• FazeN
    5k
    Šališ se?Fan

Ne, objavio je Kicker evo, a ja sam se odmah išao čuti s ljudima bliskim Leonu koji brinu o njegovoj karijeri i imaju ponudu iz Austrije uz jako jako dobar razvojni plan za malog
    Imaju i ponudu od Intera još od ljeta i Inter je ozbiljan ali ne vidim ga tamo
  • Pacho
    12.6k
    Ni meni nije jasno u kojoj galaksiji zivi ekipa koja bi bojkotirala gotovo sve agente, njihove igrace i klince koji za iste potpisu. To je jednostavno dio modernog nogometa i s time se mora znati nositi, jer sigurno nece agenti dici ruke od svog posla, a klinci odjebati agente, jer Dinamu to ne pase. Nekako sumnjam da je najvecim svjetskim klubovima bio ili je gust raditi s pokojnim debelim pizzaiolom, Mendezom i slicnima pa ipak to nisu uspjeli izbjeci. A nacin na koji hendlamo neke od top talenata zapravo i pokazuje zasto im trebaju agenti.
  • Jos-Optimus
    8.8k
    Bez uvrede ikome, ali tzv "insideri" su kita labudova, samo unose nemir i iznose verzije koje odgovaraju njima ili njima bliskim ljudima. Da ne spominjem wannabe insidere.
  • FazeN
    5k
    Ma dobar je Bara kakvih sve ima, čovjek radi svoj posao jbg
    Kao što je momak gore napisao dobro, on ima svoje interese i to je tako u tom poslu
  • Noel
    18.1k
    Ni meni nije jasno u kojoj galaksiji zivi ekipa koja bi bojkotirala gotovo sve agente,Pacho

Meni nije jasno u kojoj galaksiji živi ekipa agenata koja misli da može ucjenjivat Dinamo.
  • Pacho
    12.6k

Ucjenjivati trazenjem boljih uvijeta za svoje igrace?
  • rioda
    12.7k
    uz jako jako dobar razvojni planFazeN

Jedva čekam da prođe još ovih jebenih par mjeseci da konačno s radom krene B ekipa. Tad više valjda nećemo čitati "razvojni plan" kod svakog drugog našeg talenta koji nije zadovoljan statusom jer bi B ekipa sama po sebi trebala riješiti te tzv. razvojne planove.
  • Chempers
    1.2k

Svi agenti, novinari i igrači bi valjda po defaultu trebali raditi u najboljem interesu Dinama. Još samo fali da počnemo i od ostalih klubova očekivati isto.
  • FazeN
    5k
    slažem se s tim i nadam se da Leon ostaje, uz Dinamo B, pa kad Sergi ode, možemo lagano ga ubacit u ekipu i napravit opasnu stoperčinu za budućnost.
  • Pacho
    12.6k

Mislim da ce B ekipa biti kljucna, ali ne bi ocekivao da ce sve rijesiti. Odnosno, i dalje ce se pricati o razvojnim planovima, jer sumnjam da ce top talenti biti zadovoljni igranjem za B ekipu nakon 1-2 sezone.
  • Jurki
    21.6k
    druga liga bu svim tim klincima reality check.

Najbolji juniori budu uvijek oko i dio prve ekipe, i ovakve drame se budu svele na stvarno zanemarivu razinu.

Tko se bu pokazal dovoljno kvalitetnim, pa normalno da bu prebacen u prvu momcad.
    Dvojka nam bu tak i tak samo servis prve momcadi.

Da imamo dvojku ove sezone.. siguran sam da nitko od tih klinaca nebi radil dramu da mora igrati za prvu ekipu. Igra seniorski nogomet, skuplja minute i super.
    Bolje da odigra jednu utakmicu druge lige nego da sjedi na klupi prve momcadi.
  • rioda
    12.7k
    Mislim da ce B ekipa biti kljucna, ali ne bi ocekivao da ce sve rijesiti. Odnosno, i dalje ce se pricati o razvojnim planovima, jer sumnjam da ce top talenti biti zadovoljni igranjem za B ekipu nakon 1-2 sezone.Pacho

Naravno, ali top talent bi nakon 1-2 sezone u B ekipi i trebao pokazati da je spreman za prvu ekipu. Sve je to individualno, ovisi o sto faktora i naravno da B ekipa sama po sebi neće riješiti sve, ali velik dio problema sigurno hoće.

Zanima me i koga ćemo dovesti u B ekipu od igrača jer ih treba okružiti s nekoliko kvalitetnih iskusnih igrača. Domagoj Antolić mi se čini kao dobra opcija, ako se ne varam on je i trebao doći već u toj ulozi, ali je sve propalo zbog odgode uvođenja B ekipa.
  • Ljubo
    319
    Svatko bira svoju sudbinu, ako netko misli da mu je bolje negdje drugdje neka ode. Najgore bi bilo kada bi bilo tko bio tajac kluba ili pojedinca kao prije.
  • Jurki
    21.6k
    ja bi rado videl KTC-a kao mentora tim klincima. Nekaj u stilu pomocnog trenera/igraca.
    Samo je pitanje dal bi on bil zainteresiran za tak nekaj.
  • Fan
    1.8k
    ali za 1m? Jel ja to precjenjujem Jakira ili je to bezobrazno mala ponuda?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.