• Mr Anderson
    16.3k
    Ma nema Mamić više nikakvog utjecaja niti u hrvatskom nogometu, a kamoli oko Dinama. Ti ljudi koji njega podržavaju su pikzibneri, bez jakog Mamića su kara od ovce. Nemojmo izmišljati babaroge.
  • Pacho
    12.5k
    Kuzim da su nekima ostali oziljci na psihi radi borbe protiv kriminalca, ali mislim da to govno, van nekih prilika da nam se vrati ukradena lova, treba pustiti da skroz potone u zaborav. To bi takvom bolesnom egomanijaku sa mesijanskim kompleksom bila najgora kazna.
  • Jurki
    21.4k
    izlaznost na prošlim izborima je bila jako mala, to on kupi u 5 sekundi….vlatkomarkovic

Ako nas brojčano pobijedi, to nije njegova pobjeda.. vec naš poraz.

Kaj se bumo osvrtali na aveti proslosti dok to krme ne otegne papke?
  • vlatkomarkovic
    2.7k

A prijatelju moj onda vjeruj da su one slike iz medija AI, kaj hoćeš vise od dokaza od toga…. Ak je Zvone urigirao i pokušao spriječiti reizbor Svetine za ZNS, pa da je to tako kurcina i bezveze ne bi tako urigirao…

To bi takvom bolesnom egomanijaku sa mesijanskim kompleksom bila najgora kazna.Pacho

Slažem se, ali i dalje treba biti oprezan…

Ako nas brojčano pobijedi, to nije njegova pobjeda.. vec naš poraz.

Kaj se bumo osvrtali na aveti proslosti dok to krme ne otegne papke?
    Jurki

Pa slažem se, to bi bio nas poraz veliki, a to se može dogoditi samo ako se opustimo….

Gledajte ne radim sada paniku da se svi useremo, dok je ovako kako je ne može nam ništa. Samo kažem da se ne smijemo opustiti, ne sada špijunirati i živjeti u paranoji… Samo ne opustiti se i pratiti stvari….

Eto sada vidio i ovo, to vam je to

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/nogomet-mix/svetina-mamic-skandal-hns-hercegovina-ostavka-15658867
  • znajdatevolimja
    1.9k
    veliki gospodinLA BOMBA

Jebo me pas, al kad ovakve stvari čitam totalno razumijem zakaj nam je država u ovakvom stanju. Igor Štimac gospodin? Isuse dragi bože.
  • Brusa
    3.9k
    @LA BOMBA je iz Slovenije, nema veze s našom državom :grin:
  • Sajla
    16.3k
    totalno razumijem zakaj nam je država u ovakvom stanjuznajdatevolimja

o stanju države dovoljno govori da je Damir Zorić predsjednik Matice Hrvatske. U manje od 200 godina, od Janka Draškovića, Ivana Kukuljevića, Ivana Mažuranića, Tadije Smičiklasa, Dragutina Domjanića, Vlade Gotovca do.... Zorića.

tako da zvati velikim gospodinom tipa koji je u braku sa ženom koja mu je rodila 3 djece, a u javnosti diže ruku na ljubavnicu, koji završi na sudu s bivšim suigračima i prijateljima zbog posla s kladionicom, za transfere igrača koristi račun Novice Petrača, bježi s mjesta prometne nezgode...
    naša država je doživjela moralni sunovrat, Štimac je samo ogledalo onoga kako živimo. ali debeli offtopic, ne bih htio da se sad ovo razvije u smjeru zbog kojeg ćemo zaključavati temu.
  • jakov1
    1.4k
    Da je Bellingham, potonuo bi jer napadaci zive od igre ostatka momcadi.Jurki
    Pitaj navijace Reala sta misle o njemu trenutno...

Dovedi Hallanda u Dinamo s ovim i ovakvim postavkama.. dobit ces Sivonjica ili u najboljem kontekstu BeljuJurki
    Kuzim ja hiperbolu, al Haaland protiv Reala i PSG-a bude najbolji igrac makar je City pregazen, a Beljo se vuce ko stari macak dok nas neko gazi. Haaland to moze jer je stroj koji Rudigera moze otresti kao juniora, a Beljo ne mora biti HNL Haaland i razbacivati Maresica i Koskija, ali hrvanje, padanje i srneci pogled prema sucu protiv Gorice su po meni teski minus.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet