• Crusades
    20.8k
    Nevistićev gol od Boršićevog centaršuta slabijom nogom...
  • db-izbjeglica
    19.6k
    apsolutno, u europi je situacija još gora... 13 primljenih golova u 6 kola.
    smotanost, dekoncetracija, taktička neodgovornost....

samo jedna momčad je primila više (18).

obrana, obrana, obrana...
  • ElDorado
    8.8k
    ljudi nekak slabo spominju taj gol kao nesto nije vidio nije njegova greska. Meni je to najgori kiks sezone naseg ex golmana
  • CastAway1986
    4.8k
    mozda zato jer nas ima iz Mostara ovdje i idemo na utakmice Dinama cesce nego neki iz Zagreba , jer neki navijaju za Zrinjski klub iz BiH s Hrv.predznakom , klub od kojeg je i Dinamo u konacnici imao koristi kao i Zrinja od Dinama ..Ili je samo Stimac problem? a koji je tvoj problem? Onda si mogao srati i po ljudima koji su radili transfer Sucica? Da je mlađi glava mogao uci u klub nebi odletio Mirvićima u Sarajevo
  • emilperska
    13.4k
    Tu priču slobodno vrti na Zona Zrinjski. Klub koji drži četnika Štimca za trenera, koji godinama surađuje s obje Glave i ugošćuje ih na tribinama, koji se saginje tamošnjem HDZ-u nije nikakav partnerski klub niti bi trebao biti jer ćeš ga ti emocionalno uvjetovati s Kplus domoljubljem.Zambatine škude

Ima ovdje upućenijih zonaša što se Zrinje tiče. Neki i dalje pišu, neki nisu tu više aktivno, ali evo odgovorit ću ja pošto inače rade čitam većinu tvojih upisa.

Mislim da je od svih mogućih klubova u BiH/HRHB Zrinja baš i nije neki primjer da se ističe Mamićev utjecaj. Viđen je povremeno na utakmicama i to je to. Čovjek može jedino boraviti u toj državi jer je očito da se neće predati u RH. Ne moze mu Zrinja zabraniti da dolazi na utakmice taman da ih i boli kurac za naše borbe. Mamić je više viđen kod ostalih klubova nego na Zrinjinim, ali to po meni nije ni bitno jer što se BiH tiče, on je slobodan čovjek i ide na utakmice gdje želi unutar tih granica.

Priča sa Štimcem je po meni isto irelevantna. Ako netko ima problem s njim, to je jogurt. A koliko vidimo Štimca nema 20 godina na upravljačkim funkcijama Hajduka pa nema nikakvog napretka u nijednom segmentu u odnosu na 2005. Dapače, propali su. Ali to su njihove borbe, a ne naše. Štimac na kraju krajeva nije osuđen za ništa u RH.

Vratimo se na Zrinjski kao jednog od reprezenta hrvatskog nogometa i općenito hrvatskog bića u Hercegovini. Prije nego zabrane politiku na temi, treba naglasiti da HR narod dolje je već 10ak godina u dosta nepovoljnom položaju. Nemaju svojeg predstavnika, stalno im podmeću razns Komšiće. U svemu tome Zrinjski je jedna od rijetkih stvari unutar same BiH što ujedinjuje mlade ljude tamo. Daje im neki dašak kompetitivnog nogometa na mikro euro razini. Imaju sportske rivalitete s drugim klubovima koji predstavljaju druge narodnosti i dosta su uspješniji od njih. Dali su veliki obol u stvaranju Modrića, Sučića. Zrinjski okuplja mlade Hrvate iz Hercegovine i neka nam Zrinjskog što duže i trebali im sportski pomoći koliko god možemo.

Na aplikaciji Rezultati kao favorite uz Dinamo, imam repku, Cibonu, futsal Dinamo i Zrinjski..

“Mi smo jači. To je naš grad. Tamo smo dominantniji i ono što je još gore - bolje radimo. Pazite, bolje radimo, kvalitetnije radimo, moćniji smo.” S.P.
  • Jos-Optimus
    8.6k
    znam stari, samo dajem primjer Zrinjskog. Zrinjski je meni drag, ali i dalje samo to. Ovo je Zona Dinamo i nitko tu ne mora voljeti ili hvaliti Zrinjski, to nema veze s poštivanjem ljudi, ima ovdje ljudi koje zaboli za hrvatsku repku i nitko ne skače na noge, pa ne znam zašto bi famozni Zrinjski bio drugačija priča
  • ElDorado
    8.8k
    Ja osobno stvarno protiv i o Zrinjskom nista lose. Sam Štimac mi je simbolom svega lošeg u našem nogometu.
  • jakov1
    1.4k
    Kritika prema Dionu Dreni Belji i njegovim igrama su apsolutno neutemeljene.Noel

Ovoj gornjeg mediji nazivaju senzacijom, ubitačnim napadačem i guraju ga već polako u reprezentaciju.Noel

Ovo su dvije različite stvari, medijski tretman nema veze s našim (ne)zadovoljstvom Beljom.

Šego je zabio 8 golova u zadnjih 9 utakmica, Beljo 3. Kad se uzme u obzir da je u cijeloj HNL karijeri prije Hajduka zabio 9, hype je očekivan. Beljo bi imao jednak ili veći hype da je u Hajduku, kao i Kule.

Ali kad se komentira Beljina igra, ja ne vidim što je tu kontroverzno. Realizacija mu je dobra i u uigranoj ekipi kakvu smo očekivali bi već imao 20 golova, ali igrač od 4-5 milijuna u HNL-u ne smije potonuti ako ekipi ne ide, nego ju svojom kvalitetom mora podizati. Belji su golovi često jedino što je u utakmici napravio.
  • Mr Anderson
    16.3k
    Osobno, veselim se svakoj pobjedi Zrinskog i pratim ih koliko mogu. Ako im želimo i možemo pomoći, OK, ako ne jebi ga, ne trebamo im ni odmoći. Ali zato sam da s njima gajimo OK odnose.
    S druge strane, možemo misliti o Štimcu što god hoćemo, cvjećka sigurno nije. Ali nazvati Štimca četnikom je baš ružno i neprimjereno, ima drugih epiteta, ovaj je potpuno promašen i zlonamjeran.
  • Jurki
    21.4k
    ali igrač od 4-5 milijuna u HNL-u ne smije potonuti ako ekipi ne idejakov1

Da je Bellingham, potonuo bi jer napadaci zive od igre ostatka momcadi.
    Dovedi Hallanda u Dinamo s ovim i ovakvim postavkama.. dobit ces Sivonjica ili u najboljem kontekstu Belju.

Mandzukic u Bayernu je sušta suprotnost.. dovedes njega tehnicku tarabu koja se zna naci na pravom mjestu, koja ima onakve suigrace izgleda ko terminator u napadu.

Sam Štimac mi je simbolom svega lošeg u našem nogometuElDorado

Kamo srece da je Štimac najveca personifikacija negativnosti u nasem nogometu.
    Bio je protiv našmrkanog, pa se s njim slizal isto kak i masa drugih.
    Da bumo posteni do kraja.. i Zeko i Bjelica su bili u Dinamu kad je nečastivi vedrio i oblacio.

Nogomet i ljudi u tom poslu u to vrijeme kakvi su bili.. jbg al to ne znaci da trebamo sve ljude škartirati na isti način.
  • Peškaman
    8.4k
    Može se za Štimca svašta izvaditi iz prošlosti, od izjava do akcija, nazvati ga i manipulatorom, spin-majstorom i ostalim nazivima ali četnikom baš i ne.
    Doduše, probosanski ga mediji nazivaju ustašom i fašistom zbog njegovih izjava prvenstveno zato što im vadi mast.
    Braća Mamić nisu dio kluba, bili su par puta na utakmicama kao što su bili i na utakmicama ostalih klubova poput Veleža,Sarajeva,Željezničara. Ono što treba napomenuti je da su bili izviždani od strane navijača Zrinjskog (kada bi navijači primjetili da sjede) i popraćeni skandiranjem "Mamiću cigane". Bio na utakmicama i svjedočio, minimalno tri puta.
    Mlađi brat nema nikakve veze s klubom jer je nedavno prihvatio poziciju koju mu je ponudio Mirvić (predsjednik Sarajeva) - savjetnik kluba odnosno neki vid SDa.
    U prilog tome govori da su posljednja dva trenera Sarajeva - Zekić&Cvitanović. Uz Cvitanovića dovedeno još par ljudi koji su bili ili su i dalje bliski s braćom.
    Klub se saginje tamošnjem HDZu - svaki klub u BiH naginje nekoj političkoj stranci ili više njih,prvenstveno zbog političkih pitanja u BiH. Svaki klub ima u upravi,skupštini,odborima članove razno-raznih političkih stranaka. I to ne vrijedi samo za klubove iz BiH nego za sve klubove bivše države. U klubovima s hrvatskim predznakom dominira HDZ jer nema kvalitetne oporbe zbog toga što se Hrvatima nameće predsjednik iz drugog reda naroda pa se na kraju i te "oporbene" stranke privuku HDZu.

