• vjeko1701
    22.1k
    Međusobna nadjebavanja u inbox.

Buduća generaliziranja, vrijeđanja, trpanja u neke koševe ili kampove - višetjedni ban. BMK tko je počeo, tko je prije 2 mjeseca isto itd.

Ako još jednom pročitam "forumski branitelji ovo" ili "dežurni pljuvači ono", tema pod ključ.

Čestitam, uspjeli ste u ovoj slabijoj aktivnosti moderatora temu pretvoriti u kantu govana.

Tko je jamio, jamio.

PS: Gospodin multiaccount "nisam za Mamića, ali" - stani na vrijeme, samo ću to reći
  • Laugreano
    5k
    Pa mozda jer vecina te love nije ni dosla u klub.
  • blue heart 72
    3k
    Kaj mislite o Luki Sučiću i nekom eventualnom dealu u vidu posudbe?
    Pošto u Sociedadu nije u prvom planu, slijedi SP.... Znam da je tovar u duši, ali ne bi bio prvi ni zadnji koji bi obukao dres najvećeg rivala. Pogotovo ova generacija koja je rođena u dijaspori
  • Crni86
    19k
    Ni malo mi nije falilo procitat ovaj boom od ovog rijeckog isprdka.
  • Droljo
    24k

Meni on nikad nije legao. Nešto kao mrvu bolja verzija vidovića. Nekakvi mlohav mi je. Moderan nogomet zahtjeva brzinu i snagu a on to, po meni, baš i nema.
  • Jos-Optimus
    8.8k
    pa ne znam baš, jeo nas je u Red bullu
  • Efes Pilsen
    14.5k
    Luka Sucic je top igrac za nas, ali Luka Sucic nas nema ni u primisli i igra u veznom redu gdje se koplja lome i oko Bennacera koji je na posudbi.
    Luka si je sam tamo iskopao rupu svojim glupim izjavama, pa nek se sam i vadi.
  • Batigol
    119
    cuj malo bolje verzija Vidovica....
  • Ludovic IX
    10.2k
    Na transfer vijestima vijest da galata zeli arbera.. dinamo navodno ne zeli prodat. Bez obzira na njegove golove, ja bi ga prodao za iznos iznad 3milje eura.. to je zarada od nekih 2 milje u odnosu na kupovinu a golovima je otplatio plaću. Za njega bi čak rekao da je dao vise no sto vrijedi.

Može on dat golova jos ali jednostavno, ja bi volio imat igrača koji ima vise od jednog paradnog konja u garaži. Ok, Robben je bio takav ali arber nije robben.
  • Fan
    1.8k
    Nemamo trenutno bolje lijevo krilo tako da ga ja ne bih prodavao ovu zimu, osim ako bi naravno išli onda po nekog kapitalca, ali čisto sumnjam.
  • Mr Anderson
    16.5k
    Bez obzira na njegove golove, ja bi ga prodao za iznos iznad 3milje euraLudovic IX

Možda na ljeto, sad ni slučajno.
  • Tranzicijski Napad
    1.1k

A kako onda objasnit zonasima taj potez kad vidovic ne zabije gol mjesec dana
  • Ludovic IX
    10.2k
    ja jos uvijek vjerujem da stojkovic moze dat na krilu više od njega. Čak i vise nego na desnom na kojem je dobro igrao lani. I tako i tako naša krila ulaze u sredinu tako da kako arber njje ljubio liniju, ne mora ni stojke koji to isto ne zna
  • Keyser Soze
    17.7k
    Ovaj Akhrib je desno krilo, igra za U20 repku Alžira.
  • Dzoni
    3.5k
    Ne bih prodavao Hoxhu prije ljeta ne samo radi doprinosa, nego i radi činjenice da Albanija može na svjetsko, a on u toj reprezentaciji igra sve češće i bolje pa bi mu i cijena mogla još više narasti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.