• Krulek
    1.1k

Dragi kolega ovo nema veze sa ksenofobijom koju mi pokušavaš imputirati već sa razvojnom politikom kluba. Treba staviti naočale pa vidjeti koliko naš vezni red ima godina, Bennacer je na posudbi, sklon ozljedama, Mišić izrauban itd. Zar ne mogu oni imati zamjene u vidu mladih igrača kao ova trojica osobito Soldo i Stojković ili je trenutno stanje dogma koju je netko zacementirao.
  • austrijanac
    9k
    Kakvi pacijenti.
  • Kaktus Car
    1k
    Zar opet kmečanje o "strancima"? Kak nekima nije dosadno nonstop istu praznu slamu mlatiti?

Kaj uopće znači stranac? Jesu stranci svi oni koji nisu rođeni u Zagrebu? Svi oni koji nisu rođeni Dinamovci? Ako je to kriterij onda hrpa ovih za kojima se ko fol tuguje isto nisu domaći dečki.

Nema "domaći" ili "stranci" - ili si Dinamovac ili nisi! Jedan KTC je veći Dinamovac od sto kmečavaca koji cmizdre i traže transfer nakon dvije i pol dobre vezane tekme ili od onih koji se kunu u Dinamo ali im je ispod časti potrčati u kupu protiv niželigaša. Jedan Zajc je više zalaganja pokazao u pola sezone nego neki godinama...

Naravno da je onda bolje za Dinamo da igraju oni kojim je stalo do kluba i koji žele biti u Dinamu, u Zagrebu, nego oni koji bi se prešetavali i jedva čekali prvu priliku da pobjegnu odavde. Takvi nek slobodno idu, a oni kojima je stalo su uvijek dobrodošli.
  • Krulek
    1.1k

Trol, troglodit, zaboravio si i mamićevac, razina diskusije sa onima suprotnog mišljenja je vrhunska.
  • Zagi
    14.1k
    danas na inkubatoru on i balabanMasto
    Ma super. Neću pogledati kao niti ostali njegov sadržaj ali ne sumnjam da će ova tema biti puna tamo izrečenih stajališta.
    -ne valja to ništa
    -17 m , a samo +1
    -previše stranaca, Mudražija heroj
    -morati ćemo prodati stolice na maksu za 27m koji nam ne fale ali fale
    Koliko vrijede stolice? "Kaj te boli "jel.." koliko vrijede stolice ..

Evo, uštedio sam ti sat i pol.
  • Orc123
    14.4k
    Jbt, jos je ovaj forum mila majka kakvih sve ima na Insta....stave nasi sliku Torrentea i evo panja javi se u komentarima i napise da je Torrente doktor za Domingueza i McKennu? I to mu lajka jedno 20+ ljudi? Pa ljudi jel gripa uzela maha? Torrente je dobar igrac ali razinu ispod Domingueza i McKenne...

Ali pazi ti ispod komentara, da, odlican je ali nece moci igrati jer ga nije doveo Boban? Jbt koliko sljedbenika velikog vođe koji traze apsolutno bilo sto da poseru Bobana i sve ono što štima....ne cudim se da se ta Mamic bojna uhvatila Mudrazije jer je tako najlakse zapaliti masu i prikazati Bobana grobarom Dinama. Sramota me kakvi likovi se nazivaju navijacima Dinama. Jbo vas izađite na izbore za 4 godine i imate mogucnost smijeniti Bobana i njegove ljude ako vam ne odgovara. To vam je ta jebena demokracija protiv koje ste se toliko s Mamicem borili a sad zazivate neku svoju demokraciju.

