• Tvrdica McTvrdi
    4k
    B ekipa ne će riješiti problem ako se ne promijeni mindset oko mladih igrača, odnosno da ih opet nećeš ubacivati sve dok se ne ozljedi 3 opcije prije njih ili čekanje da pobjegnemo na +15. Preciznije, eliminirat će one koji svakako nisu za prvu ekipu, a one koji bi potencijalno mogli biti opet ništa dok ih ne probaš dovoljno
  • Noel
    18.1k

Ucjenjivati trazenjem boljih uvijeta za svoje igrace?Pacho

To je legitimno ali ima i Dinamo svoje uvjete. Nismo privatna igračka menadžera da ćemo cijeli klub pokoravat njima i di će igrat "odabrani". To kaj se Hajduk iz očaja pokorio Andyu Bari ne znači da moramo i mi njemu ili nekom drugom menadžeru.

Ni jedan menadžer ne mora gledat isključivo interese Dinama ali bi trebali gledati i u svemu interes Dinama. Mislim da je netko u Dinamu promjenio tok priče i novca pa je malo nastupila nervoza kod menadžerske ekipe.

Plakanje mamica i tatica preko medija neće igračima isposlovat bolje uvjete.

Pritisak menadžera preko plaćenih "tv analitičara" i "podcastera" isto neće isposlovat bolje uvjete za igrače.

Pritisak menadžera preko plaćenih novinara i novinskih članaka isto neće isposlovat bolje uvjete za igrače.
  • NitkoBitan
    34.4k
    Eto, ekipa pocela kmecat i u scenariju postojanja B momcadi. Takozvano preventivno kmecanje.

Ako igrac nakon igranja 1-2 sezone u B momcadi ne privuce interes barem nekog osrednjeg kluba za posudbu onda za bolje od seniorske momcadi Dinama i nije. Nije mu tu kriv ni "razvojni plan", ni trener, ni uprava nego on sam.

A naravno da ce tu bit i mladih igraca, njihovih menadzercica i tatica kojima ce igranje za B momcad bit ispod casti pa ce otic putem brze i lake love (lose dugorocno), odnosno za po njima boljim "razvojnim planom".
  • Jurki
    21.6k
    s ovim se nebi slozil.
    U Dinamu bi uvijek trebalo biti da top potencijali imaju rotacijsku ulogu u prvoj momcadi.
    Ako najboljim juniorima dajes minute u prvoj momcadi uz igranje druge lige. Nece se nitko buniti.

Ove sezone imamo taj problem jer trener se grcevito bori za svoju guzicu da ne popije otkaz i nema vizije/znanja kako razvijati klince.

Ostali koji ne spadaju u top potencijale, samo kazes.. jel igras seniorski nogomet? Da. Dal dominiras u toj drugoj ligi? Ne.
    Razgovor je zavrsen.

Isto tak nazalost najbolji igraci brzo odlaze, pa se sigurno nebu dogodilo da neki top potencijal zacvika u drugoj ligi dve ili tri sezone.
    Uh kamo srece da svake godine izbacimo 3 igraca za prvu momcad.. al to su rijetki petki i svetki.
  • ElDorado
    8.8k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/on-je-novi-neymar-i-moze-biti-najskuplji-dinamov-igrac-ikada-ako-se-modric-vratio-zasto-ne-bi-i-on-15661154

E fakat mi je pun kua tih razvoja i projekata. Tko je to spominjao prije pet do deset godina. Ili si bio ili nisi. S rijetkima se klub zajebao. Sad bi svi htjeli bit neki projekti. Svi bi da im se predoči razvojni plan. Koji je to igrač otišao iz Dinama i poslije bio uspješan jer eto nije bio projekt ili mu nije predočen plan ??!!
    Sjetim se jedino Krame al tu su bili upleteni krimosi i njihovi interesi.
    I od Mikića nikad ne bu igrača. Jer sve je već od početka krenulo pogrešno.
  • Zagi
    14.2k
    Nije mogao igrati u kadetima i otišao je u treću ligu. Sretno.
    Belinho time spada u bivše igrače.
  • Kujtim Shalla
    8k
    Ma imamo mi i dobrih klinaca i ako Jagušić ne dođe , i onaj mali što je pozajmici u Dubravi, kako se već preziva . Odlična je sezona iza njega
  • rokikaciga
    9.2k
    onaj mali što je pozajmici u Dubravi, kako se već preziva . Odlična je sezona iza njegaKujtim Shalla

Cak su dvojica tamo :razz: Sepic, ljevi bek, i Branko Pavic
  • Kujtim Shalla
    8k
    a htio sam napisat poljubiš mi glavić, ali neću kad si ti :joke: :rofl:
  • Carrasco
    6.9k
    Nista se ne bojte, u igrace iz omladinske skole ce se pocet vjerovat kad budemo u katastrofalnoj financijskoj situaciji kao ovi dolje.
  • Tobogan
    20
    Ničota i Germanijak doznaju da Jagušić pregovara s Bragom... Prati se Zona
  • Jurki
    21.6k
    slazem se da su Jakir i Mikic trebali dobiti malo vecu minutazu.

Ali kaj se svih ostalih tice.. imali budu priliku se dokazati u drugoj ligi.

Kaj smo trebali ne napraviti remont ove godine i sjebat jos jednu sezonu? Kaj bu neciji manager sretan? Pa nismo Loksa koja bi vjerujem najrađe igrala s 20 igraca u polju samo da im nafila statistiku i brojke.

Kaj se Belinha tice.. kak si je slozil, tak mu bude.
  • Carrasco
    6.9k
    oba beka ozlijedena, a beka igra KTC pa Lisica... Jakir bi dobio sansu ako bi se Mckenna ozlijedio pa ak ne prode eksperiment sa Hoxhom na stoperu.
  • Jurki
    21.6k
    to je problem trenera koji se boji da ce popit otkaz, ne zna kam tira.
    Nadam se da ce se sad u drugom dijelu sezone neke stvari popraviti.
  • Masto
    804
    zašto bi ga se bojo kad ima podršku predsjednika
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.