• Nogo
    9.6k

Valjda je oprostio par plaći, free transfer i 30% od iduće prodaje (ako ju bude :sweat: )
  • modri-kibic
    1.1k
    Pratim po X-u kaj pišu Španjolci i Turci o Livakoviću. Upao mi je jedan post koji bi potencijalno mogao biti dobra vijest a vezano je za ono da Livaković može doći besplatno. Imaju dosta igrača na posudbi, a neke bi još slali na posudbe. Potencijalno loše bi bilo da dobiju ponudu od nekog kluba za kupnju. Evo i tog tvita:

• Efes Pilsen
    14.5k
    Slovan potpisao Markovica iz Plzena za mjesto stopera, ali s odstetom. Rekao bi da je zato propao Mudrazija jer nemaju oni toliko love za potrosit, pa i Tolic je bio na pocek.
  • CastAway1986
    4.9k
    RPG ce ostati upamcen kao jedan od boljih stranaca ,jednostavno glava je problem..Moris je bolji , mlađi i jeftiniji ..Sretno mu u Turskoj i nadam se da ce se uozbiljiti i prestati lazirati ozlijede i mjenjati klubove svako malo
    ...
  • Kia pride
    120
    Bobane dovedi nam Matkovića.
  • Nogo
    9.6k

Gdje će igrati? I ovako je gužva u napadu.
    Kulušića smo posudili radi toga.
  • Droljo
    24k
    Jedino da za kuleta bude brutalna ponuda i da ode. Ovak nema smisla iako ja imam visoko mišljenje o malom.
  • CastAway1986
    4.9k
    nek igra lijevo krilo
  • Kia pride
    120

ma Kulušić i Matković ne mogu u istu rečenicu.

Mislim da bi dobili dodatno rješenje naprijed s brzim i eksplozivnim napadačem koji može više trčati od Belje ili Kulena.

Napad Hoxha-Matković-Bakrar. Trka na max, svi lete. Za europu protiv jačih i tranziciju top.

ili kao što kolega iznad kaže. Lijevo krilo Matković - Beljo - Bakrar. Npr da Hoxha ode ili kao alternativa njemu.

Ili još bolje Matković - Bakrar - Lisica.

Top kombinacije!

Da i ne igra previše na proljeće, proći će kroz adaptaciju i bit će tu odma za ljetne pripreme i već se naviknuti na klub i biti spreman za ljetne utakmice.

Uvijek ti može neka Sigma ponudit 2 milje i Osijek će to prihvatit prije bilokakve ponude Dinama.
  • keppi
    507
    Ja bih pohvalio interviju Dabca i to najviše iz razloga što se ozbiljan klub i mora povrvemeno "obratiti" svojim navijačima. Cilj bi uvijek trebao biti da privučeš i zainteresiraš što više svojih pristalica, a ne da se začahurih i praviš gluhonijem.
    Puno je tu naravno rekao i pustih fraza, ali meni se osobito svidio dio koji se odnosi na Livakovića gdje je sve realno rekao.
    Znači...mi imamo korektne odnose s Fenerom duži niz godina, dati ćemo sve od sebe da se pokušamo dogovoriti što i je najbolje za sve tri strane (Dinamo, Fener, Livi) te vjerujemo da ćemo i uspijeti, ako ne dođe do dogovora opcije za proljetni dio su naši postojeći golmani.
    Bravo...sjedi, pet.
  • GOAT
    4.4k
    Dokle vise sa tim strancima :rage: :rage:
  • NKDZ86
    7.2k
    čekamo da škola izbaci ultra dobre klince kroz 3,4 godine, do tad strpite se svi molim lepo
  • njurci10
    333
    do onda i svaki dan bacajte negativu :ok:
  • Omake
    14.8k
    Novi dan, novi alžirski igrač navodno dolazi u Dinamo

https://semafor.hns.family/en/players/1232327/ayoub-abdallah-makhfaoui/

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.