• Kia pride
    114
    kako je dečko malen. Od bratića sin od 12 godina bi ga ubio u duelu, a 4 godine mlađi.
  • mlinchica
    4.6k
    Veliki transfer obilježen fotografijom ispred ureda Kustošije, za uspomenu i dugo sjećanje.
    “Tata Andy”
  • laznokretanje
    11
    A zašto se Kvasina više nigdje ne pojavljuje sa svojim insajderskim informacijama?
  • Jurki
    21.6k
    Najzalosnije u cijeloj prici kaj bu mali propal ko kauč u showu zivot je na vagi.

Umjesto da se pravilno razvija, sad ga bu potepel neki klester u trecoj ligi i baj baj ozbiljan nogomet.

Zasto uciti na tuđim greskama, ako mozes na svojim.
  • Mihael2305
    1k
    Tata Andy nakon neuspjelog pokušaja guranja 'sina' u seniore, radi duplu smjenu hvatanja afrikanaca za prijelaz u seniore Kustošije
  • rioda
    12.7k
    A zašto se Kvasina više nigdje ne pojavljuje sa svojim insajderskim informacijama?laznokretanje

Jer čeka da Frigan potpiše
  • Doktor Kunić
    6k

IMG-6289.jpg

svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima je slučajna
  • Kia pride
    114
    u toj Kustošiji će i Varela završit.

ne kužim kome se Bara osvećuje s takvim potezima. Dinamu sigurno ne.
  • Šteco
    1.3k
    Jesu to ta dvojica što pjevaju onu nakaradu "kradem bakar"? Klinci me izludiše s tom "pjesmom"prefontaine

Jel to i do tebe došla ova slika?

unnamed-1.jpg
  • prefontaine
    6k

hahhaha nije, ali očito je netko imao isto pitanje kao i ja :smile:
  • Kujtim Shalla
    8k
    U Sarajevo šnjim ,trenutno sve kupuju
  • FazeN
    5k
    Pisao sam o interesu Intera za Leona, žele ga dovesti na ljeto, kontaktirali su već predstavnike igrača, ali navodno je Salzburg se uključio u priču i ozbiljni su.
    Tvrdi se da su već i poslali ponudu Dinamu oko 1M+, te da Leonu nude lijep razvojni plan
  • vlatkomarkovic
    2.7k
    Kada Bara dovede Olma - bravo majstore
    Kada Bara je nastao pomoću Mamica - Bara smeće
    Kada Bara dovodi Brekala - Ok je Bara
    Kada realno mi zajebemo Brekala i Baru za - Bara marš iz kluba
    Kada Bara pomogne da Dinamo zaradi na Gvardiolu vise - Bara je ok za Dinamo
    Kada on i otredeni bivši sportski radnik opelješe našu akademiju - Svi šute
    Kada Bara dovede Belinha - Bara nisi ti los
    Kada Bara dovede Varelu - Bara se ulizuje Zvoni shvatio je
    Kada Bara podrži nas na ZNSu - Bara ipak nije tako loš
    Kada Bara odvede Belinha - Bara smeće i nadam se da će mali propasti

Jebo vas ja sve, Bara je agent i Bara gleda svoj interes, ponekad se taj interes poklapa s našim, ponekad ne… To ga ne čini ni negativcem ni dobrim čovjekom… To ga ne čini ni mega uspješnim ni mega neuspješnim agentom… Zna se pomoću koga je “uspio” , ali ima ih brdo isto koji su uspijeli manje od njega pomoću istog, ali ti nisu nikom problem… Kod Bare bar cijenim što ne glumata da mu je bitno ista osim vlastitog interesa i otvoreno govori to kad god dođe…

On se sada s Belinhom nit ne osvećuje klubu nit ne znam sta, samo čini ono sto mislim da je najbolje za njega i njegovog klijenta isto kao sto klub čini ono sto misli da je najbolje za klub i to je to. Čovjek radi svoj posao…

Da nadodam ima ljudi koji su bili puno sljubljeniji uz Mamica i koji su danas uz njega puno bliži, a koje nitko ne spominje i koji gledaju samo kako gdje zavaljati i lažu uokolo kako uvijek rade za interes Dinama… Pa ih nitko ne jebe, samo sto Zvone zna tko su ti ljudi i tu leže odgovori za neke propale ili neuspjele transfere… Jer takve ljude Zvone izbjegava….
  • Fan
    1.8k
    Tvrdi se da su već i poslali ponudu Dinamu oko 1M+FazeN

Šališ se?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.