velike prodaje.
  • mali M
    9.4k
    Pogledaj podcaste i intervjue, osobito Barine, pa možda skuzis nekoliko imena i neke intervjue igrača koji su sami rekli neke stvari….vlatkomarkovic

o Bože... imaš pravo... imaš jake izvore (podcaste sa Barom) pa ću se tu povuć.. nisam tvoja kategorija poznavanja agenata.. hahahahaha

Mislim ne da mi se vise raspravljati s tobom jer lupaš po svome, a ne razumiješ se uopćevlatkomarkovic

brate mili, šta ja lupam? da kratkovidni agenti ne vide da je trenutna situacija u dinamu privremena i da bi puno više profitirali da istrpe sezonu? Ali ako su tebi Bara i ekipa koja kaže "di ti je lova" mjerodavni, nije ni čudo da naričeš ovdje za klincima koji pohlepni idu za lovom.

Osobno poznajem dosta ljudi iz nogometvlatkomarkovic

znam i ja bez brige, vjerujem da svi mi ovdje poznamo dosta ljudi iz nogometa, bilo bi tužno da ih poznajemo više iz košarke a ovdje raspravljamo..

i btw. buraz ti lažeš, ako pričamo o potencijalno velikim talentima a koji su zbrisali na prvi zov novčanice van nitko od njih nije bio pred deložacijom niti su kopali po kontejnerima. to je laž i to baš ona kakvu bi jedan Bara rekao kako bi opravdao prodavanje djece još u pelenama.. pričamo ponavljam o najvećim Dinamovim talentima za koje svi znamo.. ovih prosječnih talenata znam dovoljno koji su baš imali ozbiljnih financijskih problema ali ti nebi nikad ni završili na nekom velikom transferu, takvima je opće prva momčad Dinama ostao nedosanjani san..

Ajd više prestani s tim glumatanjem velikog frenda i poznanika nogometaša i trenera, dosadni ste više svi sa svojim insajdanjem i tajnim informacijama a gledate podcaste i ko gladni miševi sjedite u kafićima za stolovima do raznih Bara i bivših trenera kako bi skupljali informacije i glumili poznavatelje kluba.. prozirni ste i tužni...
  • Zagi
    14.3k
    Znači Vlatkec nam misli da Zebić ide za 15+m. Ok, zapisano.
  • scooniepenn
    6.2k

Drago mi je da si dobar sa vrlim Sinišom Šošom, s obzirom da su to njegove riječi.
  • Jurki
    21.9k
    Spominju se delozacije itd.
    Dajte ljudi malo ozbiljnosti.
    Znaci juniori na stipendijskim ugovorima imaju 1000-1500 eura place minimalno, govorimo o djeci od 14-15-16-17 godina.
    Netko cijeli zivot radi za te novce.
    Kakve su to gluposti?

Ne mogu vjerovati da se ide s pricom kak su nogometasi u Dinamu jadni i kak su prisiljeni otici van.
    Van idu nogometasi jer idu za vecom lovom i jer ih najcesce agenti najebu da odu van, da ovi pokupe proviziju.
    Ista stvar je s Jakirom. Nije on otisel u Italiju zbog nogometnog razvoja, vec da pobere kintu (kaj je legitimno).
    Da je njemu do nogometnog razvoja, otisel bi u Salzburg, ako mu je u Dinamu vec tak tesko i uzasno.

Jebe se Leonu za nogomet.
  • rokikaciga
    9.5k
    Znaci juniori na stipendijskim ugovorima imaju 1000-1500 eura place minimalnoJurki

Kaj nije da imaju 400 eura stipendijski ugovor ili tak nesto pa tek kad potpisuju profi ugovor dobiju "prave" novce?
  • krvaveoči
    34
    pogledaj tekmu protiv Hajduka,imaš negdje sažetke,Zebić je skrivio 2 od 3 gola.
    Jakir je za njega sad bio puno zreliji za seniorski nogomet.
    Mislim da nisi u pravu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.