• Do kraja2023
    373

To je prokletstvo klubova s velikom (internet) bazom navijaca.
    Nist nije bolje ni kod stranih klubova, sve vrvi strucnjacima koji znaju kaj i kak napravit.
  • plavi devet
    672
    ekipu koja ga trazi da kopa, pa kad iskopa nesto iz lijeve lige ide "e da bar dovedemo ovoga", a kad se dovede nesto tako, ali blize i jeftinije onda ide paljba bez da je odradio trening.Efes Pilsen

Ili kad USG dovede onog Hrvata iz četvrte njemačke lige, pa im igra onaj neki kanađanin što je igrao u Trnju.

Uvijek ćeš čuti i vidjeti komentara kako imaju dobru skautsku službu, kako mi ne možemo tako nekog prepoznati.

Evo imaš ovaj pokušaj s Tabinasom, ne mora uopće ispasti dobro na kraju krajeva, ali košta nas jako malo. Nemam problem s tim, neka dođe trenira i daj Bože kad je već došao da bude dobar i da se izbori da igra.

Imat ću problem tek ako on bude vidljivo loš ili prosječan, a igra ispred Mikica. Ali valjda nije niko lud da stavlja lošijeg igrača da igra.
  • Navijač Dinama
    11.3k
    Nist nije bolje ni kod stranih klubova, sve vrvi strucnjacima koji znaju kaj i kak napravit.Do kraja2023

Problem je što kod nas vlada dijagnoza, teško oboljenje, di se dobrano padalo pod nekim kvazi navijačkim( pod kvazi navijačo mislim poneki zapadnjaci skloni bivšoj struji, kunašenju,kobasičarstvu i free tiketima iz sporckih,ali i većina tipkaroši koji nikad na stadion kročili nisu) pritiskom.

Za primjere bi dao Krznara(čisto solidan nogomet se igrao pod njime, međutim pritisak i pritisak i Krznar je bivši, a dolazi nam ona prevara Željko Kopić) i Igor Bišćan(jedini tada mu je terenski neuspijeh bio što je ispao od AEK-a i to u knap, plus što se drugih stvari van terena izdogađalo tada koje su vjerojatno utjecale na psihu momčadi) i zbog pritiska pomenutih navijača mu se daje otkaz.

Sad kako je Boban tu i nema toga,da padne pod utjecaje takvih, iako pritisak takvih stručnjaka postoji(tipa guranje Mudražije za kojeg se evidentno vidjelo da nije još dorastao/nije razina za Dinama), Kova je u početku bio sklon tome i gubljenju sebe, pa bi onda uvodio i mjenjao, radio zamjene što su ti kospičari i kursadžije nalagali da eto iziđe u susret svima,međutim sad je dobro kako je to bilo, i bitno je da on(Kovačević) prvi vjeruje u sebe i Boban u njega, pa onda on i u momčad.

Da je bajan trener, nije, ne trebamo se ni mi lagat, a ni pogotovo ponavljat, međutim, malo vjere u istog tog trenera kao i momčad, ne bi škodilo, makar da se ne konstruira taj nepotrebni pritisak, koji mediji rade već nažalost nekoliko godina(a svake godine sve jače i jače, s isključivim ciljem razjebavanja i unošenja nemira, nervoze i mraka u sam klub).
  • NitkoBitan
    34.4k
    Ekipa ulaznica za Dinamov humanitarni koncert jos ima, top izvodaci. Ispunimo dvoranu do kraja :smile:

https://lisinski.hr/hr/dogadanja/veliki-donatorski-koncert-dinamove-zaklade-nema-pr/

Ljudi koji su bili prosle godine na koncertu kazu da su odusevljeni, pa eto prilike za reprizom, nadajmo se u slavljenickom proljecarskom ambijentu.

KD Vatroslav Lisinski, 1.2.2026. (nedjelja) u 19:00
  • Goncalo Santos
    3k
    Ako netko zna mozda na temelju iskustava sa proslih svjetskih prvenstava, imam jedno pitanje: kako fifa daje financijska sredstva klubovima iz kojih dolaze igraci na svjetsko prvenstvo, npr. nas bennacer, on je sluzbeno u Dinamu do 30.06., a zadnja utakmica alzira u skupini je 28.06., racunaju li se onda te nagrade za provedene dane na prvenstavu kao da je on nas igrac ili milanov posto je samo na posudbi?

Isto tako ako karacic ode na svjetsko, hoce li se racunati kao osijekov ili hajdukov igrac.

Na tim fifinim nagradam se fin novac moze uzeti pa me zanima zna li netko kako to funkcionira?
  • rioda
    12.7k

Chat GPT tvrdi da novac ide klubu u kojem je igrač trenutno, dakle za Bennacera bi išlo nama po tome
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet