• Do kraja2023
    373

To je prokletstvo klubova s velikom (internet) bazom navijaca.
    Nist nije bolje ni kod stranih klubova, sve vrvi strucnjacima koji znaju kaj i kak napravit.
  • plavi devet
    670
    ekipu koja ga trazi da kopa, pa kad iskopa nesto iz lijeve lige ide "e da bar dovedemo ovoga", a kad se dovede nesto tako, ali blize i jeftinije onda ide paljba bez da je odradio trening.Efes Pilsen

Ili kad USG dovede onog Hrvata iz četvrte njemačke lige, pa im igra onaj neki kanađanin što je igrao u Trnju.

Uvijek ćeš čuti i vidjeti komentara kako imaju dobru skautsku službu, kako mi ne možemo tako nekog prepoznati.

Evo imaš ovaj pokušaj s Tabinasom, ne mora uopće ispasti dobro na kraju krajeva, ali košta nas jako malo. Nemam problem s tim, neka dođe trenira i daj Bože kad je već došao da bude dobar i da se izbori da igra.

Imat ću problem tek ako on bude vidljivo loš ili prosječan, a igra ispred Mikica. Ali valjda nije niko lud da stavlja lošijeg igrača da igra.
  • Navijač Dinama
    11.3k
    Nist nije bolje ni kod stranih klubova, sve vrvi strucnjacima koji znaju kaj i kak napravit.Do kraja2023

Problem je što kod nas vlada dijagnoza, teško oboljenje, di se dobrano padalo pod nekim kvazi navijačkim( pod kvazi navijačo mislim poneki zapadnjaci skloni bivšoj struji, kunašenju,kobasičarstvu i free tiketima iz sporckih,ali i većina tipkaroši koji nikad na stadion kročili nisu) pritiskom.

Za primjere bi dao Krznara(čisto solidan nogomet se igrao pod njime, međutim pritisak i pritisak i Krznar je bivši, a dolazi nam ona prevara Željko Kopić) i Igor Bišćan(jedini tada mu je terenski neuspijeh bio što je ispao od AEK-a i to u knap, plus što se drugih stvari van terena izdogađalo tada koje su vjerojatno utjecale na psihu momčadi) i zbog pritiska pomenutih navijača mu se daje otkaz.

Sad kako je Boban tu i nema toga,da padne pod utjecaje takvih, iako pritisak takvih stručnjaka postoji(tipa guranje Mudražije za kojeg se evidentno vidjelo da nije još dorastao/nije razina za Dinama), Kova je u početku bio sklon tome i gubljenju sebe, pa bi onda uvodio i mjenjao, radio zamjene što su ti kospičari i kursadžije nalagali da eto iziđe u susret svima,međutim sad je dobro kako je to bilo, i bitno je da on(Kovačević) prvi vjeruje u sebe i Boban u njega, pa onda on i u momčad.

Da je bajan trener, nije, ne trebamo se ni mi lagat, a ni pogotovo ponavljat, međutim, malo vjere u istog tog trenera kao i momčad, ne bi škodilo, makar da se ne konstruira taj nepotrebni pritisak, koji mediji rade već nažalost nekoliko godina(a svake godine sve jače i jače, s isključivim ciljem razjebavanja i unošenja nemira, nervoze i mraka u sam klub).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet