• Tvrdica McTvrdi
    4k

Tabinas dolazi, Livaković nikakvog pomaka nema zasad, ostali (Mudrazija, Soldo i Stojković) nejdu nikamo zasad. RPG ide za dž u Kaysesispor, Belinho u Kustošiju. Prilično sam siguran da je to sve
  • Kujtim Shalla
    8k
    Jbg ,ode i on . To bi bilo to što se prijelaznog tiče izgleda. Nisu dobre vijesti. Nadao sam se Jagušiću i Liviju. Svi uvijek očekujemo dosta toga u prijelaznom. Realno i nije bila da će biti dolazaka. Jedino mi se ne da gledati Nebu još jednu polusezonu na golu . Muka božija.
  • Haza
    11.4k
    Lomio sam se dal' da prvo info dam svom najvećem fanu kolegi Masto, ali njemu ću detalje private;)
    Budem kasnije dao svoj osvrt kad stignem, obećao sam uostalom da ću dati osvrt na Jagušića.
    Što se tiče Tabinasa, za njega sam isto prvi prije par mjeseci napisao da dolazi, ono što znam, njegov dolazak je loše sjeo zastupnicima Mikića, i dojma sam da će mali otići na ljeto 1/1 ako će Tabinas igrati prije njega.
  • Laugreano
    4.9k
    Na tom desnom beku svi usereni od konkurencije.
  • Dragon1Warrior123
    4.8k
    njegov dolazak je loše sjeo zastupnicima Mikića, i dojma sam da će mali otići na ljeto 1/1 ako će Tabinas igrati prije njega.Haza

Ako Tabinas bude igrao prije njega (ne računajući rotaciju za odmor) onda je očito da mali nije dovoljno dobar ako ga je ovja izguro. Pokaži se na terenu, a ne stalno preko managera...
  • javolimtebejako
    3.9k
    jebote vise drame mi imamo s mikicem nego liverpool sa salahom
  • Omake
    14.7k

Jako dobar izbor i kluba i lige. Nadam se da će se Barin pulen Zalazar napokon prodat, pa da Jagušić praktički bude garantirani starter kao 1 od 2 desetke.
  • Crni86
    19k
    Ako Tabinas bude igrao prije njega (ne računajući rotaciju za odmor) onda je očito da mali nije dovoljno dobarDragon1Warrior123

Igrali su ove sezone i ktc i lisica priie njega pa smo zakljucili da nisu bolji od njega. Ili?

Znaci da je netko fulao tada sa procjenom nakon ozlijede valeta, tko kaze da nece i sad isti fulat s procjenom pa gurat tabinasa?

Na kraju mali se dokazao u utakmicama u kojima je igrao da je cisto solidno rjesenje za hnl. Trebao bi se valjda Tabinas dokazat??? Igrat u dinamu i vukovaru dva razlicita sporta.
  • IvanS
    460
    njegov dolazak je loše sjeo zastupnicima Mikića, i dojma sam da će mali otići na ljeto 1/1 ako će Tabinas igrati prije njega.
    — Haza

Ako Tabinas bude igrao prije njega (ne računajući rotaciju za odmor) onda je očito da mali nije dovoljno dobar ako ga je ovja izguro. Pokaži se na terenu, a ne stalno preko managera...
    Dragon1Warrior123

Problem je to što više ne znamo da li je netko stvarno bolji/lošiji od konkurenta na poziciji zato što mnogi nisu dobili adekvatnu priliku (to što netko dobije par puta po nekoliko minuta na kraju, to ne računam kao priliku).

Jedino Kovačević zna situaciju, a on ne daje izjave i ne komentira stanje igrača.
    Nemam problem da se bilo koga otpiše, ali brate daj razlog zašto ne igra, ili zašto ga ne vidiš u svojim projekcijama i sl.

Ovako, mi stalno nešto nagađamo i tu raspravljamo po forumu...
    Eventualno netko od ekipe ima koju insajdersku pa nam malo rasvijetli situaciju (i hvala im na tome).
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    206
    Pun mi je kurac tog Tabinasa i njegovog spominjanja. Vjerujem da je to sve novinarska patka. Imaš Galešića koji je dokazao da može odradit desnog beka i više nego korektno i koji ima potrebno iskustvo i malog Nou koji ga može odmarat u prvenstvu i tekmama di smo dominantniji ili nam treba ofenzivniji pristup. Iskreno sumnjam da Boban i ostala ekipa ne misle isto. To je totalno dovoljno kvalitetno dok se Moris ne vrati, pa neće čovjek bit do kraja sezone out...
  • Haza
    11.4k
    Pokaži se na terenu, a ne stalno preko managera...Dragon1Warrior123

Konkurencija mu je Tabinas, igrač s 10 nastupa u seniorskom nogometu. Transfer koji je u najmanju ruku čudan, danas je u Sportskim dobar osvrt imao i bivši trener Tabinasa, opisao ga je kao Ogiwaru, brz i ok prema naprijed, rupa nazad.
    Nije poanta Tabinasa što je jeftin i što predstavlja mali rizik, poanta njega je da se ne vjeruje našim klincima, na kojima jedino možemo zaraditi.
    Ovaj rok smo ponude dobili samo za domaće dečke, i to nešto govori. Ako bi povukao paralelu s Rijekom, oni dovode Barišića, koji istina nema puno seniorskog nogometa, ali je naš mladi reprezentativac, i igrač koji ipak dolazi iz ozbiljnog nogometa, mi dovodimo zamjenskog beka Vukovara. Ne bi radio dramu oko Tabinasa, ali ako zbog njega popušimo Mikića, onda je transfer Tabinasa jako skup.
    I za kraj, Mikić mi je ok, nije mi za sada bomba, ali sam dojma da može biti ok HNL igrač, i da se na njemu može nešto zaraditi, što se tiče Tabinasa, teško mi je reći da ima potencijal za zaraditi.
  • Mr Anderson
    16.4k
    Nisam pretjerano oduševljen dovođenjem Tabinasa, ali ako je istina da su Mikić i njegov menadžer nezadovoljni time onda to treba sve rastjerati, nema tu kruha. Kaj sad, najbolje da maknemo sve desne bekove kako mali slučajno ne bi imao konkurenciju. Ako se boji Tabinasa onda i nije za Dinamo.
  • Orc123
    14.5k
    Ovo vise smijesno....ako se Mikic ne moze izboriti pored Tabinasa i ako ga to demoralizira onda fakat ne znam koji su njegovi dometi....menađera mu necu apominjati jer je Mamicev igrac i lik s kojim stalno imamo problema neovisno koga zastupa....smijesno je vise sve ovo.
  • T90d
    2.6k
    Jesam ja lud ili nije bila priča da je Mikić raskrstio sa Škegrom? Ili je to neki drugi mladi igrač bio?

Ako je istina, kako to da je ta "ljubav" opet procvjetala između njih?
  • Crni86
    19k
    pa vjerojatno imaju ugovor… dok ugovor ne istekne mali se vjerojatno moze samo slikat. Mislim da se i pisalo da bi se razisli nakon isteka ugovora, a ne odmah

najbolje da ce bit sretni :lol: di vi zivite. Svaki manager i igrac bi bili nesretni zbog toga i rogoborili bi, sigurno ne bi rekli ooo jej super 3. desni bek u rosteru. Haza je odlicno sazeo, dovodenjem Tabinasa mi malom porucujemo da ne vjerujemo u njega. To je cijeli point.

Nek se malom pokazu onda izlazna vrata i bok.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.