• vlatkomarkovic
    2.8k

Fortuna s Halilovicem u startnih 11 završila dvije sezone 10. I 11., sezonu prije njega 13. to je ta razina argumenta…

Inače tada u toj Rijeci igrali i Frigan, Galesic, Ivan Smolcic, šta su oni isto šrot od igrača?

Kada bi XY igrač, osobito stranac bio opcija posuditi na 6 mjeseci za male novce i onda dati ugovor, ako se dokaže, prosjekom ocijene u prethodne dvije sezone preko 7 u Eredivise, iako je ozlijeđen bio ovu polusezonu, a da igra kao desno krilo, pola Zone bi dobilo poluerekciju…. Osobito oni koji su zdušno branili metodologiju ex Sportskog direktora

Samo zato sto se radi o Alenu Halilovicu onda ne…. Kažem s razlogom sam napisao u nepopularna mišljenja, ali pogledajte brojke, brojke ne lažu… Čovjek po Sofi u zadnje dvije sezone ponajbolji igrač osrednje momčadi Nizozemske lige….
  • Mr Anderson
    16.5k
    Nije mi on baš krilo, više desetka, a kao takav nam ne može puno koristiti.
  • Krizy
    65.1k

Smiješan igrač koji je bio dio najpropusnijeg veznog reda u povijesti Rijeke. Igrao je u paru s Vrančićem, Liberom, Alvarezom, Selahijem.. - u bilo kojoj kombinaciji je bio očajan u obrani i Rijeka je imala nestvarna lošu polusezonu.

Kada su se riješili Halilovića, Vrančića, Alvareza osvojili su 34 boda u proljetnom dijelu prvenstva za razliku od 15 u prvom dijelu prvenstva.

Na kojoj to poziciji on ima mjesta u Dinamu :rofl: :rofl: :rofl:

pogledajte brojke, brojke ne lažu…vlatkomarkovic

U 62 utakmica 7 golova i 6 asistencija, dva gola s 11m.
    Od toga sva statistika otpada na 9 utakmica u kojima je upisao gol ili asistenciju, a dva puta s 11m.

Nema ni definiranu poziciju, igrao je tamo desno krilo, ofenzivnog veznog i centralnog veznog.

Na svakoj od tih pozicija imamo po 2 do 4 bolja igrača.
  • Dzoni
    3.5k
    Propuh u glavi kojeg više interesira košarka nego nogomet, a bome i propuh na terenu. Ispodprosječan učinak u klubu ranga Osijeka, treba li nam zaista kraj hrpe nezadovoljnih igrača zbog raznih razloga još jedan koji će poremetit totalno atmosferu u svlačionici?
  • rokikaciga
    9.2k
    Radije vrati i Tolica i zadrzat Mudraziju nego Halilovica dovest :lol: :lol:

Na kojoj to poziciji on ima mjesta u Dinamu :rofl: :rofl: :rofl:Krizy

Ekonom
  • Krizy
    65.1k
    pogledajte brojke, brojke ne lažu…vlatkomarkovic

Najbolja sezona Halilovića je 2015./16. kada je upisao po pet golova i asistencija za Gijon.
    Za Fortunu 62 utakmice - 7 golova i 6 asistencija.

Polusezona u Dinamu:
    Bakrar - 9 golova i 3 asistencije
    Lisica - 4 gola i 4 asistencije
    Topić - 2 gola i 1 asistencija
    Zajc - 2 gola i 6 asistencija
    Ljubičić - 2 gola i 3 asistencije

Ispred koga bi on trebao igrati u Dinamu?
  • Jurki
    21.7k
    Na kojoj to poziciji on ima mjesta u Dinamu :rofl: :rofl: :rofl:Krizy

Nosač čunjeva.
  • Masto
    827
    Pucat penale na poluvremenu s plavkom
  • Šteco
    1.4k
    Nigdje ne piše da ne mogu biti 2 golmana. Nigdje ne piše da SAMO 1 od 11 mora biti vratar.

Ja bih se kockao. Uzeo pripreme. Vježbao igru s 2 vratara.
    Majki2111

Zašto ja ovo tek sad čitam, pa ovo je sve. :rofl:

Zamisli dva Nevistića na golu :cool: (nepopularno mišljenje)
  • rioda
    12.8k
    Zamisli dva Nevistića na golu :cool: (nepopularno mišljenje)Šteco

Jedan proljetni, drugi jesenski Neva. Ne bi bilo nikakvih problema više s golmanima
  • Šteco
    1.4k
    Jedan proljetni, drugi jesenski Neva. Ne bi bilo nikakvih problema više s golmanimarioda

A čuj, nije to tako luda ideja. Ako to uigramo onda ne moramo dovesti ni Livakovića niti Tabinasa. Jednostavno dok se Valinčić ne vrati, a kad želimo odmoriti Mikića kad je gust raspored, jednostavno igramo bez desnog beka, ali s dva golmana. Plus, tako će i Nevistić i Filipović imati minute, možda tako uspijemo i prodat Nevistića(?!), ne moramo se bakćat s Turcima za Livakovića, a zajebat ćemo i novinare oko Tabinasa.

Ovo nije win-win. Ovo je win-win-win-win-win-win.
  • Goncalo Santos
    3k
    Nadam se da necemo otkupiti bennacera po ciframa koje se spominju. Imam bas los osjecaj da cim bi usli u takvu investiciju da bi se on ozljedio, a to bi nas uproastilo onda.

Nekako bi mi i neprirodno bilo imati takvu zvijezdu ovdje vezanu visegodisnjim ogromnim ugovorom, prilicno sam siguran da bi nam vrlo brzo postao teret ako bi mu motivacija opala na ovim pasnjacima.

Germanijak pise da se bennacer ne javlja bas ljudima iz kluba, a i nisam nesto stekao dojam da se on ovdje vidi nakon kraja sezone.

Volio bih da ovu sezonu zavrsimo s dvostrukom krunom, da bennacer pruzi jos dosta vrhunskih partija i da si na kraju sezone pruzimo ruku, zahvalimo na svemu i pozelimo mu srecu u nastavku karijere. Da zavrsimo suradnju kada je najbolja, da se poslije ne kajemo.

Ne znam evo, jednostavno ne mogu zamisliti da takva zvijezda ostane ovdje, jos stranac. Neprirodno mi je to.
  • rioda
    12.8k
    Germanijak pise da se bennacer ne javlja bas ljudima iz klubaGoncalo Santos

Onaj isti Germanijak koji je danas pisao da je mladi Alžirac došao na nagovor Bennacera?
  • Goncalo Santos
    3k
    nisu to rekli, nego da je mladi alzirac nestao sa nogometne scene, ima lose fizicke kapacitete, ali da je nogometno zanimljiv. A prema njima bennacer je preporucio njega jer mu je nesto u rodu kao sto je Dinamo dovodio olmovog, taravelovog i soudanijevog brata.
  • rioda
    12.8k
    A prema njima bennacer je preporucio njegaGoncalo Santos

Eto vidiš da se javlja ljudima iz kluba
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url