Btw. Onog Balkan Dedu sam s guštom blokirao! Fuj.....
  • Droljo
    24k
    Ko da je praznik kod vas :rofl:Kujtim Shalla

Pa je. Petak :wink:
  • Masto
    761
    volim balaban čut, al nisi daleko slazem se sto se dođe tiče, čini mi se da ga je prenijelo zbog mudražije a znao je nekad nesto dobro rec
  • Zagi
    14.1k
    Vidiš ti to. Ja ih ne slušam , a znam o čemu pričaju.
    Dođe ti da se zapitaš jeli to slučajno...
  • Masto
    761
    pa ti si fakultet
  • Zagi
    14.1k
    Ne nego su oni vrtić.
  • Xpert1992
    326
    Zimski prijelazni rok se tek sutra otvara, i traje do tam negdje polovice veljace. A citam vec danima ko odlazi iz dinama i da nitko ne dolazi. A jos nije ni krenulo, koji kaos. :lol:
  • Carrasco
    6.9k
    Stojkoviću jeba** majku zbog onih crvenih kartona, a sad je** majku Bobanu jer ga kao prodaje. Kolektivna šizofrenija. Treba pobrisat sve društvene mreže ili stavit da komentirat mogu samo psihički stabilne osobe.
  • njurci10
    322
    nemaju tu mogućnost jer najčešće ti koji najviše seru ni nisu članovi.
  • Krizy
    64.7k
    A koga bi trebali kupiti od Hrvata, a da je to realno i da je pojačanje za prvih 11?

GK:
    Livaković - pokušavamo ga vratiti
    Šemper - standardan u Serie A
    Pandur - standardan u Hullu
    Labrović - rezerva u Augsburgu, nedovoljno kvalitetan
    Kahlina - legenda Charlottea, velika plaća
    Horkaš - standardan u Las Palmasu, možda najrealnija opcija uz Livakovića
    Vasilj - standardan za St. Pauli, preskup

RB:
    I. Smolčić - Como, ustalio se u prvih 11 i preskup
    Juranović - sumnjam da bi došao, često ozlijeđen
    Oreč - preskup, a imamo boljega na toj poziciji

CB:
    Pongračić - Dinamovac, ali trenutno preskup
    Ćaleta-Car - potencijalna opcija, ali velika plaća
    Jedvaj - rezerva u Panathinaikosu, upitno jel dovoljno dobar za prvih 11 Dinama
    Medić - velika plaća, upitno jel dovoljno dobar za prvih 11 Dinama
    Barišić - vjerojatno preskup, upitno jel dovoljno dobar za prvih 11 Dinama
    Radeljić - imamo bolje igrače na njegovoj poziciji

LB:
    Sosa - preskup, prevelika plaća
    Divković - bolji ofenzivno, više wing-back
    Perković - tek prodan, potencijalno u budućnosti

DM:
    Jakić - trenutno preskup, potencijalno u budućnosti
    Moro - sumnjam da bi došao, velika plaća
    Šunjić - upitno jel dovoljno dobar za prvih 11 Dinama

CM:
    Bistrović - nedovoljno kvalitetan
    Lukić - Dinamovac, ako uskoro ne dobije priliku u Salzburgu potencijalno ga možemo dovesti
    Vrbančić - ovisno kako će se razviti u sljedećih godinu dana

AM:
    Fruk - preskup
    Jagušić - potencijalno pojačanje
    Ivanušec - nadam se da ga nećemo vratiti
    Zvonarek - potencijalno, nije ispunio potencijal no možda bi ga Dinamo uspio vratiti u život
    Janković - nedovoljno kvalitetan

RW:
    Pašalić - preskup
    Šotiček - upitna kvaliteta i već zapapren odnos

LW:
    Brekalo - ne daj Bože
    Oršić - završena priča

CF:
    Kramarić - sam je rekao da su male šanse
    Budimir - legenda Osasune, nerealno
    Frigan - teško ozlijeđen i preskup
    Matanović - odbio nas, također preskup
    Crnac - preskup
    Musa - preskup
    Matković - po meni precijenjen igrač, ali potencijalno može biti naš
    Grgić - Dinamovac, teško ozlijeđen i vjerojatno preskup
    Brodić - potencijalni treći napadač
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.