• Jurki
    21.6k
    zašto bi ga se bojo kad ima podršku predsjednikaMasto

Sad idemo opet u offtopic.. al se sjecas kak je bio blijed kad su nas Vukovar i Istra isprasili?
    Eto zato on nema muda nekom klincu dati šansu.
    Da je on siguran u to kaj radi.. razbio bi svlacionicu, a on jedva cekal da pobjegne.
  • Masto
    804
    kova je uvijek blijed i muca al svejedno
  • Jos-Optimus
    8.8k
    Mislim, možda trenutno nemamo klinca koji je zaista spreman za ozbiljnu participaciju u prvoj momčadi. Meni osobno bi mali Horvat bio ispred Varele, ali sve su to nebitne stavke. Trenutno nemamo klinca koji odskače kao što su odmah, očito i nedvosmisleno odskakali Jedvaj, Kovačić, Gvardiol, Baturina i ekipa...jednostavno trenutno takve nemamo, možda u kadetima. Pa nisu debili da ne bi gurali generacijske talente, a s druge strane ne možemo imati 6-7 klinaca u prvih 11 jer ih trenutno ima dosta, samo su uglavnom stranci. Treba smanjiti ovu kolektivnu shizofreniju i davati zaključke kada se stvari odigraju.
  • Jurki
    21.6k
    cinjenica je da on ne zna sa klincima.
    Jebiga problem su mu igraci koji su nepravedno bili u frizideru, pa stjecajem okolnosti upali u momcad, koje se ne smatra juniorima.
    De onda jos i ovo, da treba voditi racuna o buducnosti kluba. Njega to ne zanima, vec kako i na koji nacin prezivjeti iducu utakmicu.

Nitko ne veli da ih treba biti 6 ili 7, ali je cinjenica da ne treba raubati Domingueza i McKennu svaku utakmicu 90 minuta (utakmica rijesena, ubaci Jakira) isto tak je cinjenica da mu nisu trebali eksperimenti sa Lisicom i KTC-om na desnom beku, jebiga kad je sve eksperimente potrosio.. aj sad da probamo ubaciti juniora.
    Meni to ne zgleda na trenera koji zna kaj radi. Teska improvizacija.
  • Jos-Optimus
    8.8k
    ma to je jasno, ne pričam o tome, njegove greške su se dogodile i nema sada nazad
  • The Undertaker
    9.5k
    Kad pričamo o promociji mladih igrača iz naše škole, glavni problem je što se našem treneru i našoj struci, a na temelju pokazanog u prvom dijelu sezone, ne vjeruje da znaju što rade. Ne vidi se (barem ja ne vidim) neki plan, neka strategija, neki konzistentan slijed postupaka koji vodi nekom cilju. I dok je tako, svaki potez će izazivati sumnju.

Kolega @Jos-Optimus, zar Vrbančić nije (bio) generacijski talent pa smo ga dali Osijeku.

Boban je u jednom interview rekao da je potrebno 3 godine (ako se ne varam) da škola počne izbacivati igrače za prvu ekipu. Može li mi netko objasniti zašto tri, zašto ne već na kraju ove ili sljedeće sezone? Ne treba nam 10 igrača već jedan ili dva.
  • Jurki
    21.6k
    Boban je u jednom interview rekao da je potrebno 3 godine (ako se ne varam) da škola počne izbacivati igrače za prvu ekipu.The Undertaker

Vjerojatno se mislilo na to po novom sistemu koji je sad implementiran. Nema nikakve logike da se igrace koji mogu trenutno biti sira rotacija prve momcadi zbog tog vremenskog okvira škartira.

Kaj se Vrbancica tice, realno on nije za prvih 11 Dinama, ali da gledamo sa gledista igraca.. njemu je potrebna minutaza koju u Dinamu nebi sigurno dobio.
    Sve je to posljedica nereda zadnjih godina, izgubljenog prvenstva i nuznog remonta. A zna se kaj je prvotni cilj. Vracanje naslova u Zagreb.
    Cije bi minute Vrbancic dobio u ovoj ekipi? Njemu vise nije dovoljna poneka minuta vec mu treba full minutaza.
  • Jos-Optimus
    8.8k
    krivo sam se izrazio, više sam ciljao na one igrače koji bi se istaknuli nakon par min na terenu sa seniorima. Recimo, sjećam se da je Jerko Leko bio totalno iznemađenje svima, bio je talent, ali nitko nije pojma imao da će u seniorima eksplodirati tako kako je. Jedvaj je dominirao, Kovačić...

Vrbančić...pa ne znam, možemo se složiti da nije ni dobio priliku
  • laznokretanje
    18
    Tironi govori kako je direktno komunicirio s igračima Vukovara koji je razlog zašto Tabinas u zadnje vrijeme ne igra, na što su mu oni odgovorili da je Tičinović puno kvalitetniji…

Transfer koji počinje biti sve čudniji, pogotovo ako je Capellas pogurao tu priču.
  • Georg Koch
    7.1k
    je evo, Capellas ce mu osigurati vanserijsku placu kojom ce ovaj zivjeti dugo, sretno i bezbrizno u zivotu.
    Nakon sto ce naravno dio kolaca isplatiti na ruke Capellasu i vrhuski kluba.