Nadam se da postoji i da će postojati suradnja između dva hrvatska kluba, ne da Zrinjski bude nekakva filijala nego da i Zrinjski i Dinamo imaju korist kao što su imala u Sučiću, donekle i Topiću.
    Nadam se da će idući biti Živković/Jakirović.
  • Navijač Dinama
    11.3k
    Klub koji drži četnika Štimca za trenera, koji godinama surađuje s obje Glave i ugošćuje ih na tribinama, koji se saginje tamošnjem HDZ-u nije nikakav partnerski klub niti bi trebao biti jer ćeš ga ti emocionalno uvjetovati s Kplus domoljubljem.Zambatine škude

Nitkome normalnome simpatično,oprazno i malograđansko i iskompleksirano insuiranje da s kim se god ne slažemo je četnik,srbin,jugosloven, ili u dinamovom slučaju je mamićevac.
    Fore dječice petog razreda osnovne škole, koja očito prolazi kod mase debila izopranih mozgova i to ugodno puše

Pa upravo je to bio modus operandi Glave.

Po tome su onda četnici Luka Modrić, Arijan Ademi, Velimir Zajec, odnosno svi bivši igrači i treneri koji su prošli kroz klub. Jebem im m... četničku stari moj....

Pa kad su već četnici, onda zašto se nismo riješili "četničke" ostavštine i krenuli bez svih tih četničkih trofeja i svega što je imalo veze i to ravno iz četvrte lige? Jel čitate vi inače što napišete ili samo ko maksim po diviziji, rokate i ne stajete.

Pa jel i Saša Pavličić Bekić četnik ili jugosloven jer se slikao i pozirao sa velebnim Ljubom Pavasovićem, znal se što?

A druga stvar to sve dolazi od lika koji radi za jebeni Index Matije Babića, pa hej, alo, šta je sa glave....

Bože sačuvaj.
  • Crusades
    20.8k
    Vidim da se opet provlači teza koju su tovari očigledno uspješno implementirali (one slike sa Zekom i dva cigana po komentarima) pa da istu razjasnimo malo.

Velimir Zajec je bio trener u doba kad je izvjesni izvršni dopredsjednik bio na funkciji i to mu naravno nitko ne zamjera jer je tad situacija još bila "prihvatljiva i normalna" da bi otkaz tom istom Zajecu bio okidač za bojkot i početak borbe za demokratski Dinamo. I naravno da mu to nitko ne zamjera što je odlučio prihvatiti ponudu da bude trener Dinama.

Da bi pojednici lakše shvatili, Zeko nije bio trener u doba crnih lista i najžešćeg bojkota i problema, nego debelo prije toga.

Valjda je jasna razlika između takve "suradnje i bivanja u klubu" dok je mamić tamo od one recimo Lovrenove koji se ponudio dat jamčevinu tom šljamu. Ili Štimčeve koji si je bio najveći neprijatelj sa ovim pa ga je ovaj kupio mjestom izbornika. Ili Blažičkove kad mu je ovaj prvo jebao majku na TV-u pa su poslije uspješno surađivali jer mu je ovaj dao da zaradi lovu zbog TV prava.

Evo, opet moram "branit" Klub ispod Zapada.
  • Jurki
    21.4k
    Kad bi se rjesavali svih ljudi iz nogometa ili kluba koji su na bilo koji nacin radili i surađivali sa našmrkanom spodobom i kad bismo svakom tom covjeku zakeljili neku etiketu .. tko bi onda ostal?
    Po tome bi trebali iz kluba otpustiti hrpetinu ljudi koji su posteno i casno radili i rade svoj posao dugi niz godina.
    Dal bi to bilo u redu? Sigurno nebi.

Svih tih godina kad je našmrkano govno vedrilo i oblacilo Dinamom i savezom.. svaki covjek koji je u tom poslu je morao raditi na neki način s njim.
    Mnogi su imali prste u pekmezu, ali isto tak mnogi nisu okaljali svoje ime i prezime.
    Štimac je tovar, ali reci da je četnik je sramotno.

Rijesili smo se okota iz kluba, dobili smo demokratski klub.. vrijeme je da se prestanemo baviti time tko je i koliko surađival s krimosom.
    Krimos je proslost i tamo treba ostati.
  • vlatkomarkovic
    2.7k
    Krimos je proslost i tamo treba ostati.Jurki

Jesmo li sigurni?

Bio neki dan ugodni sastanak dolje, između njega i predsjednika ZNSa i dužnosnika saveza…. Neki su se jako ususkali…. Prestanimo se ponašati kao da on dolje bere tratinčice i planinari s novom izabranicom…. Pa šta nije neki dan Zorko imao intervju…. Ok klub je demokratski nedavno su bili izbori, mandat traje, ali ako mislite da on dolje spava i samo tu i tamo da neki intervju, naivni ste ko francuska sobarica….

Ja upozoravam na ovo već dulje vrijeme btw i s oprezom oko članova i s oprezom oko plavih prijatelja (ne mislim time na Futsal) i sa svime… izlaznost na prošlim izborima je bila jako mala, to on kupi u 5 sekundi….
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet