• Jos-Optimus
    8.7k
    nije u redu od tebe iznijeti činjenice, kako ćemo sada srati?
  • Heisenberg1986
    450
    Nitko mi nece vratiti ovih pola sata citanja sranja na ovoj temi.

Sam sam kriv što sam naučio čitati i što sam to odabrao umjesto da bilo što drugo radim.

Umobolnica
  • Dinamo-SB
    941
    Upali ste u glupi medijski mlin kojem je cilj popljuvati dinamo i uzdići ove kaj ne plaćaju računeZagi

Vrhunski komentar na trenutno stanje i 100% točan. Tj. ovo je primjenjiv komentar na citavu polusezonu. Protiv Dinama se ove sezone ne ide direktno nego metodom Divide et impera. Ali nece uspjeti.
  • Jurki
    21.5k
    I ja sam nakipal svasta u zadnjih 24 sata, mozda sam se negde krivo izrazil.. na ovom sam forumu 5 godina.. ali ovoliko negative, nezadovoljstva nisam jos dozivel.
    Ne valja apsolutno nist.
    Trazi se da igraju domaci klinci, trazi se da se dovedu zamjene koji ce pokriti beka na 2 mjeseca.
    Pizdu materinu pa da sam nepogresiv nebi htel biti odgovoran za nekaj u Dinamu jer ovo nije normalno.

Koliko je svima stalo mogu zakljuciti da bi trebali rentati brazilsku Maracanu.. kolko nas bu doslo na prvu domacu tekmu.
  • Crni86
    18.9k
    Pizdu materinu pa da sam nepogresiv nebi htel biti odgovoran za nekaj u Dinamu jer ovo nije normalno.Jurki

A kaj ocekivat drugo? Takve pozicije to u svijetu nose. Sto vise ljudi, razlicitih misljenja i pogleda.

Probaj stavit u sobu samo 30 ljudi i usuglasit njihovo mislienje. Dinamo je prosle godine brojao 70 tisuca clanova. A ima nas jos vise koji nisu uclanjeni. Pa da se dovede sad mbappe jedni bi bili zadovoljni, drugi ne bi.

Zato radit u dinamu nije lako. Zato bit trener u dinamu nije lako jer se od tebe ocekuje sve i rezultat i igra, i uvodenje mladih igraca i dizanje posrnulih igraca. Teze je bit trener dinama neg reala jer real i slicni imaju para. Njima ak jedan beljo ili ljubcici ne uspiju oni ce bez problema kupit novog, dinamo taj prostor nema i pritisak je zbog toga jos veci. Real ili bayern ne moraju razmisljat da guraju svim silama jakira jer oni ce zatvorit budget bez da prodaju ikoga iducih 5,10,15 sezona.

Jbga to je nasa realnost. Zato je Boban idealan za PU-a jer je na pritisak vjerojatno odavno vec oglusio dok je radio u milanu, fifi i uefi. Nije lako, ali ocekivanja i pritisak navijaca su nas doveli tu di jesmo. Da smo letargicni, da nas briga ne bi bilo dodatnog podrazaja kod celnika i bar malog upitnika pa kaj ce navijaci rec. I to nas zato uvijek gura naprijed. Bez takvog podrazaja nema naprijed. Ali nesmije i donositi autodestrukciju sa smjenjivanjem odmah svega zivoga i ne zivoga cim par odluka nije onako kako bi pojedinci napravili.

Zemlja od 4 milijuna izbornika/trenera/sportskih direktora/ predsjednika uprava/igraca/sudaca :smile:
    Sve smo, kaj god zatreba.
  • Dinamovapriča
    659
    Svaka cast, sve si lijepo napisao. Treba se procitati i vise puta! :clap:
  • Jurki
    21.5k
    sve kaj si napisal je tocno i slazem se s tim.
    Ali je cinjenica u tome da je nemoguce da bas nist ne valja, a to se zeli prikazati tolikom negativom.
  • Plava balada
    22

I kada ti ne ide i kada je tesko s tobom sam ja..

Sve receno. Ljudi zele instant uspjeh, ne razumiju procese, cinjenicu da se nogomet mijenja...malo vise realnosti i razumijevanja, podrske, voli svoj klub iako ce uvijek biti nelogicnih odluka koje nece pasat meni, tebi ili nekom trecem. Nije se rodio koji bi svakome ugodio. U svakoj odluci lezi rizik i hrabrost, koga god se dovede ili ne dovede, igra ili ne igra nije dobro nekome. Ne volim uvlaciti politiku, ali kaj god se desi uvijek su krive jugokomunjare, proljecari i Boban (po komentarima strucLJaka). Toliko puta imam feeling da bi neki radije da klub ima lose rezultate samo da se ZM moze dizati u nebesa.
  • Crni86
    18.9k
    Ali je cinjenica u tome da je nemoguce da bas nist ne valja, a to se zeli prikazati tolikom negativom.Jurki

Ja nisam steko takav dojam. Istina da sam poceo jako sturo citat komentare, vec citam samo od forumasa koji me zanimaju pa moguce i da sam nekaj propustio.

Ima par forumasa koji vecinom sipaju negativno, ali su u debeloj manjini i ne bi im davao previse na vaznosti.
  • Zvonkec
    490
    Jebem ti malo d mislio evo ga livi a ono karte za rumune
  • rokikaciga
    9.2k
    Kaze Lepore da je dogovoren transfer Tarabinasa za 100 tis eura

Nadam se da je to patka i da nije istina
  • Orc123
    14.4k
    Jel on ikad ista pogodio?
  • Fan
    1.8k
    Mislim da se Tarabinas dovodi kao back up Mikiću, a kasnije pada u 3. plan, tj od sljedeće sezone odlazi u Dinamo 2.
    I ja bih htio boljeg beka, ali uz Valinčića i Mikića nema smisla.
  • Masto
    773
    Ne vjerujem dok ne bude službeno uz pojašnjenje zašto je doveden
  • Krizy
    64.8k
    Galešić to može pokriti, ionako nema minutažu na stoperskoj poziciji.
    On i Mikić su dovoljni do povratka Valinčića.
    Može se to pokriti s trenutnim kadrom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.