• keppi
    492
    Mislim da se s Tabinasom ide na puno racionalniju (može se čak čitati i jeftiniju) rezervnu opciju.
    RPG ima 700-800 tisuća godišnje. Vidjeli smo da desnog beka može korektno pokriti i Galešić, tu je ipak i još Mikić, a Tabinas stvarno za te novce neće biti veliki teret za blagajnu.
    Do ljeta treba tražiti novu opciju u smislu da bi tada Valinčić mogao biti "vruća" roba na tržištu i otići.
  • Kujtim Shalla
    8k
    ima sklopku u glavi. Definitivno ima neku felu di pukne ako ne ide . Nije normalno da je promjenio tolike klubove
  • Ljubo
    315
    kako uspiješ naći protivnike svugdje, svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali mi ne znamo sto se dešava u klubu, ko zna koji su odnosi između uprave i agenta od malog. I nisam vidio da je ovdje netko rekao da Mikic ne valja. Završiti ću sa time da novinari uvijek buše jer žive i zarađuju od senzacionalizma i pisanja gluposti, to je doslovno opis profesije.
  • Ijayi Atiemwen
    5.1k
    Nadam se da ćemo uzeti dobar iznos za Gabriela. Jedan od naših najboljih bekova u zadnjih ohoho godina. Ko zna šta je tu bilo da je čovjek doslovce samo “nestao”. Hvala mu na svemu, igrač koji nije ovdje bio dugo, ali je dao puno na terenu.
  • hardek
    8k
    A šta možeš dobiti za igrača u zadnjih 5 mjeseci ugovora, koji je na marginama rostera? Parsto tisuća max.

Potpisat će za taj Kayseri, na početku će biti vanzemaljac, turci će se lupat po glavi kakvog su igrača dobili za kikiriki i za godinu dana će krenuti problemi. I tako u krug. Čudna glava
  • Zagi
    14.2k
    za godinu dana će krenuti problemi.hardek
    pet utakmica max. toliko mu traje motivacija
  • Orc123
    14.5k
    Sjecam se kad sam se ja ukljucio na forum, prije jedno 4g cca ,bubam sad, nemam pojma kolko je proslo ali ima vec godina, kad situacija u klubu nije bila ni priblizno tako dobra kao sad, tj. Bila je kaoticna pa nije bilo toliko negative. Cak su i mene proglasavali da sirim negativu, da mi nista ne odgovara, da se ponavljam ovo i ono....pa sad citam sve ovo i onda si mislim, hjebate ja sam mala maca bio za ovu shizofreniju koja se stvara zadnjih pola godine i to kad nam se konacno sve poslozilo u klubu.

Da, ne slazem se ni ja sa svime, pogotovo ne s tim da je Kova i dalje trener, pa i neke druge stvari ali dajte malo vjere u ljude u klubu. Realno, ako uzmemo u prve 3 utakmice 7 bodova okrenut cemo sezonu, sve ce biti drugacije, a i sad smo prvi na tablici i u Europi imamo realne sanse da ostanemo.

Malo vjere u ljude koje smo birali ne bi bilo na odmet. I mene isto ponese u nekim stbatima kad mislim da nesto nisu napravili kako treba ali ipak kad vidim tko nam vodi klub to me smiri.
    Daj Boze samo da nama Livi dođe i bit ce to ogroman korak na bolje. Tabinas? Rizik nikakav, pa ajmo mi nekad tamo iz naftalina izvadit jednog takvog igraca, pa to Skandinavci redovito rade pa se onda cudimo kako ne mozemo mi. Tlo zna, mozda bas tako ispadne s Tabinasom. Ponavljam, rizika nema!

Dajte malo vjere u pm.
    Ps. Pljujemo po novinarima kako nas gaze, pljuju, unose nemir, ali mislim da nitko to ne radi tako dobro kao mi sami. Sami sebi unosimo destabilizaciju i ovu kaoticnu atmosferu za koju fakat ja ne vidim nikakvu potrebu.
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Raspisali si se za Tabinasa kao da smo doveli Messija. Za 100k valjda u klubu znaju zasto su ga doveli (ako ga i dovedu uopce) i realno totalno nebitan transfer jer ce biti eventualno 2.-3. opcija. Da se moglo bolje normalno da je, ni meni bas nije jasan taj transfer ako se ostvari.
  • Fan
    1.8k
    Naslov se mora osvojiti. Biti će neviđeni kaos u suprotnome.Zagi

Nebi se dogodilo ama baš ništa, imamo sljedeće izbore i tjt.

RPG navodno u Tursku, KayserisporFazeN

Jel bi mogao Dinamo dobit koji euro ili raskidamo ugovor?
  • Krizy
    64.8k
    Ronaël Pierre-Gabriel prije Dinama je imao dvije sezone s 31 utakmicom u sezoni u Brestu, dok u ostalima nije prebacio preko 20 utakmica.

Osobni rekord je postavio u Dinamu prošle sezone kada je odigrao 41 utakmicu u sezoni.

Za Dinamo je upisao po četiri gola i asistencije, dok je u ostalim klubovima upisao dva gola i četiri asistencije.
  • skener
    6.9k
    Šok i nevjerica

Olivari potpuno promijenio priču oko Mudražije.
  • Nogo
    9.6k
    Ronael Pierre-Gabriel (27) karijeru nastavlja u turskom Kayserisporu! Francuz koji je u Dinamo stigao u ljeto 2024. godine u turski klub odlazi besplatno, dakle bez odštete, ali Modri imaju pravo na više od 30 posto budućeg transfera. Pierre-Gabriel se kako saznajemo, odrekao i određene svote novca koja mu je trebala stići na račun iz Dinamove blagajne.
    /Sportske
  • Maximo
    835

Ovim trendom koji on ostvaruje transfere dobit ćemo više od 30% od 0 eura
  • scooniepenn
    6.1k
    Ovih 30 posto je realno koliko i da na Sucicu dobijemo postotak ozbiljan od buduceg transfera. Zao mi je da je ovako ispalo, jer je RPG odlican bek, a jos vise da nismo ni eura na njemu zaradili. Tabinas nema nikakvog smisla osim za Dinamo II, ali nas navijace se ionako nista ne pita pa se mozemo samo nadati da ce se Valincic sto prije vratiti i da ce Mika II.do tada biti prvi izbor i opravdati povjerenje.
  • Dzoni
    3.5k
    30% od budućeg transfera iz turskog kluba? Piši odmah 0
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.