Daj jeste li realni vise sa tim silnim insinuacijama.
    Krstite se ljudi.
  • NitkoBitan
    34.4k
    Odsteta 50 tisuca eura i placa malo iznad juniorske. Zavjera!

Donedavno bio jedan od najperspektivnijih igraca Vukovara a sad je Ticinovic bolji, dajte najte.
  • NVKOD
    9.3k
    Vrlo je Tironi dobro napomenuo u vezi Tabinasa. Čovjek je tu već tri godine i nevjerojatno zvuči činjenica da se nijedan HNL klub (npr. Gorica, Varaždin) nije raspitivao oko njega, ali bitno da bi ga mi uzeli (ako je sve to istina, naravno). Ili jedino mi znamo što ostali ne znaju pa ćemo za 50k € uzeti novog Carvajala (čisto sumnjam) ili su tu neke mutne igre, igrice i guranje "svojih" igrača.

Imaš Mikića na kojem, prema izjavi Tironija, Kovačević inzistira, zatim Galešić može pokriti tu poziciju dok se ne vrati Valinčić. Ako baš sad stvarno zašteka, bude netko uskočio na tu poziciju koju tekmu. Jbt led, ako Szoboszlai i Valverde mogu uskočiti na desnog beka, onda može i netko drugi od naših (npr. Soldo).

Ajde da je postojao neki interes pa vidimo neki potencijal u tom Tabinasu, ali lik nema 18 godina, čovjek ima nekoliko sezona nižerazrednog nogometa koji je srednja žalost. I šlag na tortu je izjava da igrači Vukovara kažu da je Tičinović bolji, a budimo realni, do jučer nitko od nas njih čuo za njega. Bože sačuvaj takvog transfera.
  • laznokretanje
    18
    Ispada sad da koga god Capellas preporuci je igrač za Dinamo.
  • Thor
    1.8k
    Xabi Alonso je slobodan! Zvone, kaj cekamo? :cool:
  • Haza
    11.5k
    Mali osvrt na Jagušića. Rekao bi da je jako, jako blizu Bragi. On je kao što sam rekao pristao, Belupo je načelno pristao, zadnji detalji transfera se bruse. Sad nakon mog upisa vidim mnogi prenose i u medijima. To će biti rekordan transfer Belupa.
    Ono što sam saznao, mi nismo ovaj prijelazni rok slali ponude za Jagušića.
    U jednu ruku mi je to jasno, nije da imamo love, imamo hrpu veznjaka i prioritet nam je Livaković.
    Ipak, moje mišljenje je da smo trebali prodati Soldu i Mudražiju ili Mudražiju i Stojkovića i već ovu zimu pokušati dovesti Jagušića.
    Bez obzira što imamo puno veznjaka, profilno jedino Mišić, Bennacer i Zajc odgovaraju Dinamu. Soldo i Ljubičić nemaju prvi korak, nemaju tehniku i viziju za Dinamo, dok Mudri i Stojković nemaju definiranu poziciju, oni su onako neškolovani igrači koji se teže mogu ukalupiti u ozbiljan klub.
    Ne želim naricati za Jagušićem, ali njegov prvi korak, vizija, lijeva noga i udarac su top, idealni za ovaj Dinamo, i idealna zamjena za Bennacera na ljeto.
    Što se tiče moje tvrdnje da će samo dva juniora ići na pripreme, nisam time mislio unijeti nemir, Jerko Leko je tu info prije mjesec dana loše primio, bio je plan da se svi juniori pripremaju za Premier League cup, očito se kompromisno dio juniora prvi tjedan priprema pozvao kod seniora. Tu stvarno ja ne vidim problem, jer su zimske pripreme kratke, i tu juniori nemaju baš šta za raditi.
    Ne želim se tu pravdati, nekad ću i fulati, ali najčešće je problem kontekst. Kao i kod transfera, tako i oko kluba su stvari dinamične, pa jedan dan vrijedi jedno, drugi dan drugo, a ja ne pišem svaki dan.
    Mnogi napadaju Mikića, ali ajmo redom.
    Mali je još prije dvije godine rasturao na zimskim pripremama, zatim iduće dvije godine ne igra seniorski nogomet. Valinčić se ozljedi, prvo priliku dobije Teofil, pa Lisica, pa tek Mikić pod pritiskom medija i to protiv Lille-a. To nije vizija, onda ga se mijenja protiv Belupa u 20 minuti, pa sad opet ima poludefiniran status.
    Kažem, nije Mikić svemirski brod, ali kod razvoja naših klinaca ne vidim plan, nemamo plan niti s Jakirom, on je morao ući u igru kad smo 5-1 vodili Belupo (tu je trener sjebao).
    Nadam se da će Dinamo 2 riješiti mnoge probleme razvoja klinaca, ali nemojte misliti da su agenti problem, i Bara i Škegro i Puljić i Jakirović senior su svi nezadovoljni planom razvijanja mlađih igrača Dinama, dakle nije to izolirana priča, nego bojim se manjak jasne komunikacije i vizije s klincima. Nije sad to udar na Bobana, njega ja najmanje kritiziran, nego čisto iznošenje činjenica/mišljenja.
    Što se tiče Matkovića, za sada sve upućuje da bi na ljeto mogao kod nas, trenutno je obostrana želja da dođe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.