• antecacic
    299
    Kako je kolega iznad rekao, promašaj, s obzirom na ponavljajući obrazac ovakvog stanna i činjenicu da nemamo razvojni put za te dečke. A to ne ide isključivo Bobana, nego i one ranije. Ili imamo razvojni put, ali ga samo ja ne vidim?

Druga stvar, oba su dečka već seniori, odnosno trenažni proces i sve zadatke odrađuju s prvom momčadi, tako da ne znam što Capellas tu ima ili nema procijeniti uopće, pa i hipotetski?

A i u Dinamu su oba valjda gotovo 10 godina. U našem sustavu, Dinamovog su "mindseta", svjesni su identiteta kluba. To u svakom klubu znači nekog kurca. Pa onda i u Dinamu, valjda.
  • deda
    42.8k
    Scenarij A, B, C i D uvijek postoji, a isto tako postoji i rješenje za svaki.
  • Facke
    7.5k
    Ljudi treba shvatiti jednu stvar. Previse je promjeni bile v Dinamu v zajnih 5 let od 2020 u nase omladinske skole i normalne da neke stvari ne funkcioneraju kak treba. Kopic , Krznar, Butina, Milic , Simic , sad Capellas i Boban. To je 7 osoba u 5 let. I saki ima neku svoju viziju. A tih 7 nije ni dosta. Kulke je jos promjeni trenera bile i drugih strucnih osoba. Male male je dosle do promjeni. I mene je normalne da nasi novi ljudi trebaju jos vremena. Nije lafke voditi nogometni klub. A pritisek v Dinamu je ogormen. Tak da budite strpljivi. Sigurne bume jos s maldim igracima gresili i po kojega talenta zgubili. Ali te je se proces. Treba strplenja imeti. Normalne , mi sme si naviknuti da uspehe Dinama, da igraju mladi iz skole itd. Ali male spustite loptu. Klub je duge bil v turbulente faze. Nisi znal el nas vodi Medugorje, policajec Antolic, Simic , Peras. Maric je iste svakakve vode mutil ko sportski direktor. Ak mislite da je to same tak se oporaviti od takvih stvari male pogledajte i raspitajte se. Pogledajte druge klubove teru su v slicne situacije ko Dinamo ili bili u takve situacije.
  • Droljo
    24k
    Normalne , mi sme si naviknuti da uspehe Dinama, da igraju mladi iz skoleFacke

Navikao si na uspjehe (bar što se europe tiče) ak imaš 11 godina. Ja nešto i nisam...
  • Laugreano
    4.9k
    U jednom prijelaznom roku se (očito) odričemo Jakirovića jr. za siću, Mikića škartamo u juniore zbog nekakvog Tabinasa, a Stojkovića želimo prodati za gotovo manju cijenu nego smo ga doveli.antecacic

U jednoj recenici si napisao 3 laži. I sta da tebi čovjek sad kaže? Reci ti meni...
  • Efes Pilsen
    14.5k
    Emigrirao sam sa omrazenog foruma ovdje misleci da nema psihijatrije kao tamo, ali to je ocito univerzalna stavka za internet.
    Pogledao sam, zasad, 40ak minuta podcasta sa Tironijem i moram reci da sam ocekivao malo vise od njega.
    Ima svakoj temi pausalan pristup prosjecnog tetka s Facebooka.
    Npr. Mikic je kao 16 godisnjak igrao na pripremama dobro, trebalo ga se ranije istrpit bla bla.. Jel nastupila kolektivna amnezija ili je samo mene strefilo pa trakavica oko njegovog ugovora nije postojala? Postoji li neki kontekst u zadnje 3 godine u kojem je Dinamo mogao forsirat 16 godisnjeg klinca? Mi se grcevito borimo za naslov, prosle sezone do zadnjeg kola. Uprave, izbori, menadzeri..
    Traze se scout izvjestaji Omakea, drkice na pronalazenja igraca u njemackim trecim i cetvrtim ligama. Klub dovede Capellasa, covjeka s podebljim zivotopisom i ovaj uvjeri ljude u klubu da se isplati ulozit u Tabinasa, a ekipa drvlje i kamenje automatic sa standardnim floskulama.
    Samo da podsjetim - prvo se plakalo nad sudbinom RPGa kad je morao pokrivat lijevog beka da bi danas bilo ok ako stoper igra desnog beka. Da Goda za HNL ne valja jer nismo dovoljno ofanzivni lijevo kad igra da bi sad bilo ok ako stoper igra desno.
    O padobrancima s odojkom iz Hercegovine u ustima ni ne treba trosit rijeci.
    Lik uzme naslov iz SNa gdje pise da je Jakir jr. otpisan i da je Dinamo zadovoljan 1 mil. odstete kao gotovu stvar. Cestitke stvarno svima koji slave i klikcu.
  • Laugreano
    4.9k
    Sa ovim postom zakljucat temu do kraja prijelaznog roka i svatko neka ga deset puta pročita.
  • Guinness
    3.2k
    Stanje na forumu je kao da nismo imali izbore prije 4 mjeseca i gdje se imaginarno borimo protiv svega i svačeg.austrijanac

Vidio bi stanje na forumu prije 10 godina, ne bi nitko a rekao na transfere ili rezultate. Ostale sektore kluba ne bi ni mogli komentirati jer praktički nisu niti postojali do nedavno.
    Pisali bi se hvalospjevi za sportski sektor kako je ugrabio Jonasa i Marka Leškovića.
  • Ljubo
    326
    sve si pogodio u sridu, jedino moram reci da kolega @Omake radi vrhunski posao i gust mi je citati njegove analize.
  • Efes Pilsen
    14.5k
    pa nije ovo islo Omakea, njegove analize su top stivo nego ekipu koja ga trazi da kopa, pa kad iskopa nesto iz lijeve lige ide "e da bar dovedemo ovoga", a kad se dovede nesto tako, ali blize i jeftinije onda ide paljba bez da je odradio trening.
  • Omake
    14.7k
    Shvatio sam odmah da nije upućeno meni. Nema nikakvih problema sve i da je haha. Svi smo ljudi.
  • Ljubo
    326
    oprosti onda, moja greška.
  • Orc123
    14.5k
    Kaj nebude ni prijenosa na dinamo + prijateljske utakmice? Cemu sad to? Opet? Kakva glupost ako je to istina!?
  • Droljo
    24k

Skrivamo taktiku kao zmija noge....
  • Jos-Optimus
    8.8k
    Ovo što klub radi trenutno je strmoglavi put u ponor. To ne može obraniti ni Leonarda Boban osobnoantecacic

Kakve su ovo izjave majke ti mile
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube